Yuva yikanin yuvasi olur mu

Insallah bizde senin gibi toparlanır ve ıyi insanlarla yolumuz devam ederiz.bir nebze umut verdin bana teşekkür ederim

Eden bulur.
Kimsenin yaptığı kötülük yanina kalmaz.
Kalmıyor.
Siz Allah'a havale edin.

Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz..

Kızınızın sağlığı nasıl
Önemli olan o
Boşuna kendinizi üzmeyin hatta o adam mutlu mu mutlu değil mi diye
Rabbim kızınıza ve size en güzel şeyleri nasip etsin o adam aklınıza bile gelmesin inşallah

Bir tanidigimi kocasi aldatti evden atti o kadinla evlendi yetmedi kadin ,bu ablanin cocugunu annesine gostermek istemedi ,zulmetti ,kadin cocugunu gorememekten dolayi surekli beddua ediyordu ki o kadinin kendi.cocugu birden öldü

Rabbim evladınıza şifa, size de sabır versin.
Biz görür müyüz görmez miyiz bilmiyorum ama ben inanıyorum ilahi adalete.
Görmesek de, yıllar da geçse çıkıyor bir yerden.
Bundan sonraki hayatınızda öyle gülsün ki yüzünüz, yaşadığınız tüm acıları silsin atsın..

Tüylerim diken diken oldu okurken Allahtan tek dileğim babalık yapmadığı o evladına elinin tersiyle ittiği sana muhtaç olsun. Ne acı bir durum Allah ım. Sabret kardeşim kızına sarıl o melek günahsız. Yuva yıkanın asla yuvası olmaz sen içini rahat tut

Bu dünyada belki olur yuvası ahirette akıbeti ne olur Allah bilir.

Kız 5_6 defa evden kaçtıysa büyük olasılıkla eşinizden de kaçar.kaynak:müge anlı

Seni uzmek istemem ama tanidigim bir kadin var. Yuva yikti. Su anki yasam standarti cok yuksek. Ama ben onun bogaz manzarali evinin balkonunda gulumseyerek verdigi pozlara bakarken hep adamin karisinin ve cocugunun yaşadığı sıkıntıları düşünüyorum.

Ayrica adam da kendisinden 22 yas buyuktu. Su an yanında dedesi gibi. Yaşlı. Aile fotografi cok az. Yani demem o ki bir yuvası oldu evet ama ne kadar mutlu Allah bilir.

Beddua etmek istemiyorum.
Umarım yaşattıklarını yaşarlar

Gel de beddua etme dedim içimden. olamasınlar ya mutlu mesut olamasınlar kalmasınlar yanlarina size de evladiniza da yazık günah Rabbim yardimciniz olsun sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…