Neden kadınlara kızmıyorsunuz, o kız çocuğu biliyormuş olanları konu sahibi yazdı. Ben kadınlara da buluyorum suçu, insan bu devirde sevgili olduğu adamı bir sorgulamaz mı nedir necidir diye? Kısa süreli ilişkilerde ve adam profesyonel gibi yalan söylüyorsa belkş anlarım ama bu kız çocuğu evlenmiş bile hiç mi demedi sen neden boşandın eski eşinden diye, evlenirken hiç anlamadı mi bu adamla daha evliyken sevgili olduğunu? Adamın ailesine girdiğinde illaki duymuştur sağdan soldan evliydi diye, işte hiçbir zaman olmasa da o an bırakması lazımdı bu adamı. Erdemli biri olsaydı bunu yapardı, diğer türlüsü salağa yatıp kendini umursamak oluyor diğer adı da k.hpelikBen burda yani ihanette kesinlikle kadınlara kızmıyorum yapan eşin kadın eşini bulmasaydı başkasıyla olucaktı sana eşin zarar verdi seni eşin üzdü yani herşeyi eşin yaptı bence burada beddua edilecek tek kişi eşin
Ayrıca asla yuva yıkanın yuvası olmaz bir yuva üstüne asla başka bir yuva kurulamaz
Doğru söylüyorsunuz diğer kadınlar aman bana ne ben mi söz verdim karısına sadakatli olucam diye düşünüp her türlü adiliği yapmalı o rezil kocayla bir, ahlaklı olmak bunu gerektirir haklısınızsorun kızda değil sana sadakatsiz olan eski kocanda . Lütfen artık ikinci kadınları suçlamayın .size söz veren kocalarınız diğerleri değil .
Neden kadınlara kızmıyorsunuz, o kız çocuğu biliyormuş olanları konu sahibi yazdı. Ben kadınlara da buluyorum suçu, insan bu devirde sevgili olduğu adamı bir sorgulamaz mı nedir necidir diye? Kısa süreli ilişkilerde ve adam profesyonel gibi yalan söylüyorsa belkş anlarım ama bu kız çocuğu evlenmiş bile hiç mi demedi sen neden boşandın eski eşinden diye, evlenirken hiç anlamadı mi bu adamla daha evliyken sevgili olduğunu? Adamın ailesine girdiğinde illaki duymuştur sağdan soldan evliydi diye, işte hiçbir zaman olmasa da o an bırakması lazımdı bu adamı. Erdemli biri olsaydı bunu yapardı, diğer türlüsü salağa yatıp kendini umursamak oluyor diğer adı da k.hpelik
kimse erkekte suç yok demiyor. koca avcısı diyorsunuz ve kızmıyorsunuz; kocaya içinde bir şeyler bitmiş ki gitmiş diyorsunuz. Bu işin adabı vardır, şerefli bir insan içinde bir şey biterse gelir ben de bitti der boşanır, sonra başkalarıyla ne halt edecekse eder. Böyle ahlaksız şekilde evde engelli çocuğu karısı bekleyecek beyfendi aşiftenin tekiyle gezecek. o kızın ne olduğu belliymiş zaten 5,6 defa evden kaçmış, saf falan değil bayağı ayartmış adamı. adam neyse kız da aynı b.k, burada adaletli olan kıza da ahlaksız demek. eğer bunu diyemiyorsanız Allah kimseyi sizin adaletinize muhtaç etmesin deyip kapatıyorum konuyu.Evet kızmıyorum çünkü koca avcısı birisi ve ayrıca yapan onun kocası kızacaksa kocasına kızacak hep kadınlara o deniliyor erkek yapıyor eşine demekki içinde bişeyler bitmiş ki başkasına gitmiş konu sahibini üzen kocası yapmıycam dese yapmazdı di mi bence suç erkekte
Valla bu konuda sana yakın fikre sahibim. Çocukmuş yok kandırmış bilmem ne. Ben böyle safsatalara inanmıyorum. Burda bir kadının güçlü iradeli özgüvenli kendine yakışanı yapması gerektiğini bas bas bağırıp anlatmaya çalışıyorsak pozitif ayrımcılık da yapmamalıyız. Psikolojik ciddi ailevi problemleri olan gençler böyle yanlışa meyledebilir bu konuda birşey söyleyemem dışında tutuyorum. Aile çevre faktörü devreye giriyor. Fakat bilinçli ve isteyerek evli mutlu adamların eşlerine olan sevgisini kıskanıp bende böyle sevilmeliyim diyerek yanaşana bizzat şahit oldum. Ha kadın ne kadar seviyesiz karaktersiz olursa olsun iradesiz bir yaratık da