- 11 Aralık 2018
- 41.521
- 258.021
- 598
- Konu Sahibi Ciceklerilemutluym
-
O özrü hakimin karşısında dilersinYa abi Tm Allah çarpsın bir daha yapmicam söz nolur hesabı kapaticamsöz
Ay sen korktun mu , kıyamam.Ya abi Tm Allah çarpsın bir daha yapmicam söz nolur hesabı kapaticamsöz
mükemmel bir türkçeyle anlaşılır bir yazı yazmışsınız. ama birazdan hakaret yersiniz.Neden yuva yıkanın yuvası olur mu göle çalınan maya tutar mı tarzında bir konu açtınız? İnsanlar sorun nedir eşin mi aldattı sen mi başkasının yuvasına neden oldun diye sorar haliyle. Yazsaydın kızlar şöyle şöyle oldu hakkımı helal etmiyorum sizce yuva yıkanın yuvası olur mu benim ahımı alıp da, tarzında bir konu açsaydınız herkes konunun içeriğiyle ilgili fikrini belirtirdi. Ama siz direkt hakarete sarıldınız. Hayır komik olan da size ihanet edene ağzınızı açamayıp gelip buradaki üyelere saldırmanız. Belki durumunuzda mağdursunuz ama bu konuşma tarzıyla ne kadar haklı durumda da olsanız tamamiyle suçlusunuz. Bunun için özür dilemelisiniz.
ne kadar küçüksün meselaÖzür dilerim bakin yaşımın küçük olduğunu anladiniz Tm sormiycam soru özür dilerim
Abla bal yaşıma ver lütfen zaten paramparcayimnolur affet valla yapmicam bir daha beni görmezsiniz nolurO özrü hakimin karşısında dilersin
Ders oldu şuan zaten yapmicam bir dahaSevgili komu sahibi, arkasında duramayacağınız şeyleri söylemeyin, bu size ders olsun.
Hesabı kapatmanın anlamı yok yazılanlar belli ben diğer konuda da aynı imayı yapmıştım anlamadınızTm abla cidden özür dilerim söz kapatılan hesabı nolur yapmayin
Özrün kabul edilmedikaç kez uyardık ders olur sana
Ben bilmiyodum özür dilerim gerçekten Tm abla valla çok büyük bisimisben bilmiyodum özür dilerim yemin ederim ki gidicem söz nolur küçüklüğüne verimHesabı kapatmanın anlamı yok yazılanlar belli ben diğer konuda da aynı imayı yapmıştım anlamadınız
baştaki özgüveniniz nerede acaba ya ee küfür etsenize içinizde kalmasın ben hepsinin ekran görüntüsünü aldım ne oldu beğenemediniz mi
bakın bu sitede cidden bazı olaylar için polise gidip ifade veren insanlar var şaka değil yani
o kadar atar gider nereye gittiDers oldu şuan zaten yapmicam bir daha
Bal yaş kaç yaşa tekabül ediyorAbla bal yaşıma ver lütfen zaten paramparcayimnolur affet valla yapmicam bir daha beni görmezsiniz nolur
Abla nolur yapmayın söz yapmicam kapaticamDiğer konuda da çok hakaret etmiş. O üyelerle de konuşmak lazım. Onlar da katılmak ister belki.
Yoo, gayet de sorduğun soruya cevap verdi. Yuva yıkanın yuvası olabiliyor bazen, üzgünüm ama oluyor yani.1. Küfür yemedin
2. Sordugum soru harici soru sordun bu da demek oluyor ki hakkettin kendin yapıp insanlardan bir beklenti haline girme
14Bal yaş kaç yaşa tekabül ediyor
Haha adım gibi eminim geri gelirsin hatta sen daha evvelden hesap açan biri bile olabilirsin yaniAbla nolur yapmayın söz yapmicam kapaticam
Hepsiyle tek tek irtibata geçeceğim. Yok öyle hakareti küfürü sıralayıp özür dileyip yaşın arkasına sığınıp kurtulmak. Bu sosyal medya kabadayıları nasıl davranmaları gerektiğini öğreneceklerDiğer konuda da çok hakaret etmiş. O üyelerle de konuşmak lazım. Onlar da katılmak ister belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?