Boşver Allah’ından bulsun köpekSelamun aleykum,
7 yıl evli kaldım.6 yasin da kızım 6 aylık yürüme engelli doğdu.esim ve ailesi hiç yardim etmedi.kendi ailem destek oldu.esim 32 yasinda 17 yasinda bir kiz ile görüştüğünü öğrendim.bana etmediği azap kalmadi.sonun da dayanamadım ayrıldım.evlendigi kiz evden 5 6 kere kaçmış problemli bir karakter.simdi benden sonra onunla evlenip birde çocuk yapmış.benim kizima hiç babalık yapmadı.sizce benim ve kızımın acıları gözyaşı uğruna onlar mesut olur mu yuva yıkanın eşine eziyet edenin hakkı çıkmaz mi.esimin ailesi 2 sene sonra helallik istedi benden vermedim.hic birine helal etmiyorum.
Ben de sizin gibi düşünüyorum başıma gelse elin kızına neden kizayim kocama kızarım. Hele de ergen bir kız olsa. Kardeşim 21 yaşında üniversite öğrencisi akıllı falan da yani çocuk gibi bakıyorum. Kaldı ki 17 yaşında kızlar tam çocuk. Eskisi gibi erken olgunlaşma yok simdikiler değişikSizin ahiniz olmasa da mutlu olacaklarini dusunmuyorum kiz zaten 17 yasinda, sorunlu evden kacan bir tipmiş tam ergen yani. Saglikli dusunebildigini sanmiyorum.
Boşuna da o kiza kizmayin daha kendini dusunecek akli yokmuş, akli olsa 17 yasinda 32 yasinda adamla olmazdi. Sizi mi dusunecek basinda yeller esiyordur onun.
Ayrica ben karsidaki kadinlara asla kizmiyorum ve bunu ayrimcilik için demiyorum. Akli, gözü disarda olup sirf kadin bulamadi diye yanimda kalacak adam istemem ben, gidecek olan bir an once gitsin, akli disarda biriyle 1 dakika gecirmek istemem.
Kocalariniz sirf "baska kadin" bulamadi diye yaninizda kalsin mi istiyorsunuz anlamadim ki.
Allahın sevdiği kuluymuşsunuz ki adam dan kurtulmuşsunuz.Selamun aleykum,
7 yıl evli kaldım.6 yasin da kızım 6 aylık yürüme engelli doğdu.esim ve ailesi hiç yardim etmedi.kendi ailem destek oldu.esim 32 yasinda 17 yasinda bir kiz ile görüştüğünü öğrendim.bana etmediği azap kalmadi.sonun da dayanamadım ayrıldım.evlendigi kiz evden 5 6 kere kaçmış problemli bir karakter.simdi benden sonra onunla evlenip birde çocuk yapmış.benim kizima hiç babalık yapmadı.sizce benim ve kızımın acıları gözyaşı uğruna onlar mesut olur mu yuva yıkanın eşine eziyet edenin hakkı çıkmaz mi.esimin ailesi 2 sene sonra helallik istedi benden vermedim.hic birine helal etmiyorum.
Çok haklısın kardeşim.bana başka bir bakış açısı göstersin.tesekkur ederim.bazi arkadaşlara bu yaşadığım basit yada yalan gibi geliyor.insg.adresim neriiibeto mücadelemi ordan görebilirsiniz.rabbim yar ve yardımcımız olsun.diyecek başka birşey yok.Olaylara düz mantık bakarsak mağdur eden iki kişi, mağdur edilen iki kişi var. Her şeyin bir hikmeti, hayrı var diye bakarsak farklı bir sonuç ortaya çıkar. Şöyle ki size kötü gelen bir insandan kurtulmussunuz. Nasıl kurtuldugunuza takılmayın. Her şey dengiyledir. İki zalim birbirini bulmuş, siz özgürsünuz. İlahi adalete güvenin. Aksi halde bu riyakarlik olur
Sizin ahiniz olmasa da mutlu olacaklarini dusunmuyorum kiz zaten 17 yasinda, sorunlu evden kacan bir tipmiş tam ergen yani. Saglikli dusunebildigini sanmiyorum.
Boşuna da o kiza kizmayin daha kendini dusunecek akli yokmuş, akli olsa 17 yasinda 32 yasinda adamla olmazdi. Sizi mi dusunecek basinda yeller esiyordur onun.
Ayrica ben karsidaki kadinlara asla kizmiyorum ve bunu ayrimcilik için demiyorum. Akli, gözü disarda olup sirf kadin bulamadi diye yanimda kalacak adam istemem ben, gidecek olan bir an once gitsin, akli disarda biriyle 1 dakika gecirmek istemem.
Kocalariniz sirf "baska kadin" bulamadi diye yaninizda kalsin mi istiyorsunuz anlamadim ki.
Selamun aleykum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?