Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadının nıyetı kocanızla evlenmek mı ara ara gonul eglendırmek mı..
boyle nereye kadar dvam edeceksınız ne kadar katlanacaksın sen
eşimle konuşmaya çekiniyorum bilmiyorum acaba kadınla mı konuşsam? onuda gururuma yediremiyorum.şanslısın canım cunku yanındasın yanında olmak buyuk bır sans ben benı sevmesıne zaman bile vermedim eşinle konuş içini dök benim yapamdığımı sen yap ve cocugun daha cok kucuk
cnm durumuna coook üzüldüm.....dur bakalim heemen bosanmayi düsünme...sen zaten dedigine göre bütün kadinlik görevlerini yerine getiren bi kadinsin..bakimlisin vs...kendinde asla vede asla suc bulma vede özgüvenini sarsma....erkeklerin huyudur bu bilmez misin??evde ki gül dururken,disardakilere bakarlar....
disardan bi seyret olayi...hic bildigini belli etme..msjlarini gizli gizli oku bi süre....bakalim bu is nereye varicak..yani belkide bu kadin esine asiliyordur,esin pas vvermiyordur...eger öyleyse ben senin yerinde olsam o kadinin numarasini gizliden alir, vede gerekeni yapardim...ona dünyanin kac bucak oldugunu gösterirdim...esin de bi zahmet numarasini degistirsin...
bence tekrar elde edip evlenmek niyeti zaten saplantılı bir şekilde takık kocama ilk erkeği falan da değil öyle olsa zaten evlenmezdim bbu adamla anlamadım,kariyeri falan var diye kocamın bence peşinde sürekli bir türlü gitmiyor gitsede yine çıkıyor bir yerden katlanamıyorum artık.
cok zor bi durum cnm...kadinla konussan bi dert,konusmasan....konussan cok yüz göz olmak zorunda kalicaksin...hic biseyin gizlisi kalmicak...belkide zaten sende biliyorsun diye acik acik rahat rahat görüsmeye baslicaklar...
öte yandan belkide esin sen biiliyorsun diye yuvanizin yikilicagi korkusundan onunla kesmeyi tamamen kesicek...
yani kestirmesi zor bi durum..kocani en iyi sen taniyorsun..nasil davranir bu durumda???
okadar ii anlıyorum ki seni bence kadını arama erkeler böyle şeylerden nefret eder kadınla konuşman bişey değiştirmez bnce kadın arsız belli yani sen konuşsanda vaz geöçmicek sen sakın asaletnden ödün verme biliyorum bile bile eşinin yüzene bakma dokunmasına izin vermek çok iğrenç bi durum ama bnce sen olduğundan çok daha ilgili şevkatli davranmalısın ki senden soğup o kadına daha çok yönelmesin kendini eve kapatma uğraşçak bi hobi bul en azından haftada 2,3 günn 1,2 sattini kendin için harca ki kafan meşgul olsun kurup durma daha sağlıklı kararlar alabilirsin böylece hem kendine hem bebeğine hemde yuvana böylece daha faydalı daha sağlıklı bakarsın biliyorum çokkk zor ama başarmalısın
canım ya çok üzüldüm gerçekten..bırak biraz hiç bilmiyormuş gibi davran.kolay değil ama dene.belki vicdana gelir..öteki dır dır ederken sen sessiz kalırsan belki,kıymetini bilir.off ya zor bir durum.ne istiyor bazı kadınlar böyle,evlenmiş işte bırak gitsin adamı.bir de çocuk var hiç vicdan yok bazılarında.
tum gelen mesajlarını kendı telefonuna yonlendır o numraranın
kızlar 3 yıllık evliliğim var birde bebeğim oldu ,eşim bebek olduktan sonra sanki bana daha soğuk davranıyordu bende birşeylerden şüphelendim aldım telefonunu karıştırken eski sevgilisiyle msjlaşmalrını gördüm bu kadınlada 4 yıllık bir birlikteliği vardı benden önce ondan ayrılıp benle evlenmişti onuda çok sevdiğini düşünüyorum belki hala seviyor,ilk zamanlarda çok güzeldi ilişkimiz kısa bir sürede evlendik zaten ama şimdi sanki mesafali davranıyor,soruyorum memnun olmadığın birşey mi var diyorum yok falan diyor geçiştiriyor ben çok mutsuzum eşimi mutlu edemiyorum gibime geliyor,geçende msjları gördüm kadın arıyor bunu bırakmıyor eşimde onla konuşuyor görüşüyor belkide her zaman bu kadının gölgesi var ilişkimizde kadın daha öncede birileriyle birlikte olmuş ve şu an bekar hala eşimi benden almaya çalşıyor küçük bir bebeğim var,annem babam yaşlı insanlar boşanırsam mahvolurlar ne yapıcağım bilmiyorum kadınlar neden böyle yapıyor?adam evlenmiş gitmiş hala peşinde kafasını karıştırıyor kocamın,bakımlı güzel bir kadınım eşim beğenmez diye hamileliğimde bile çok dikkat ettim hiçbirşey yemedim kilo almamak için sürekli kuafördeyim saçım başım tırnağım yani dışarda görünce herkes bakar kendimi methetmek için söylemiyorum ama güvenim çok azaldı onu tercih ediyor kadın benden yaşça büyük yuvamı dağıtacak bu kadın çok kötüyüm ,depresyona girdim ,sürekli ağlıyorum ne yapıcağım?
