Yutkunamyorum...Boazma takld..Aldatldm m?

Birincisi bu durumda kesinlikle boşanmalısın elinde belgelerinde var kocan seni aldatmış aldatmayan adam tutarlı olur yalan söylemez yalan söylüyosa gizlenen bişey vardır ve o gizlenen şey inşallah sadece bir kadındır.. ortalıkta neler neler dönüyor..
ikincisi: sakın ha bana o bakacak diye bel bağlama onun ocağınada incir ağacı dik ama kendine bel bağlayarak başla..
üçüncüsü bu şartlarla sen tek celse de boşanabilirsin haklısın karşı tarafta istemesede.. ama senin istediğin hemen boşanmak mı adamı süründürmek mi ne??
borçlar çoğumuzda var tabiki ama insan biyerden başlayıp yere basınca onlarıda ödeyebiliyor.. tabiki hyat senin için güllük gülistanlık geçecek demiyorum ama eğer azcık aşım kaygısız başım diyeceksen huzur için kesinlikle ayrılmalısın.

EK: bu arada sen diğer kadını senin kocan çulsuz kaldığında senin kocana bakmaya devam edeceğini mi sanıyorsun
önce senden boşanınca kocan maddi sıkıntıya girecek sonra diğer hatunun isteğini karşılayamayacak sonra kadından tekmeyi yiyince tıpış tıpış sana dönecek ama tekmeyi vuran sen olacaksın.

İmza eftenpuftenkonular vereliniortak

Cıngar çıkarmaya gerek yok bence sessiz ve sedasız hakkını al ve o insanı hayatından eş olarak çıkar, tabii ki oğlunu gene görecektir.
Ama artık senden koca vasfını geri alamayacak...
Bırak gitsin, gurur yapmak hırs yapmak bunlar güzel şeyler değil.
ınan sessiz kalmak kimi zaman daha güzel cevap oluyor.
Hakkını al ve defet gitsin bacım :1hug:

arkadaşlar ..az önce bir arkadaşıyla görüştüm..
ona evden ayrıldığını söylemiş..yemin ediyorum hayatımda kimse yok..bir yanlış anlaşılma yüzünden tartışmalar kavgalar yaşadık demiş..
ve benim gereksiz kıskançlık yaptığımı anlatmış..
tekrar denersek yine aynı şeyleri yapacak demiş...

budur yanii..

Kimse bu yaşanan durumlara gereksiz deme hakkına sahip değil, ama senin eski kocan böyle gösteriyor etrafa...
Zaten gururlu biri olsa 'yaptığını' kabul ederdi...
Ve senden özür diler sana dönerdi.
:sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:
Boşuna üzülmene gerek yok zararın neresinden dönülse kardır bacım.
vereliniortak

gereksz kıskançlık mı :S senin yerıne kendısını koysun ondan sonra bu cumleyı söleyebilecek mi acaba?
budur evet .... sevgi bıraktıgını sanmıyorum senın içinde....
o yuzden bitir cnm içinde....hayır gelmez ondan

bence kendi ayıbını örtmek için seni suçlu göstermeye çalışmış.anlatsaydın durumu arkadaşına.bu arada diğer kadını hiç araştırdınmı kimdir nedir?gerçekten var mı bir ilgisi?

bak ablacım adam erkek olmanında verdiği avantajla seni karalamaya çalışmıi güya ben suçsuzum deyip çevresini kurtaracak sende böyle haksız yere suçlanmakla kalacan iki gün sonra adam dava açsan arkadaşlarını şahitte tutar sen hak talep edemeyesin diye
akıllı ol avukat tut foyasını ortaya çıkar donuna kadar al..
ha birde görüşmelerin belgeleri var diyordun o belgeleri de tez elden bir avukata teslim et kanıtın olsun..
akıllı ol ablacım sen haksız olursan kimse sana destek te çıkmaz boş yere kocasına iftira attı diye
ama adamın foyası ortaya çıkarsa kimse ona güvenmez ve aileleriniz seni destekler..
belki eşinizin ailesi bile..

sonuna kadar katılıyorum.vereliniortak

Şimdi noldu acaba çok merak ettim.

bu akşam eve geldi alışveriş yapmış...çay içti..
ben annemlere şehir dışına gitmek istiyorum..ben bu evde (oğlumla kaldığım evde) kalırım sen git dedi.
yarın konuşacaktık bitsin artık bu konu dedim..hani konuşmayacaktın dedi..
bir arkadşı vardı o da eşinden ayrılmıştı..konuşmuş benimkiyle..
kafam karıştı dedi..çıkarken de elbiselerini bundan sonra temizleyici de temizleteceğini söyledi..sevgilim yok dedii..bir şeyleri ispat etmeye çalışıyor bir taraftan ..
ben anlamadım...anlayan varsa anlatsın...

