kızlar 3 yıllık evliliğim var birde bebeğim oldu ,eşim bebek olduktan sonra sanki bana daha soğuk davranıyordu bende birşeylerden şüphelendim aldım telefonunu karıştırken eski sevgilisiyle msjlaşmalrını gördüm bu kadınlada 4 yıllık bir birlikteliği vardı benden önce ondan ayrılıp benle evlenmişti onuda çok sevdiğini düşünüyorum belki hala seviyor,ilk zamanlarda çok güzeldi ilişkimiz kısa bir sürede evlendik zaten ama şimdi sanki mesafali davranıyor,soruyorum memnun olmadığın birşey mi var diyorum yok falan diyor geçiştiriyor ben çok mutsuzum eşimi mutlu edemiyorum gibime geliyor,geçende msjları gördüm kadın arıyor bunu bırakmıyor eşimde onla konuşuyor görüşüyor belkide her zaman bu kadının gölgesi var ilişkimizde kadın daha öncede birileriyle birlikte olmuş ve şu an bekar hala eşimi benden almaya çalşıyor küçük bir bebeğim var,annem babam yaşlı insanlar boşanırsam mahvolurlar ne yapıcağım bilmiyorum kadınlar neden böyle yapıyor?adam evlenmiş gitmiş hala peşinde kafasını karıştırıyor kocamın,bakımlı güzel bir kadınım eşim beğenmez diye hamileliğimde bile çok dikkat ettim hiçbirşey yemedim kilo almamak için sürekli kuafördeyim saçım başım tırnağım yani dışarda görünce herkes bakar kendimi methetmek için söylemiyorum ama güvenim çok azaldı onu tercih ediyor kadın benden yaşça büyük yuvamı dağıtacak bu kadın çok kötüyüm ,depresyona girdim ,sürekli ağlıyorum ne yapıcağım?