Yuvam dağılacak ,çok üzülüyorum.

yawwww konu ne kadar basit bir hal almış.yok ben üni mezunuyum ben bırakırım yok bırakamam yok çalışan bırakır çalışmayan bırakamaz yok her erkek aldatır yok aldatmaz ayyyhhhh konu şu "yuvam dağılıyor,çok üzülüyorum" ortada aldatmada yok.ona göre yorum yapın ihtimale dayalı yorumlar hep.insanlar burda kendi içlerindeki kini kusmuş.kadıncağız azcık destek beklemiş.allah o duruma düşürmesin insan kendine güvenini kaybeder.kocan onu sevmiştir.işte bariz aldatmış i iş vermese kadın yanaşamazdı.yaw siz hiç çevrenizde öle kadınlar görmüyormusunuz (şimdi biri çıkar derki ben öle çevrede bulunmam) insanı insan yapan hatalarıdır.affedilemeyecek hatada yoktur.bu sadece kişiye bağlıdır.affedebilir yada affedemez.insanları kişilikleri ile yargılayamayız.hepimiz aynı evde büyümedik.kız sende kocana sahip çık.aldatma falan görünürde yokken içine kurt düşmeden toparla kendini.

evet bu arkadaş herşeyi biliyor huylu huyundan vazgeçmez canım aa adam çok mazbut olur evlenmeden birşey yapmaz evlendikten sonrada yazpmaz ,diğer türlü yapıyolar klasik bir türk kadınıyım sende bırakamazdın boşa atıp tutma burda sana birşey söyledim hemen alındın gerçekler acı canım alınmaca gücenmece yok burda.

bunu inada bindirmenin manası yok ben hayatım boyunca bi erkeğe bağlı olarak düşünmedim hayatımı sevgilime kalsa biz 5 yıllık evliydik ama ben okulumu bitirip iş bulmadan evlenemezdim çünkü önce kendimi garantiye almalıyım diye düşündüm bu benim tarzım, başıma gelirsede yazarım burda mahkeme resimleriyle birlikte gösteririm atıyomuyum tutuyomuyum

gördüm canım msj ları kadının nasıl sırnaaştığını aşk msjı atmaz benim kocam tarzı değil zaten ona değil kimseye atmaz kocamı benden daha iyi tanıyorsun galiba .

3 yıllık evliyim demişsin kısa sürede evlendik demişsin o kadınla daha önceden 4 yıllık ilişkisi vardı demişsin demekki senden iyi tanıyan biri var

El_mas böyle düşündüğünü eşin hissederse eşin seni aldatamaz mı? Her erkek aldatır diyerek eşine aldatma fırsatını vermiş olmuyor musun? Sen sıradan bir kadın değilsin eşin seni sen olduğun için severek evlendi ve seni aldatamaz aldatarsa kaybeder işte bunu kocana hissettirirsen seni kaybetme korkusu olursa kendi ayakların üstünde durabildiğini eşine gösterirsen senin tek bir saç telini bile kıramazki hata daha en başta yapılıyor.

Ama ben her erkek aldatır demiyorumki,başa gelince ne tepki vereceğimizi bilemeyiz diyorum.Benim eşim beni aldattımı bilmiyorum aldatırsa nedenlerini sorarım tabi ve bir kereye mahsus affedebilirim diye düşünüyorum ama böyle düşündüğüm için eşime aldatma hakkını vermiyorum ki aldatırsa kendi bileceği iş.Benim eşim sevgiye muhtaç bir erkektir beni aldatamaz diye düşünüyorum yeri geldi tüm imkanları verdim ama aldatmadı ya da ben hissetmedim olsa hissederdim her kadın gibi.Bana hissettirmeden yaptıysa helal olsun demekten başka ne yapabilirim.

bunu inada bindirmenin manası yok ben hayatım boyunca bi erkeğe bağlı olarak düşünmedim hayatımı sevgilime kalsa biz 5 yıllık evliydik ama ben okulumu bitirip iş bulmadan evlenemezdim çünkü önce kendimi garantiye almalıyım diye düşündüm bu benim tarzım, başıma gelirsede yazarım burda mahkeme resimleriyle birlikte gösteririm atıyomuyum tutuyomuyum

