- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
Insallah bizde senin gibi toparlanır ve ıyi insanlarla yolumuz devam ederiz.bir nebze umut verdin bana teşekkür ederimolmuyor güzelim yuva yıkanın yuvası olmuyor
tecrübeyle sabittir. yavrum engelli doğduğu için babası olacak kişi bıraktı gitti ben ailemle yaşadım uzun süre
yeniden evlendim. şimdi çok şükür çok mutluyum huzurluyum eşim çocuğuma öyle bir babalık yapıyor ki dışarıdan görenler gerçek babası sanıyor. ama öz babası rezil haldeymiş evlendiği eşi de onu bırakıp gitmiş sen hiç merak etme mevlam görüyor biliyor
hellalik verip vermemen senin tasarrufunda olan bişey onu sen bileceksin senin için doğruysa boşver
Kız 5_6 defa evden kaçtıysa büyük olasılıkla eşinizden de kaçar.kaynak:müge anlıSelamun aleykum,
7 yıl evli kaldım.6 yasin da kızım 6 aylık yürüme engelli doğdu.esim ve ailesi hiç yardim etmedi.kendi ailem destek oldu.esim 32 yasinda 17 yasinda bir kiz ile görüştüğünü öğrendim.bana etmediği azap kalmadi.sonun da dayanamadım ayrıldım.evlendigi kiz evden 5 6 kere kaçmış problemli bir karakter.simdi benden sonra onunla evlenip birde çocuk yapmış.benim kizima hiç babalık yapmadı.sizce benim ve kızımın acıları gözyaşı uğruna onlar mesut olur mu yuva yıkanın eşine eziyet edenin hakkı çıkmaz mi.esimin ailesi 2 sene sonra helallik istedi benden vermedim.hic birine helal etmiyorum.
Beddua etmek istemiyorum.Selamun aleykum,
7 yıl evli kaldım.6 yasin da kızım 6 aylık yürüme engelli doğdu.esim ve ailesi hiç yardim etmedi.kendi ailem destek oldu.esim 32 yasinda 17 yasinda bir kiz ile görüştüğünü öğrendim.bana etmediği azap kalmadi.sonun da dayanamadım ayrıldım.evlendigi kiz evden 5 6 kere kaçmış problemli bir karakter.simdi benden sonra onunla evlenip birde çocuk yapmış.benim kizima hiç babalık yapmadı.sizce benim ve kızımın acıları gözyaşı uğruna onlar mesut olur mu yuva yıkanın eşine eziyet edenin hakkı çıkmaz mi.esimin ailesi 2 sene sonra helallik istedi benden vermedim.hic birine helal etmiyorum.
Gel de beddua etme dedim içimden. olamasınlar ya mutlu mesut olamasınlar kalmasınlar yanlarina size de evladiniza da yazık günah Rabbim yardimciniz olsun sabir versinSelamun aleykum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?