5 den sonra hamile oluyosunda senin de yüksekmiş neden yüksek çıkıyormuş bu sonuç birşey dedi mi? Normal değerden yüksek çünküBen 2 hafta önce yaptırdım 2.3 çıktı. Doktor 2 hafta sonra tekrar yapalım dedi. Bugün yaptırdım 1.8 çıktı sonuç
Ortada bir değer dedi. Net bişey için 2 hafta bekleyelim dedi. İşte dün 2 hafta olmuştu. Yaptırdım. 1.8 çıktı bu seferde.5 den sonra hamile oluyosunda senin de yüksekmiş neden yüksek çıkıyormuş bu sonuç birşey dedi mi? Normal değerden yüksek çünkü
Gel bana sana omlet yapayım canımBenimde 1.20 çıktı doktor yok denecek kadar az bir ihtimal dedi sağlık ocağına sordu arkadaşımda oradaki doktor hamile değil demiş. Bilmiyorum valla psikolojik olarak da olabiliyor :) Ya ben bugün hiç doyamadım ya yeni yemek yedim hala açlık hissim var çok halsizleştirdi . Senin omletinden olsada yesemm
Selam canim konu spor yurus olunca dedim bir goz atayim tum konularinokudum evvele allah isteyen her kese cocuk kismet elesin sanada canim hayirli bir evlad kismet eylesin rabbim.Benimde 1.20 çıktı doktor yok denecek kadar az bir ihtimal dedi sağlık ocağına sordu arkadaşımda oradaki doktor hamile değil demiş. Bilmiyorum valla psikolojik olarak da olabiliyor :) Ya ben bugün hiç doyamadım ya yeni yemek yedim hala açlık hissim var çok halsizleştirdi . Senin omletinden olsada yesemm
kan testinden bir hafta sonra test yaptım negatif çıktı :) bakalım bugün adet olmam gerekiyor. artık olamazsam tekrarlıcam testi. Teşekkürler tavsiyen için :)Selam canim konu spor yurus olunca dedim bir goz atayim tum konularinokudum evvele allah isteyen her kese cocuk kismet elesin sanada canim hayirli bir evlad kismet eylesin rabbim.
Kucuk bir tavsiyem var sen bir hamilelik testi yapsana .
Belki bilmeden hamilesin canim
Ayy benimde bugün adet olmam gerekiyodu fakat gelen bişey yokkan testinden bir hafta sonra test yaptım negatif çıktı :) bakalım bugün adet olmam gerekiyor. artık olamazsam tekrarlıcam testi. Teşekkürler tavsiyen için :)
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu yaşamayı...Insallah yeni tesste guzel bir sonuc cikar allah insallah seni tez bir zamanda anne etsin ve senin kimi isteyen her kese nasib olsun
Ayy benimde bugün adet olmam gerekiyodu fakat gelen bişey yok
Süpersin canım ya bende de eliptik bisiklet var ama eve gidince hiç halim kalmıyor yapamıyorum o yüzden yaAkşam kocamı dışarda yürümeye ikna edemeyince artık evde 30 dk yürüdüm
Benim hayaller bu sabah itibari ile suyu düştü canım :)) adet oldumay canım seninle de çok ortak yönümüz varmış valla
Benimde gelen giden yok. ama karnım ağrıyordu 3 4 gün öncesinden gögüslerim acıyordu. Gelmedi bakalım bekliyoruz :) ama son 4 gündür mide bulantım var dün çok daha fazlaydı. Hemen hamileliğe yormamak için üstüne düşmedim bakalım. Dün geceden karnıma kağrı girdi çok kötü bir şekilde gaz var patlayacak gibi hissediyorum kendimi ya
Valla ben çalışmadığım için öyle işten gelme yorgunluğum olmuyo... olsa daha mutlu olucam belki ama burda pek iş imkanı yok malesef... bi ara gün içinde çıkıp yürüyodum düzenli bi şekilde iyi de olmuştu ama sonra düzen bozuldu. İşte buraya yazmaya başladığımdan beri der düzene soktum. YürüyorumSüpersin canım ya bende de eliptik bisiklet var ama eve gidince hiç halim kalmıyor yapamıyorum o yüzden ya
Bende masa başı çalışıyorum ondan bi hareketim yok ama yinede yorgunluk oluyor hiç istemiyor canım spor yapmak. Benim daha gelen giden yok henüz ağrım da yok, midem bulanıyor yine. Geçen ay 8 gün geç geldi o yüzden test yapmak istemiyorum ama zor duruyorum yapmamak içinValla ben çalışmadığım için öyle işten gelme yorgunluğum olmuyo... olsa daha mutlu olucam belki ama burda pek iş imkanı yok malesef... bi ara gün içinde çıkıp yürüyodum düzenli bi şekilde iyi de olmuştu ama sonra düzen bozuldu. İşte buraya yazmaya başladığımdan beri der düzene soktum. Yürüyorum
Canim uzulme vardir yaradaninn bir bildiyi sabir et ve bir gun muhakak olcak .Benim hayaller bu sabah itibari ile suyu düştü canım :)) adet oldum
Adet oldum dedim bi leke geldi ama sonrası yok ;(Canim uzulme vardir yaradaninn bir bildiyi sabir et ve bir gun muhakak olcak .
Deyir sabr eden dervis muradina ermis herseyin temeli sabrdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?