Canım bende evlenemedim kompleks yapmışsın ne kadar belli kadın senle alay etmiş resmen.Neler yazılmış bu konu hakkında.Neyse senin özel hyatını konuşmuyoruz bu konuda bence boşanma sakın ayrılalım deme .Evli erkeğe dadanan kadından hayır gelmez ,yahu bu adam yalvarsa bile ,aşk msjları atsa ,kadının kapısında yatsa yine kadın suçlu.Benim evli adamla işim olmaz diyecek çıkacak işin içinden .Ne demek kadını nasıl haklı görürsünüz evli erkekle olan kadına şimdi burda birşey diyemeyeceğim de toplumda ne denir herkes bilir dememe gerek yok .

Ama ben her erkek aldatır demiyorumki,başa gelince ne tepki vereceğimizi bilemeyiz diyorum.Benim eşim beni aldattımı bilmiyorum aldatırsa nedenlerini sorarım tabi ve bir kereye mahsus affedebilirim diye düşünüyorum ama böyle düşündüğüm için eşime aldatma hakkını vermiyorum ki aldatırsa kendi bileceği iş.Benim eşim sevgiye muhtaç bir erkektir beni aldatamaz diye düşünüyorum yeri geldi tüm imkanları verdim ama aldatmadı ya da ben hissetmedim olsa hissederdim her kadın gibi.Bana hissettirmeden yaptıysa helal olsun demekten başka ne yapabilirim.

hah işte elmas bu arkadaş her erkek aldatır diye girdi olaya her erkek aldatır bi kaşara kocamı mı bırakıcam dedi, tamam bu da bi bakış açısıdır o zaman ne yapacağını biliyo demektir konu açmanın manası yok ama açıyosa her yoruma açık olucak

Canım bende evlenemedim kompleks yapmışsın ne kadar belli kadın senle alay etmiş resmen.Neler yazılmış bu konu hakkında.Neyse senin özel hyatını konuşmuyoruz bu konuda bence boşanma sakın ayrılalım deme .Evli erkeğe dadanan kadından hayır gelmez ,yahu bu adam yalvarsa bile ,aşk msjları atsa ,kadının kapısında yatsa yine kadın suçlu.Benim evli adamla işim olmaz diyecek çıkacak işin içinden .Ne demek kadını nasıl haklı görürsünüz evli erkekle olan kadına şimdi burda birşey diyemeyeceğim de toplumda ne denir herkes bilir dememe gerek yok .

sossy sana deselerki gir şu bankayı soy seni tutuklamıcazda çatır çatır götür paralrı deseler soycanmı bankayı?

hah işte elmas bu arkadaş her erkek aldatır diye girdi olaya her erkek aldatır bi kaşara kocamı mı bırakıcam dedi, tamam bu da bi bakış açısıdır o zaman ne yapacağını biliyo demektir konu açmanın manası yok ama açıyosa her yoruma açık olucak

Ben her erkek aldatır demedim çünki aldatılmadığıma inanıyorum ama aldatılan kadınlar ne desin tabi öyle diyecek.Çünki oda ihtimal vermiyordu bir zamanlar.Konu açılıyorsa tabi her eleştiriye açık olmak lazım buna katılıyorum

NASIL YANİ :53: EVLİ OLDUĞU HALDE AŞK MESAJI ATAN KOCANIN SUÇU YOK MU SİZCE? Biz kadın suçsuz demiyoruz bu kadar kadınlara yükleniyosunz da erkeklerin suçu yok muuu ha yok mu? Ahlak kavramı bir tek kadınlara özgümü erkekler insan değil mi onlarda ahlaklı olucak atmıcak evliyken aşk mesajları.

