canım benimde geçen ay öyle olmuştu adetim 6 gün geçikti leke geldi adet oldum sandım ama bi daha gelmedi 2 gün sonra başladı. Bende yerleşme kanaması acaba diye düşünüp durmuştum test yapmıştım hatta. bekle sende bakalım inşallah hamilesindir :)Adet oldum dedim bi leke geldi ama sonrası yok ;(
Canım bu akşamda kocamla çıktık o oturup kitabını okurken ben 2 km de açık havada yürüdüm... hamilelik konusunda sanırım değilim. Birde iş arıyorum eğer hamile isem iş konusu olmayacak . Çok enteresan bi ikilemdeyim canım yacanım benimde geçen ay öyle olmuştu adetim 6 gün geçikti leke geldi adet oldum sandım ama bi daha gelmedi 2 gün sonra başladı. Bende yerleşme kanaması acaba diye düşünüp durmuştum test yapmıştım hatta. bekle sende bakalım inşallah hamilesindir :)
Sporunda süper gidiyor valla verdin mi hiç kilo ?
Of benim misafir gelecek bugün onlara börek pasta yaptım valla sen ne güzel yürüyorsunnnCanım bu akşamda kocamla çıktık o oturup kitabını okurken ben 2 km de açık havada yürüdüm... hamilelik konusunda sanırım değilim. Birde iş arıyorum eğer hamile isem iş konusu olmayacak . Çok enteresan bi ikilemdeyim canım ya
Valla hala adet olmadım. Sadece leke geldi 2 gün önce o kadar başkada bişi yok.Of benim misafir gelecek bugün onlara börek pasta yaptım valla sen ne güzel yürüyorsunnn
Evet eğer hamileysen başlayamazsında bakalım hala gelmedi mi adetin ? pazartesiye kadar bekle bence gelmezse doktora git yada evde test yap öncesinde.
:) ne zaman test yapmayı düşünüyosun ?Valla hala adet olmadım. Sadece leke geldi 2 gün önce o kadar başkada bişi yok.
Valla benimde yarın istanbuldan arkadaşlarım gelcek haftasonu için, bende yapıcam börekler çörekler
Test e gerek kalmadı çünki bu sefer adet oldum... cuma akşamı ama çok sancılıydı.:) ne zaman test yapmayı düşünüyosun ?
Hazırlıklar olacak sende de yani :) yapınca mecbur bende yiyorum ya
İş bulmam gerek artık çünkü burda psikolojim bozulcak diye korkuyorum. Tam 1 yıl oldu evleneli ve tüm ailem arkadaşlarım dostlarım istanbulda. Burda yalnız olmak beni bunalıma sokacak diye korkuyorumGünaydın herkese, ben de aklıma geldikçe yandaki parka gidip yürüyorum. Hava çok kötü bugün. Yürüyüş havası yok. Dört gün gecikmeli adet oldum bu ay. İş konusuna gelince bebiş olur diye almıyorlar168 boy kilo 62.5
Evet canım adet oldum... bebiş yok. Mide bulantıları filan sanırım hep psikolojiktwocemf canım naptın adet oldun mu sen?
Aynen bende hastalandım benimde o kadar bulanmıştı yalanmışşşşEvet canım adet oldum... bebiş yok. Mide bulantıları filan sanırım hep psikolojik
Kısmet artık ne diyelim. Bakalım önümüzdeki zamanlara.. valla ben yemek yapmaktan kendimi alamadığım için yapıyorum ve yiyorum da. Gün içinde yürümesem demek kilo vermek yerine alıcam bide üstüneAynen bende hastalandım benimde o kadar bulanmıştı yalanmışşşş
Valla işte ben yürüyüş yapamıyorum alıyorum bi bakıyorum bi anda hoop 2 kilo almışım.. yarın sınavlarım var onları atlatayıp bende bisiklete başlayacağım. Vermem gerekiyor eski günlerimi özledim vallaKısmet artık ne diyelim. Bakalım önümüzdeki zamanlara.. valla ben yemek yapmaktan kendimi alamadığım için yapıyorum ve yiyorum da. Gün içinde yürümesem demek kilo vermek yerine alıcam bide üstüne
Bu leslie nedir ??? Valla bendr çorba hep yapıyorum ama işte bol bol pasta kekte yapıyorummDiyet yapmayın mutfağınızdaki yemekleri değiştirin. Her zaman çorbanız olsun. Ara öğün olarak meyve ve 1-2hurma yiyin. Kızartma yapmayın. Su için. Otobüsten erken inin yürüyün. Evde Leslie yapın sıkarsa diZi izlerken yürüyün
Ayy ben bugün kocamla tanıştığım zamanki fotoğrafıı gördüm resmen evrim geçirmişim gibiValla işte ben yürüyüş yapamıyorum alıyorum bi bakıyorum bi anda hoop 2 kilo almışım.. yarın sınavlarım var onları atlatayıp bende bisiklete başlayacağım. Vermem gerekiyor eski günlerimi özledim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?