yeşil ışık yakıyorsa ben kadının yerinde olsam 3. Şahsa asla laf etmem Yanımdaki nankör iti def ederdim bana tercih ettiklerinin kucağına. Sapık sübyancı adamlar artık normalleştirilmesi üzerine gittikçe artıyor. Genç kızlar baba sevgisini görmediği için böyle namussuzların eline düşürüyor kendini. Onlara üzülüyorum. Ha bunlar dışında bile bile bunu yapan mayası bozuk kadınlar da yok mu var tabi. Onlar işte sizin dediğiniz kategoride ve dilerim yaşattıklarını yaşamadan ölmezler.Bu tarz konularda diğer kadını hep bir temizleme timi var sebebini anlamadığım şekilde suçu yok bilmem ne , nerden biliyorsunuz suçu olmadığını? Bazıları hiç ölmeyecek gibi yaşıyor Allah ıslah etsin, kendi denginde bir şey bulmuş subyancı eski eşiniz. Allah sorsun hakkınızı ona havale edin, ufacık çocuğunuzun hakkı çıkar elbette, Allah yardımcınız olsun
amin inşallah, bu konudaki kız akıl hastası falan değilse bayağı fena geldi bana da çocuk falan değil bence de. Çünkü defalarca kez kaçmış evden, her defasında öğretmenleri ve ailesi ilgilenmiştir diye düşünüyorum, kimse kocada suç yok demiyor ki, başta koca suçlu hepimiz diyoruz ama kkda böyle bir ekip var, diğer kadının suçu yok timi. ben de gördüm evli adamı ayartınca daha bir kadın hisseden manyaklar var, bunlar karısı kadın olsaydı da elinde tutsaydı diyenler. bir de seni sevmiyormuş ki gitmiş kızın suçu neciler var, o da fena. Sevmeyen insan sevmiyorum der sonra bakar işine, önceden başkasıyla gez toz aldat sonra sevmiyorum de o da aynı namussuzluk. burada bazen konu açıyorlar sevgilim evliymiş ayrıldım diyorlar o kadınlar gerçekten onurlu şerefli olanlar, bile bile devam edenler ağır erdemsizValla bu konuda sana yakın fikre sahibim. Çocukmuş yok kandırmış bilmem ne. Ben böyle safsatalara inanmıyorum. Burda bir kadının güçlü iradeli özgüvenli kendine yakışanı yapması gerektiğini bas bas bağırıp anlatmaya çalışıyorsak pozitif ayrımcılık da yapmamalıyız. Psikolojik ciddi ailevi problemleri olan gençler böyle yanlışa meyledebilir bu konuda birşey söyleyemem dışında tutuyorum. Aile çevre faktörü devreye giriyor. Fakat bilinçli ve isteyerek evli mutlu adamların eşlerine olan sevgisini kıskanıp bende böyle sevilmeliyim diyerek yanaşana bizzat şahit oldum. Ha kadın ne kadar seviyesiz karaktersiz olursa olsun iradesiz bir yaratık da yeşil ışık yakıyorsa ben kadının yerinde olsam 3. Şahsa asla laf etmem Yanımdaki nankör iti def ederdim bana tercih ettiklerinin kucağına. Sapık sübyancı adamlar artık normalleştirilmesi üzerine gittikçe artıyor. Genç kızlar baba sevgisini görmediği için böyle namussuzların eline düşürüyor kendini. Onlara üzülüyorum. Ha bunlar dışında bile bile bunu yapan mayası bozuk kadınlar da yok mu var tabi. Onlar işte sizin dediğiniz kategoride ve dilerim yaşattıklarını yaşamadan ölmezler.
Doğru söylüyorsunuz diğer kadınlar aman bana ne ben mi söz verdim karısına sadakatli olucam diye
kimse erkekte suç yok demiyor. koca avcısı diyorsunuz ve kızmıyorsunuz; kocaya içinde bir şeyler bitmiş ki gitmiş diyorsunuz. Bu işin adabı vardır, şerefli bir insan içinde bir şey biterse gelir ben de bitti der boşanır, sonra başkalarıyla ne halt edecekse eder. Böyle ahlaksız şekilde evde engelli çocuğu karısı bekleyecek beyfendi aşiftenin tekiyle gezecek. o kızın ne olduğu belliymiş zaten 5,6 defa evden kaçmış, saf falan değil bayağı ayartmış adamı. adam neyse kız da aynı b.k, burada adaletli olan kıza da ahlaksız demek. eğer bunu diyemiyorsanız Allah kimseyi sizin adaletinize muhtaç etmesin deyip kapatıyorum konuyu.
