Ay yazık ya adama gerçekten. Aldanırvermiş zavallıcık. Panter kadın gelmiş, bir pençe atmış düşürmüş ağına. :))))
Ben kadın masum demiyorum ama bizi ilgilendiren kısmı o değil diyorum. Daha net yazayım kocam gidip biriyle olsa diğer kadına suç bulmaya tenezül bile etmem. Tanımadığım etmedğim bana hiçbir sorumlulupu olmayan kadından bana ne? Beni ilgilendiren kocamdır, beni aldatan beni hayal kırıklığna uğratan, beni üzen kocamdır. Elin orospusu değil....
İlgilenme kısmına gelince, eğer bir bayanın kocası ilgisiz davrandığında kadının onu aldatması halinde "adam ilgilenmemiş, kadın boşluğa düşümüş, kadının boşluğuna gelmiş, eski sevgilisi ile fingirdemiş," diye doğal olarak anlatabilir misiniz? Aldatmanın mazereti olabilir mi ilgisizlik? İlgisiz kalan adam gidip dışarı bakmaz, bakmamalı. İlgisiz kalan adamın yapacağı şey eşine bu sıkıntısını anlatıp evliliğini kurtarmaya çalışmak olmalı. Biz kadınlardan ne bakleniyorsa erkeklerden de onu beklemey hakkımız var. Her aldatıldığımızda vay ilgisizdim, vay bakımsızdım diye eziklik psikolojisine girmek herşeyden önce kendimize saygısızlık.