Yuva yikanin yuvasi olur mu

Allah sizin yolunuzu açık etsin inşallah. Rabbim yavrunuza ve size sağlıklı ömür nasip etsin. Eski eşiniz yapacağını yapmış zaten. Onu aklınızdan çıkarıp yolunuza devam edeceksiniz. Maalesef bazı insanların yaptığı şeyleri değil vicdanım, aklım, hafzalam, beynim, midem... Hiç bir organım, parçam kabul etmiyor. Allahın herkesin gönlüne göre versin.

Boşver Allah’ından bulsun köpek

Agizlarindan burunlarindan gelir hiccc merak etme..ama bugun ama yarin Allahin adaleti sasmaz...sen sabret ona havale et

kesinlikle onların mutsuz olacağı günleri bekleyerek düşleyerek ömrünüzü heba etmeyin, bir yerden tutunun hayata ve kızınız için kesinlikle ayakta dimdik durun ve emin olun pişman oluyorlar burada bazı mutlu mesutlar mesajı göryorum ama bir kız çocuğuyla evlenen kocanız çocuk mu büyütecek? inanın gelen gideni her zamanı aratır, bırakın herkes tercihlerinin pişmanlığını doya doya yaşasın, sürünsün allah size güç kızınıza sağlık sıhhat versin

Ister Allaha inan ister inanma,istersen baska bir dine mensup ol farketmez,Allah yapilanin cezasini er yada gec keser.Derler ya yarina birakir da yanina birakmaz.Yer de ezilen karincanin bile hakki alinir.Sen sadece evladina odaklan ve hayatini yasa,gerisini Allaha birak.Allah yasadigin her sikintiyi unutturacak guzel gunler nasip etsin...

Ben de sizin gibi düşünüyorum başıma gelse elin kızına neden kizayim kocama kızarım. Hele de ergen bir kız olsa. Kardeşim 21 yaşında üniversite öğrencisi akıllı falan da yani çocuk gibi bakıyorum. Kaldı ki 17 yaşında kızlar tam çocuk. Eskisi gibi erken olgunlaşma yok simdikiler değişik

Rabbim çok adaletli. Kim kime ne yaptiysa er yada geç karsisina çıkacak diye düşünüyorum, çıktığını gördüm, sabırla beklediklerim de var.

Benzer bir durumu yakın çevremden biliyorum ,yuva yıkanın yuvası gercekten olmuyor , o masum çocuğun gözyaşları asla boşa gitmiyor. Acı bir sonla çok yakın bir zaman da gördüm.

Olduğunu gördü bu gözler. Ne kadar hayrete orası muamma.
Eski eşiniz ilahi adalet karşısında illaki çaresiz kalacaktır . Isın sizle ilgili duygusal kısmını geçtim zor durumdaki evladına sırt çeviren bir adamın iki yakası bir araya gelmez.

Ne yazık ki dünya adil bir yer değil. Yuva yıkanın gayet de güzel yuvası oluyor çok yakından şahit oldum verdikçe verdi güzel Allah ım onlara vardır bir bildiği elbet. Bence siz de sadece kendi hayatınıza odaklanın kendiniz be kızınız için dua edin

Olaylara düz mantık bakarsak mağdur eden iki kişi, mağdur edilen iki kişi var. Her şeyin bir hikmeti, hayrı var diye bakarsak farklı bir sonuç ortaya çıkar. Şöyle ki size kötü gelen bir insandan kurtulmussunuz. Nasıl kurtuldugunuza takılmayın. Her şey dengiyledir. İki zalim birbirini bulmuş, siz özgürsünuz. İlahi adalete güvenin. Aksi halde bu riyakarlik olur

Allahın sevdiği kuluymuşsunuz ki adam dan kurtulmuşsunuz.

Çok haklısın kardeşim.bana başka bir bakış açısı göstersin.tesekkur ederim.bazi arkadaşlara bu yaşadığım basit yada yalan gibi geliyor.insg.adresim neriiibeto mücadelemi ordan görebilirsiniz.rabbim yar ve yardımcımız olsun.diyecek başka birşey yok.

Bu cok doğru. Kiza sovenler olmus da 17 yasinda olup da ustelik psikolojik anlamda saglikli olmayan ergen bir cocuk mu yani burda suclu? Hayir efendim, adam suclu. Belki o kizin ailesi suclu. Ama kiz degil. O daha yetiskin bir birey bile degil, yasalar onunde bile birey degil :)

Oklari dogru yonlendirin. Yari yasinda cocuga o gozle bakan adam ceksin gani gani cezasini.

Konu sahibi, size de evlatlarinizla mutluluklar dilerim insallah saglikla huzurla gecen bir hayatiniz olur.

Size sadakat yükü olan, sizi düşünmek zorunda olan 17 yaşında bir kiz değil esiniz. Kizin konuyla hic bir alakasi yok. Eski esiniz mutlu olur mu? Hayat bu belli olmaz ben sanmiyorum

Ben burda yani ihanette kesinlikle kadınlara kızmıyorum yapan eşin kadın eşini bulmasaydı başkasıyla olucaktı sana eşin zarar verdi seni eşin üzdü yani herşeyi eşin yaptı bence burada beddua edilecek tek kişi eşin
Ayrıca asla yuva yıkanın yuvası olmaz bir yuva üstüne asla başka bir yuva kurulamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…