Yürüyüş arkadaşı aranıyor...

Kizlar nerdesiniz ben bugun spor yapamadim.gunduz temizlik yaptim aksamda misafirlige gittik fursat bulamadim yarin telafi ederim insallah siz ne durumdasiniz

Kizlar nerdesisıkı la bugun spor yapamadim.gunduz temizlik yaptim aksamda misafirlige gittik fursat bulamadim yarin telafi ederim insallah siz ne durumdasiniz

Canim aynen ben de oyle bugun firsat bulamadim.
Yarin daha iyi olmaliyiz

Dun hastane hastane dolastigim için pert olmuştum bende. Spor yapamadım bu akşam yapmayi düşünüyorum inşallah

Kızlar spor şart bugün toparlanip tekrar kaldığımız yerden devam ediyoruz

Ben yapamadim metracim aniden sinemaya gittik ardından eltim çağırdı oturmaya oraya gittim yapamadım maalesef

Metra supersin canim
ben de bu iki gündür anlam veremediğim bir ruh hali var. Hiçbirşey yapalım yok ev darmadağın ama toplamak içimdengelmedi
Hiçbirşey yapasim yok sadece öylece uzanan istiyorum. Ve cok ta konuşan ve enerjik bir hal de alıyorum ara ara
ama ben de bu hali fazla uzatmadan bugüneEvimi mis gibi temizledim yarın başlıyorum herseye yine yeniden
öptüm sizi iyi geceler..
Milad hangi filme gittiniz ben de karşı komşum izinden gelsin çocukları bırakıp esimle mucize filmine gidecem

60 dk 830 kalori ekiptik bisiklet 500 ip atladım bügün arkadaşlar bakalım yarın ne olacak

Bende katılmak isterim aranıza...
Bir yaşında kızım var ondan düzenli hiç bir şey yapamıyorum.. 79 dan 68 düşmüştüm moral boZukluğu bir bıraktım baktım ki 75 kilo olmuşumm İnşallah sizinle biraz düzenli spor yapabilirim... Evde koşu bandım trambolinim ve bisikletim var bakalım bugün 40 dk dışarıda 30 dk akşam evde yürüdüm...

Canim bende birara aynen oyleydim mevsimden de olur bana oyle.. neyse ki toparlanmissin canm bugun bekliyorum mesajlari ozaman..yaza karsiligini alcaz bu sporlarin kurtulcaz bu yaglardan...kilolara elveda...zinde saglikli guzel fistik hatunlar olcaz...

Canim bende birara aynen oyleydim mevsimden de olur bana oyle.. neyse ki toparlanmissin canm bugun bekliyorum mesajlari ozaman..yaza karsiligini alcaz bu sporlarin kurtulcaz bu yaglardan...kilolara elveda...zinde saglikli guzel fistik hatunlar olcaz...

SLM KIZLAR. VE TABİKİ METRA :)
BENDE 175 BOYUNDA 95 KİLOYUM.
3 GÜNDÜR ARALIKSIZ TEMPOLU 45-50 DK YÜRÜYORUM.

METRA İLE BOY VE KİLOMUZ AYNI...
YÜRÜYÜŞLERDE SİZLERE EŞLİK ETMEYE GELDİM ONUN DA İSTEĞİYLE :)

Hoşgeldin canım
Metra süper ddesteksin bana ccanım
Metra yapmışbende yyapayım diye ggeçtim
Bisiklete ama 10 dk sonra oğlumuyandi

Hoşgeldin canım
Metra süper ddesteksin bana ccanım
Metra yapmışbende yyapayım diye ggeçtim
Bisiklete ama 10 dk sonra oğlumuyandi
Canim zaten amacimiz birbirimize destek olmak ben daha once cok basladim iki uc hafta devam ettirdim sonra pes ettim keske diyorum o zamanlar da sizin aranizda olsaydim birakmazdim simdiye kadar baya yol alirdim.neyse saglik olsun artik onumuze bakicaz hergun yeni bir baslangic artik benim icin kultulmak icin hersey mevcut neden olmasin diye dusunuyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…