merhaba canım,
dürüst konuşacağım canın yanabilir ama gerçekler acıdır derler.kocan o kadını hala çok seviyor bu çok açık,sanırım seni sevmemiş eğer sevmiş olsaydı değil eski sevgilisi adriana lima gelse dönüp bakmazdı bu gerçek.aynı şeyleri ben defalarca yaşadım uzman oldum bu konuda artık.o kadını suçlamak hakaretler etmek sadece içini soğutur başka hiç bir şey eline geçmez.Sen biz kısa sürede evlendik diyorsun demek ki kocanın duygusal boşlukta olduğu bir dönemdi,bunalımdaydı o boşlukta sana tutundu ve evliliğiniz gerçekleşti.Sonradan da sanırım kafasındaki bulanıklık açılmaya aşladı ve kendine göre hata yaptığını anladı.Ben bu durumda o hanımın suçu olduğunu sanmıyorum tamamen kocanla alakalı.erkekler çok zor sever sevdikleri zamanda kolay kolay vazgeçmezler.Benim dedemden örnek vereyim dedem anneannemi çok sevmiş anneannemde dedemi hatta efsane olmuşlar bunlar köyde.ama ikisini de farklı kişilerle evlendirmişler dedem eşine de annesine de benim de on tane çocuğum olsa onunda on tane çocuğu olsa ben yine de onu alacağım onunla evleneceğim demiş.ve 2 cocuktan sonra boşanıp evlenmişler.yani söylemek istediğim evlendim çocuğum oldu durumu inan bana kimsenin evliiğini ya da ilişkisini garantilemez.sunu aklınıza sokun SEVEN KİŞİ ASLA ALDATMAZ aldatmanın bahanesi olmaz,ve affettiğinizde bir başka aldatılmaya davetiye çıkarırsınız.üzgünüm size katı gelebilirim ama gerçeklerden bahsediyorum yaşamış acısını görmüş biri olarak konuşuyorum,aldatılan olarak diğer kadınları da suçlamayı bırakın kimbilir erkekler neler söyleyip o zavallıları kandırıyor,inanın bana bir kadın başka kadına asla ama asla hainlik yapmaz.erkek yapar hainliğini.
Not:Feminist değilim.
1. mesajların içeriği nasıl? eşinizden kadına giden aşk mesajları var mı?
2. eşiniz size nasıl davranıyor?
3. kadının size çok bariz bir görsel üstünlüğü var mı?
bunalrı yazarsanız ona göre tavsiye verebilirim.
siz yine de panik yapmayın. yeni bir kız olsa korkun derdim ama bu eski sevgilisi yani... zamanında onu değil sizi tercih etmiş eşiniz. boşanmaktan korktuğunuzu da eşinize belli etmemeye çalışın. eşinizle aranızı iyi tutun.
yani benım diyeceğim o ki sakın o bayanı aramayın...mutlaka bir kılıf uydurup size cevap verecektir. belki vereceği cevap canınızı daha çok sıkıcak/yakıcak... en önemlisi siz bir annesiniz... bırakın alçalmayın. herkes yaptığı ile kalır... ve bu dunyada kımse çektirdiğini çekmeden can vermez! dua edin.. eşinize de henuz söylemeyın bence. uzaktan takipleyin.. takip ettiğiniz gibi ne zaman neyı söylemenız gerektiğinizi zaten siz bilirsiniz... belli ki mevki sahıbı bir eşiniz var, o bayan da daha önce baska erkeklerle knusmus etmıs.. kocanızı ne maksatta rahatsız ettiği belli. kaşar işte... onların umurunda değil ki evli yada değil/ çocuğu var ya da yok.... bilinçsizler. ottan farksızlar... ''ne yapalım yani,maydonuzunda sapı var ama yemeyelım mı şimdi.../diyetteyız diye menuye de mi bakmayalım'' mantığı hakim pis mahluklar... siz bebişe ve kendınıze çok çok iyi bakın.. Allah size ve o anne babanıza sağlıklı yaşam nasip etsın daha çok... erkekler her şeyin farkındadır belli etmezler çok kez ama ne doğru ne yanlış bilirler emınım eşiniz de öyle... sabır demekten baska bırseye dilim varmıyor. hoşçakalın.