gerçekten zor bir durum ama bence devam ederseniz kendnize yazık edersiniz. bari bundan sonrasını gzel yaşayın. bu kadar inişli çıkışlı bi adamla nereye kadar. degişmiyecek ve siz hep aldatılacaksınız. ve bunlardan sonra daha da rahat aldaacak emin olunn

olay bana göre gayet acık aslında,
sımdı ne yapabılırsın ona bakmak lazım.
ne yapman gerektıgı konusunda sen henüz tam bı karar verebılmıs degılsınbenneyaptımki

Ne kadar zor... Allah yardımcın olsun sana bacım ne diyeceğimi şaşırdım inan ki...
:sm_confused:

dün eylül ayı telefon dökümleri geldi..baktım..ben kadını ilk bulduğumdan sonra belirli belirsiz saatlerde aramış..hatta ben 21 eylül de eve geldim geleceğimi bilmiyordu..g gun bile görüşmişler..
neyse..ben de o sinirli kadını aradım..açmadı..daha sonra benimki buradayken kadın aradı.."bu saatten sonra beni neden arıyorsunuz hanfendi" dedi. bu ne demek anlamadım açıkçası..ben de "bizimki burda dedim..bu ne demek anlamadım açıkçası..
bizimki de gayet rahat tepkisiz..sadece dedi ki..ne uyanıksız..tam ben buradayken arıyorsun..diye sordu
belki 1 gün sonra gelirim...belki bir ay sonra diyor..ben de ailemin henüz gittiğinden haberi olmadığından bir an önce karar vermesi gerektiğini söyledim..ben evi taşımak istiyorum..ev bakmaya giderken ben de gelebilirim..ona göre bak dedi..dun de belki geliri belki gelmem diyor..sonra da gelmiş saçımı okşamalar falan..babam bu gece aradı..nerde diye sordu..arkadaşlarıyla beraber dedim..arayıp soracakmış babam ne bu hergece dışardasın diye bakalım ne diyecek..
ya sizleri sıktım farkındayım ama depresyona girdiğimnin farkındayım..evde ve çevrede konuşacak kimsem yok..kusura bakmayın..ÇILDIRACAMM::SABAHLARI 5 TE UYANIYORUM:İŞ YOK BORÇLAR NE OLACAK DİYE::mafoldumben

Tatlım sen neden hala onla evlerinizi ayırmadınız bırak gitsin ya ben böyle bir adamı kesin boğardım ya...
Gerçi değmez at kapıya şunu artık!!!
klava:

babam bu akşam onu cepten aramış..nerdesin sen demiş..
eve gidiyorum dışarda işim vardı demiş bizimki de ...
söylememiş babama evden ayrıldığını hala..
haftaya babamlar geliyor bakalım ne olacak..?
arkadaşının evinde kaldığını söyledi ya haftaya c.tesi arkadaşım takip edecek..
bakalım nerde kalıyor ne yapıyor..ondan sonra oğlum evet sarsılacak ama eğer şüpheler doğru çıkarsa en azından benim kovduğum için gitmediğini anlar..
bu sabah tekrar kahvaltıya geldi..sarılıyor..şakalaşıyor..
artık buna bir son ver ..döneceksen dön dönmeyeceksen diğer ayrılanlar gibi olalım..eve gelme artık pazar kahvaltısı bahanesiyle dedim..
bakalım ne olcak??

arkadasimm esinle yuz goz olmadan kanit topla..esin cok kurnaz..simdiden evi ayirip sizi alistiriyor ayriliga birde ayak yapiyor..eve gelince sevmeler falan hepsi cocuguna gosteris ve sana karsi olan vicdanini rahatlatiyor..bunalima girip borclari dusunme nasil ayrilacam deme hata yaparsin..herseyin caresi vardir..sen kapinin onune koymazsan bu adam akilli bir sekilde kimseyle kotu olmadan ayrilacak senden.koymus kafasinaa belli.sonrada bak ben sizinle ilgiliyim annen suclu diyecek..cocuguna cok yansitmamaya calis ne sen kotu ol ne de esini kotu goster..cunku onun sucu yok..ileride olaylari kavradiginda o tavrini alir zaten gerektigi sekilde..lutfen arkadasim cok dikkatli adim at..esine sakin sezdirme.arkadasinda kadinla gorurse ceksin mutlaka sen caktirmadan kanit toplaa.duygusal davranipp soylenme sakin ama kendinden emin davran..ailenin gelecegini soyleme henuz..

hayır yani..burdan taşınmaya karar verdim bunun içinde evdeki eşyaları satmam lazım çünkü ev küçük..on a söyledimm..hayatımızı mahvettin diyor..döneceksen gitme gittiysen dönme ben de alıştım dedim..
bneim bunu yaşamam lazım diyor..
aslında ben de emin değilm dönmesini istememden ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…