Yuva yıkanın yuvası olmazmış.Bal gibi de oluyor.

daxi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
2.371
9.862
158
Yuva yıkanın yuvası olmazmış derler hep. Ama etrafımda en az 4 5 kişi var yuvası bir kadın yüzünden yıkılan.

Sonra o kadınlar o boşanan kocalarla evlendi. Gayet güzel yaşıyorlar. Bana çok adaletsiz geliyor.

Sizin çevrenizde de var mı?

Benim çevremde de var öyle kadınlar. 4-5 değil bu güne kadar belki 200 tane gördüm. Kadın adamı resmen yiyor, tabiri caizse ağzına s.çıyor. boşanıyorlar ya da aşamaya geliyorlar. Adam yeni bir ilişkiye başlıyor. Karı yuvamı yıktı oluyor. İnan bana böyle.. bu söze hiç inanmıyorum. Yuva yıkanın yuvası niye olmasın??

Ben mutsuz edenlerin mutlu olduğunu gördüm bizzat yaşadım,bu dünyada olmasa bile ahirette hesaplaşacağız bunun rahatlığı var üzerimde açıkçası,Allah büyük,herşey şaşar elbet hesaplar şaşmaz

Yuva yikanin yuvasi olmazmis diye ayet mi var da siz yuvalar olunca adaletsizlik sayiyorsunuz

Ayetlerden çok beni bağlayan vicdanımdır. Önce vicdanıma ve insani değerlerime göre düşünür davranırım.

Ve evet bana göre adeletsizlik. Erkek ya da kadın farketmez. Ama genelde erkekler bu tür olaylara sebep olduğu için

konuyu öyle açtım

Benim çevremde de var öyle kadınlar. 4-5 değil bu güne kadar belki 200 tane gördüm. Kadın adamı resmen yiyor, tabiri caizse ağzına s.çıyor. boşanıyorlar ya da aşamaya geliyorlar. Adam yeni bir ilişkiye başlıyor. Karı yuvamı yıktı oluyor. İnan bana böyle.. bu söze hiç inanmıyorum. Yuva yıkanın yuvası niye olmasın??
Çok hanım hanım kadınların da başına gelebiliyor bu. Genelleme yapmamak lazım. Bir de boşanırken sevgilileri ortada olsa kadınlar en azından haklarını alırlar. Bir de boşanıp çocuğunu unutanlar var. Offff.

Iki insan anlasamayabilir.
Evlilikler bitebilir. İnsanlar yeni biriyle olabilir.
Bu kadar abartmayin.

Belki adamin karısı, evliyken berbat bir eşti. Dirdirci çekilmez sıkıcıydı. Nasıl bir evlilik olduğunu bilemeyiz. Adam ondan ayrılıp mutlu olacağı kişiyi seçti diye neden mutsuz olsun yeni kadinla???

Mükemmel giden bir evliligi kimse yikamaz merak etmeyin zaten.

Ben mutsuz edenlerin mutlu olduğunu gördüm bizzat yaşadım,bu dünyada olmasa bile ahirette hesaplaşacağız bunun rahatlığı var üzerimde açıkçası,Allah büyük,herşey şaşar elbet hesaplar şaşmaz

Umarım var tabi olamayn da. Bir arkadaşım vasıtasıyla tanıdığım bir hanımın eşinin böyle bir olayı vardı.

'. kadın eşi rementaciz ediyordu çekil aradan diye. Bu hikaye 7 8 sene sürdü. En sonunda eş dayanamadı ayrıldı.

Aradan 6 7 ay geçti evlilik hazırlıkları İstanbul'un iyi semtlerinden birinde oturmak için ev alındı. Adam benim

çocuğum var bana bir şey olursa zor durumda kalma siye yarısını üzerine yapmış.Kiracı çıksın diye beklerken hoooop

kadın ayrıldı.

Back
X