kızlar 3 yıllık evliliğim var birde bebeğim oldu ,eşim bebek olduktan sonra sanki bana daha soğuk davranıyordu bende birşeylerden şüphelendim aldım telefonunu karıştırken eski sevgilisiyle msjlaşmalrını gördüm bu kadınlada 4 yıllık bir birlikteliği vardı benden önce ondan ayrılıp benle evlenmişti onuda çok sevdiğini düşünüyorum belki hala seviyor,ilk zamanlarda çok güzeldi ilişkimiz kısa bir sürede evlendik zaten ama şimdi sanki mesafali davranıyor,soruyorum memnun olmadığın birşey mi var diyorum yok falan diyor geçiştiriyor ben çok mutsuzum eşimi mutlu edemiyorum gibime geliyor,geçende msjları gördüm kadın arıyor bunu bırakmıyor eşimde onla konuşuyor görüşüyor belkide her zaman bu kadının gölgesi var ilişkimizde kadın daha öncede birileriyle birlikte olmuş ve şu an bekar hala eşimi benden almaya çalşıyor küçük bir bebeğim var,annem babam yaşlı insanlar boşanırsam mahvolurlar ne yapıcağım bilmiyorum kadınlar neden böyle yapıyor?adam evlenmiş gitmiş hala peşinde kafasını karıştırıyor kocamın,bakımlı güzel bir kadınım eşim beğenmez diye hamileliğimde bile çok dikkat ettim hiçbirşey yemedim kilo almamak için sürekli kuafördeyim saçım başım tırnağım yani dışarda görünce herkes bakar kendimi methetmek için söylemiyorum ama güvenim çok azaldı onu tercih ediyor kadın benden yaşça büyük yuvamı dağıtacak bu kadın çok kötüyüm ,depresyona girdim ,sürekli ağlıyorum ne yapıcağım?

seni çok iyi anlıyorum canım,benzer bi olay benimde başıma geldi hatta burda konu açmıştım ve şu an sana söylenen şeyler banada söylenmişti...HİÇ ALDIRMA

erkeklerde masum değil elbette ama bazı kadınlar şeytana pabucunu ters giydirir cinsten buna eminim...eşin o kadınla konuşuyorsada duygu sömürüsüne maruz kalmış olabilir...

bu gibi kadınların argümanı şu "sen evlendin eşinle çocuğunla mutlusun ama ben yapayalnızım,hiç olmazsa dost kalalım"

yapılan bir araştırmada erkeklerin bu gibi kadınlara acıdığını okumuştum...eşimde buna benzer bir şey söyledi zaten...

bence senin yapman gereken önce eşini yatakta yalnız bırakma artık,bebeğini babasıyla büyütmek istiyorsan geceleri yalnız uyumasına göz yumacaksın...

asık suratlı değilde tam tersine elinden geldiğince sempatik ol,çalışıp eve para getirmekten başka bir işe yaramayan bir adam değilde o ailenin vazgeçilmezi olduğunu hissettir..

bazen erkekler baba olmayı ne kadar çok isteselerde doğumdan sonra 2.plana atılmayı kabullenemeyip böyle saçmalayabiliyor

ve en önemlisi tüm bunlardan sonra görüşmeler devam ediyorsa vakur bir duruşla bu durumu öğrendiğini ve ne niyetle olursa olsun kabul edemeyeceğini söyle...

içinde bulunduğun haleti ruhiyeyi tahmin ediyorum canım lütfen sakin ol ki doğru düşünebilesin...burda söylenen olumsuz şeylere kafanı takma...Allah (cc) yar ve yardımcın olsun...

bide hepimiz böyleyiz diyolar her erkek aldatır diyolar, hayır efendim çok mazbut çok düzgün aile babalarıda var, adam evlenene kadar yemiş içmiş gezmiş tozmuş evlenmiş gözü dışarda değil
tamamıyla katılıyorum sana...
hepsi hayvan değil ve bazılarımızda,insan olanı bulduğumuz için evleniyoruz..yapışmak için değil...

