- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki evliliklerinin iyi gittiğini nereden biliyorsunuz ?
Benim de var çevremde evet. Allah görüyor. Hak yerini bulur inşallah. Amin deyin kızlar.
Yuva yikanin yuvasi olmazmis diye ayet mi var da siz yuvalar olunca adaletsizlik sayiyorsunuz
Çok hanım hanım kadınların da başına gelebiliyor bu. Genelleme yapmamak lazım. Bir de boşanırken sevgilileri ortada olsa kadınlar en azından haklarını alırlar. Bir de boşanıp çocuğunu unutanlar var. Offff.Benim çevremde de var öyle kadınlar. 4-5 değil bu güne kadar belki 200 tane gördüm. Kadın adamı resmen yiyor, tabiri caizse ağzına s.çıyor. boşanıyorlar ya da aşamaya geliyorlar. Adam yeni bir ilişkiye başlıyor. Karı yuvamı yıktı oluyor. İnan bana böyle.. bu söze hiç inanmıyorum. Yuva yıkanın yuvası niye olmasın??
Ben mutsuz edenlerin mutlu olduğunu gördüm bizzat yaşadım,bu dünyada olmasa bile ahirette hesaplaşacağız bunun rahatlığı var üzerimde açıkçası,Allah büyük,herşey şaşar elbet hesaplar şaşmaz