canım anlamadığın neyse açıklayayım.
suan bu durumda bir sürü insan var o nasıl bir bakıs acısıdır dıyen arkadasımız esı boyle yapsa neyapar acaba soralım bir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım anlamadığın neyse açıklayayım.
bak simdi esinde az deil ama
biz esimizden daha yakisikli gorsek atliyomusyuz esinde agir olacak evde bi karisi oldugunu vicdanina elini koyup onu boslamicak....
topla kendini kimse icin intihar cozum deil...
ya zaten kadını engelleyince kavga edecekse daha başka söze gerek yok.kavga felan edemez.ne diicek.sen eski sevgilimi nie engelledinmi diicek.
suan bu durumda bir sürü insan var o nasıl bir bakıs acısıdır dıyen arkadasımız esı boyle yapsa neyapar acaba soralım bir
yukarıda benim önerdiğim bi çözüm var. öylesi çok daha makul.
düşünce güzel ama çok inandırıcı değil.bu sefer o baskın çıkar.ilk bastıran kazanır herzaman savaşı.bu seferde nie girdin diecekk.bak bana güvenmiodun mesajımı gördün ölemi güvendin diicek:) erkekte lafmı yok.
düşünce güzel ama çok inandırıcı değil.bu sefer o baskın çıkar.ilk bastıran kazanır herzaman savaşı.bu seferde nie girdin diecekk.bak bana güvenmiodun mesajımı gördün ölemi güvendin diicek:) erkekte lafmı yok.
aslında alacaksın eline epilasyona ihtiyacı olmiiicak uzunca bi süre.yolacaksın.ama bu seferde kıymete biner.
aslında her iki şekilde de konu sahibinin eşiyle ayrılacağını düşünmüyorum çünkü adam sadık, diğer kadını reddetmiş. normalde burada kocası diğer kadına aşık olduğunu bile bile geri elde etmek için çırpınan kadınlara "hiç boşuna ümit etme geçmiş olsun" diyorum ama bu konu farklı çünkü adam namuslu davranmış.
telden mesajdan engelleme konusuna da olabilir diyorum. işte dışarda öğlen sürekli ararsa adamın aklına zorla sokabilir kendisini bu küçük kadın.
aslında alacaksın eline epilasyona ihtiyacı olmiiicak uzunca bi süre.yolacaksın.ama bu seferde kıymete biner.
zaten girdiğimi öğrenince beni suçlar takip mi ediyorsun beni der bencede ama sessiz kalmak da çok koyyor bana aptal gibi hissediyorum kendimi.
erkeklerın cogu sevdıgı ıcın evlenmıyorkı benım arkadasım evlenmek ıstedıgı adam ona suan yanımda sen varsın 2 yıl sonra yanımda kım olursa onunla evlenırım demıstı tabı ıstısna bir durum değil ama var yanı boyle dusunen cok erkek sevıyordur bılemeyız erkeklerın daha yapısını hıcbır kız cozememıstır