- Konu Sahibi yellow angel
-
Birincisi bu durumda kesinlikle boşanmalısın elinde belgelerinde var kocan seni aldatmış aldatmayan adam tutarlı olur yalan söylemez yalan söylüyosa gizlenen bişey vardır ve o gizlenen şey inşallah sadece bir kadındır.. ortalıkta neler neler dönüyor..
ikincisi: sakın ha bana o bakacak diye bel bağlama onun ocağınada incir ağacı dik ama kendine bel bağlayarak başla..
üçüncüsü bu şartlarla sen tek celse de boşanabilirsin haklısın karşı tarafta istemesede.. ama senin istediğin hemen boşanmak mı adamı süründürmek mi ne??
borçlar çoğumuzda var tabiki ama insan biyerden başlayıp yere basınca onlarıda ödeyebiliyor.. tabiki hyat senin için güllük gülistanlık geçecek demiyorum ama eğer azcık aşım kaygısız başım diyeceksen huzur için kesinlikle ayrılmalısın.
EK: bu arada sen diğer kadını senin kocan çulsuz kaldığında senin kocana bakmaya devam edeceğini mi sanıyorsun
önce senden boşanınca kocan maddi sıkıntıya girecek sonra diğer hatunun isteğini karşılayamayacak sonra kadından tekmeyi yiyince tıpış tıpış sana dönecek ama tekmeyi vuran sen olacaksın.
arkadaşlar ..az önce bir arkadaşıyla görüştüm..
ona evden ayrıldığını söylemiş..yemin ediyorum hayatımda kimse yok..bir yanlış anlaşılma yüzünden tartışmalar kavgalar yaşadık demiş..
ve benim gereksiz kıskançlık yaptığımı anlatmış..
tekrar denersek yine aynı şeyleri yapacak demiş...
budur yanii..
arkadaşlar ..az önce bir arkadaşıyla görüştüm..
ona evden ayrıldığını söylemiş..yemin ediyorum hayatımda kimse yok..bir yanlış anlaşılma yüzünden tartışmalar kavgalar yaşadık demiş..
ve benim gereksiz kıskançlık yaptığımı anlatmış..
tekrar denersek yine aynı şeyleri yapacak demiş...
budur yanii..
bak ablacım adam erkek olmanında verdiği avantajla seni karalamaya çalışmıi güya ben suçsuzum deyip çevresini kurtaracak sende böyle haksız yere suçlanmakla kalacan iki gün sonra adam dava açsan arkadaşlarını şahitte tutar sen hak talep edemeyesin diye
akıllı ol avukat tut foyasını ortaya çıkar donuna kadar al..
ha birde görüşmelerin belgeleri var diyordun o belgeleri de tez elden bir avukata teslim et kanıtın olsun..
akıllı ol ablacım sen haksız olursan kimse sana destek te çıkmaz boş yere kocasına iftira attı diye
ama adamın foyası ortaya çıkarsa kimse ona güvenmez ve aileleriniz seni destekler..
belki eşinizin ailesi bile..
Şimdi noldu acaba çok merak ettim.
bu akşam eve geldi alışveriş yapmış...çay içti..
ben annemlere şehir dışına gitmek istiyorum..ben bu evde (oğlumla kaldığım evde) kalırım sen git dedi.
yarın konuşacaktık bitsin artık bu konu dedim..hani konuşmayacaktın dedi..
bir arkadşı vardı o da eşinden ayrılmıştı..konuşmuş benimkiyle..
kafam karıştı dedi..çıkarken de elbiselerini bundan sonra temizleyici de temizleteceğini söyledi..sevgilim yok dedii..bir şeyleri ispat etmeye çalışıyor bir taraftan ..
ben anlamadım...anlayan varsa anlatsın...
bu akşam eve geldi alışveriş yapmış...çay içti..
ben annemlere şehir dışına gitmek istiyorum..ben bu evde (oğlumla kaldığım evde) kalırım sen git dedi.
yarın konuşacaktık bitsin artık bu konu dedim..hani konuşmayacaktın dedi..
bir arkadşı vardı o da eşinden ayrılmıştı..konuşmuş benimkiyle..
kafam karıştı dedi..çıkarken de elbiselerini bundan sonra temizleyici de temizleteceğini söyledi..sevgilim yok dedii..bir şeyleri ispat etmeye çalışıyor bir taraftan ..
ben anlamadım...anlayan varsa anlatsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?