3 yıllık evliyim demişsin kısa sürede evlendik demişsin o kadınla daha önceden 4 yıllık ilişkisi vardı demişsin demekki senden iyi tanıyan biri var

ister 4 yıılık ister ondört yıllık olsun onla evlenmedi benle evlendi bu adam bu kadar basit demek beni evlenmeye layık gördü,onla gönül eğlendiirdi ben baştan demiştim kocama ciddi bir niyetin yoksa hiç görüşmeyelim ben bu tarz bir insan değilim ,herşey başından konuşuldu yani,beni sevd onu sevmiş falan canımı yakmaya çalşıyorsun ama boşa canım ,evlenmekda iş herkesle ilişki yaşayabilirdi evlenmeden önce ,benle aynı evi paylaşıyor bırakda tanıyayım adamı ,kadın sakız gibi bırakmıyordu evleneceğini düşünüyordu ama olmadı yine çıktı ortaya yine yapmaya çalışıyor birşeyler oda onun bsitliği evli erkekle ilşki yaşamaya çalşıyor asıl aciz olan kişi o ben nikahlı karısıyım istersen artık konuşma ,iyice batırıyorsun çünkü bana yorum yapma lütfen ihityacım yok senin yorumlarına .

Ben her erkek aldatır demedim çünki aldatılmadığıma inanıyorum ama aldatılan kadınlar ne desin tabi öyle diyecek.Çünki oda ihtimal vermiyordu bir zamanlar.Konu açılıyorsa tabi her eleştiriye açık olmak lazım buna katılıyorum

temelde aynı fikirdeyiz, ama başına geleni inkar etmek ne işe yarıcak güzelim, şurda dost meclisi diyip konuşuyoruz kk bunun için var zaten, birbirimizi tanımadan birbirimizin derdini dert ediniyoruz, ama bel altı vurmak olmuyo, evli olmayan bana yazmasın diye not düşseymiş bari bu bir tarz meselesi evli olmayla ne alakası var kaldıki evli olupta aldatıldım diye boşanan yokmu demekki herkes çekmiyo, bu konuda boşanana da boşanmayana da sen suçlusun yanlışsın diyemem, ben böyle böyle yapardım diyebilirim ancak ve öyle yaptım yorumlarımı

seni çok iyi anlıyorum canım,benzer bi olay benimde başıma geldi hatta burda konu açmıştım ve şu an sana söylenen şeyler banada söylenmişti...HİÇ ALDIRMA

erkeklerde masum değil elbette ama bazı kadınlar şeytana pabucunu ters giydirir cinsten buna eminim...eşin o kadınla konuşuyorsada duygu sömürüsüne maruz kalmış olabilir...

bu gibi kadınların argümanı şu "sen evlendin eşinle çocuğunla mutlusun ama ben yapayalnızım,hiç olmazsa dost kalalım"

yapılan bir araştırmada erkeklerin bu gibi kadınlara acıdığını okumuştum...eşimde buna benzer bir şey söyledi zaten...

bence senin yapman gereken önce eşini yatakta yalnız bırakma artık,bebeğini babasıyla büyütmek istiyorsan geceleri yalnız uyumasına göz yumacaksın...

asık suratlı değilde tam tersine elinden geldiğince sempatik ol,çalışıp eve para getirmekten başka bir işe yaramayan bir adam değilde o ailenin vazgeçilmezi olduğunu hissettir..

bazen erkekler baba olmayı ne kadar çok isteselerde doğumdan sonra 2.plana atılmayı kabullenemeyip böyle saçmalayabiliyor

ve en önemlisi tüm bunlardan sonra görüşmeler devam ediyorsa vakur bir duruşla bu durumu öğrendiğini ve ne niyetle olursa olsun kabul edemeyeceğini söyle...

içinde bulunduğun haleti ruhiyeyi tahmin ediyorum canım lütfen sakin ol ki doğru düşünebilesin...burda söylenen olumsuz şeylere kafanı takma...Allah (cc) yar ve yardımcın olsun...

anladığına sevindim canım resmen saldırıya uğradım ,destek görüceğime ,sanki evli adamla görüşmeye çalşışan benim .Evet canım bencede ona vicdan yapmış çünkü aynı dedğin gibi benim hayatıı mahvettin ,bak kimseyle olamıyorum sen mutlusun ,çocuğun var hiç olmasa biraz görüşelim çok özlüyorum vs tarzında msjlar .Kendini acındırmış ,oysa kocam onun hayatını mahvetmedi yani o kendi hayatını çoktan mahvetmiş zaten .Dedğini yapıcam canım daha yakın olucam eşime ,kimseye kaptıramam çocuğumun babasını .

Back
X