evli adamla beraber olmayı sonrada çocuk yapmayı biliyorsa ben kızda da suç ararım.kızın bir suçu yok aslında, belli ki psikolojik bir rahatsızlığı var. size ve çocuğa karşı sorumluluk duymayan eşiniz suçlu, bedduayı o hakediyor
17 yaşındaki çocuk 32 yaşında evli adamla beraber ve suçu yok. Yav he he...kızın bir suçu yok aslında, belli ki psikolojik bir rahatsızlığı var. size ve çocuğa karşı sorumluluk duymayan eşiniz suçlu, bedduayı o hakediyor
Mutlaka çıkar. İnşallah ki hem bu dünyada hem de öteki tarafta çıksın ki sizin de gözleriniz görsün de içiniz rahatlasın. Rabbim yardımcıniz olsun. Inşallah bundan sonra iyilerle karisilasirsiniz.Selamun aleykum,
7 yıl evli kaldım.6 yasin da kızım 6 aylık yürüme engelli doğdu.esim ve ailesi hiç yardim etmedi.kendi ailem destek oldu.esim 32 yasinda 17 yasinda bir kiz ile görüştüğünü öğrendim.bana etmediği azap kalmadi.sonun da dayanamadım ayrıldım.evlendigi kiz evden 5 6 kere kaçmış problemli bir karakter.simdi benden sonra onunla evlenip birde çocuk yapmış.benim kizima hiç babalık yapmadı.sizce benim ve kızımın acıları gözyaşı uğruna onlar mesut olur mu yuva yıkanın eşine eziyet edenin hakkı çıkmaz mi.esimin ailesi 2 sene sonra helallik istedi benden vermedim.hic birine helal etmiyorum.
Şu cümlede "sadece ikinci kadınları suçlamayın"deseniz anlarim.Ama lütfen ikinci kadınları suçlamayını anlayamıyorum.Eslerin mi sadece birbirlerine ahlaklı olma sözü var.Toplumda insanların birbirine saygı ve ahlaklı olma kuralı yok mu? Yazılı kural mı olması gerekiyor illaki.Ahlakli vicdanlı ve namuslu olmak herkesin görevi.Aksi takdirde bunlardan tüm toplum yara alır.Herkese ucu dokunur.Tabiki kötü insanlar olacak hayatta,namussuzlar olacak, vicdansizlar olacak.Ancak biz bunları suçu sadece bir tarafa atıp aklamayacagız.Hepsine toptan tepki koyacağız.Hadi bu konudaki kız çok küçük ve cahil.Bunu yapan, yaşını başını almış yetişkinler var.Hem evli adamla sevgili oluyor hemde adamın karısına telefonla tacizler,hakaretler ediyor.Simdi bu kadın da en az adam kadar aşağılık değil mi?sorun kızda değil sana sadakatsiz olan eski kocanda . Lütfen artık ikinci kadınları suçlamayın .size söz veren kocalarınız diğerleri değil .
İkinci kadın zaten ahlaksız ona laf yok . Benimde başıma geldi daha önce aldatıldım . Açıkçası kızla en ufak bir tartışmam , bir bedduam olmadı . Kız beni ilgilendirmez beni ilgilendiren sevgilimin karaktersizliği oldu . Ve kadınla karşılaşmamda kadına teşekkür ettim ben .en azından adamın şahsiyetsiz olduğunu gördüm sayesinde . Ne halleri varsa görsünler açıkçası .Şu cümlede "sadece ikinci kadınları suçlamayın"deseniz anlarim.Ama lütfen ikinci kadınları suçlamayını anlayamıyorum.Eslerin mi sadece birbirlerine ahlaklı olma sözü var.Toplumda insanların birbirine saygı ve ahlaklı olma kuralı yok mu? Yazılı kural mı olması gerekiyor illaki.Ahlakli vicdanlı ve namuslu olmak herkesin görevi.Aksi takdirde bunlardan tüm toplum yara alır.Herkese ucu dokunur.Tabiki kötü insanlar olacak hayatta,namussuzlar olacak, vicdansizlar olacak.Ancak biz bunları suçu sadece bir tarafa atıp aklamayacagız.Hepsine toptan tepki koyacağız.Hadi bu konudaki kız çok küçük ve cahil.Bunu yapan, yaşını başını almış yetişkinler var.Hem evli adamla sevgili oluyor hemde adamın karısına telefonla tacizler,hakaretler ediyor.Simdi bu kadın da en az adam kadar aşağılık değil mi?
Karşınıza böyle bir kadın çıksa siz ne düşünürsünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?