Yuvam dağılacak ,çok üzülüyorum.

HİİÇ bana erkekle kadın aynı olayına girme ,çünkü değil ha olmasını istermiydim isterdim tabi.Ama ne yazık ki bunlar laf salatası ,hiiç kusura bakma bebeğim bizim ülkemizde böyle ,avrupadayız sanki ayrıca bak iyi fikir verdin belkide herkesin biraz kıskanılmaya ihtiyacı vardır ,adam kaybetme korkusu yaşasında göreyim ben o adamı ,kadının sevgisinden emin belli arayışlar içine girmiş e ortada kaşar var zaten yani şimdi ben bu adamı haklı mı uluyorum ya bana haklı buluyorsun diyorlar.

Senin kafadakiler olduğu sürecede böyle olacak malesef.Biz bizim ülkede böyle diye erkeğin ahlaksızlığını göz ardı edip yalnızca kadına vurdukça değişen bi şey olmayacak

sossy bir diğer mesajında kadın da 35 yaşında tam kandıralacak yaşta diyordu oysa ki:31:Adamlar zavallı bir av ve pis kadınlar gelip avlayaveriyor onları oysa onlar o kadar masum ki.Sizin söylediğinizi sayfalar önce ben de anlatmaya çalıştım ama malesef boşa bir çaba oldu

Adama masum dyen ldu mu bunu nerden çıkarıyorsun sen?Ama gel gelellim kadın daha suçlu ,erkek gönül eğlendirir sonra döner karısına ,böyeleride avcunu yalar herkes yaptığı hataların bedelini öder ,burda msum bir bebecik var .35 yaşında eşşek kadar kadının eski erkek arkadaşına üzülüyorum ,seni unutamadım vs msjlar göndermesi çok masum evet çok bu kadın süper masum devam etsin yoluna ,yarın öbür gün senin kocanada musallat olursa çok gülerim sana .

Senin kafadakiler olduğu sürecede böyle olacak malesef.Biz bizim ülkede böyle diye erkeğin ahlaksızlığını göz ardı edip yalnızca kadına vurdukça değişen bi şey olmayacak

Ben gerçekleri söyledim hatuncum ,ister katıl ister katılma ,ufacık birşey için yuva yıkılmaz.

erkek olsam seninle evlenmek isterdim sossy ideal bir eş olurdun valla, bebeğim doğam gereği yaptım bana totosunu salladı kapıldım gittim ama seni seviyorum inan bana böceğimm bu arada yemekte ne var :D

Adama masum dyen ldu mu bunu nerden çıkarıyorsun sen?Ama gel gelellim kadın daha suçlu ,erkek gönül eğlendirir sonra döner karısına ,böyeleride avcunu yalar herkes yaptığı hataların bedelini öder ,burda msum bir bebecik var .35 yaşında eşşek kadar kadının eski erkek arkadaşına üzülüyorum ,seni unutamadım vs msjlar göndermesi çok masum evet çok bu kadın süper masum devam etsin yoluna ,yarın öbür gün senin kocanada musallat olursa çok gülerim sana .

Yav anlatamadık. Eski sevgili MASUM DEĞİL. Ama dış kapının dış mandalı. Bize ne? Konu saihbine ne? O başkasının kızı, başkasının karısı, başkasına karşı sorumlu. Konu sahibini ilgilendiren kişi KOCASI.
Hem ne demek gönül eğlendirir döner? Gönül eğlendirip dönen adamı yatağına alırken banyoya kusmaya gider insan, içi kaldırmaz.

Yav anlatamadık. Eski sevgili MASUM DEĞİL. Ama dış kapının dış mandalı. Bize ne? Konu saihbine ne? O başkasının kızı, başkasının karısı, başkasına karşı sorumlu. Konu sahibini ilgilendiren kişi KOCASI.
Hem ne demek gönül eğlendirir döner? Gönül eğlendirip dönen adamı yatağına alırken banyoya kusmaya gider insan, içi kaldırmaz.

tatlım sendeki mide başkalarındaki işkembe geniş bir iç var

Ben gerçekleri söyledim hatuncum ,ister katıl ister katılma ,ufacık birşey için yuva yıkılmaz.
Hayrola? Tanışıyor muyuz bir yerden ne bu samimiyet?Sınırlarınızı biliniz göstermek zorunda kalmayalım

Yahu adam gönül eğşendirir diyerek zaten onu makul görüyorsunuz.Erkektir yapar demek değil mi bu.Olayı normalleştirmek değil de ne bu?Yazdıkların o kadar çelişiyor ki bu yaşça büyük kadın gitmiş kandırmış adamı o adamın aklı fikri yok tabi.İkisi de suçlu biz hiçbir zaman kadın suçsuz demedik.Ama konu sahibini ilgilendiren o kadın değil kocası.Kocası gönül eğlendirmeyecek o zaman(ki bence bu konu biraz farklı )Hiçbir şekil de muhattap olmazsa o kadınla yalnızca kadın suçlu diyebiliriz.

He benim kocama da musallat oldu desek kocama bakarım eğer ahlaklı biri olarak davranmışsa yanında dururum he eğer pas veriyorsa o da kadına kocamı suçlarım banane kadından.Ortalıkta böyle kadınlar çok mühim olan kocaların sağlam durabilmesi.Bana söz veren bana sorumlulukları olan kocam banane o kadından.

Son düzenleme:

Ay yazık ya adama gerçekten. Aldanırvermiş zavallıcık. Panter kadın gelmiş, bir pençe atmış düşürmüş ağına. :))))
Ben kadın masum demiyorum ama bizi ilgilendiren kısmı o değil diyorum. Daha net yazayım kocam gidip biriyle olsa diğer kadına suç bulmaya tenezül bile etmem. Tanımadığım etmedğim bana hiçbir sorumlulupu olmayan kadından bana ne? Beni ilgilendiren kocamdır, beni aldatan beni hayal kırıklığna uğratan, beni üzen kocamdır. Elin orospusu değil....
İlgilenme kısmına gelince, eğer bir bayanın kocası ilgisiz davrandığında kadının onu aldatması halinde "adam ilgilenmemiş, kadın boşluğa düşümüş, kadının boşluğuna gelmiş, eski sevgilisi ile fingirdemiş," diye doğal olarak anlatabilir misiniz? Aldatmanın mazereti olabilir mi ilgisizlik? İlgisiz kalan adam gidip dışarı bakmaz, bakmamalı. İlgisiz kalan adamın yapacağı şey eşine bu sıkıntısını anlatıp evliliğini kurtarmaya çalışmak olmalı. Biz kadınlardan ne bakleniyorsa erkeklerden de onu beklemey hakkımız var. Her aldatıldığımızda vay ilgisizdim, vay bakımsızdım diye eziklik psikolojisine girmek herşeyden önce kendimize saygısızlık.

Kadın neden bizi ilgilendirmiyor?Oda bu olayın parçası eleştirirm onuda kime ne?Hatuna bak ya sana mı sorucam eleştiriyorum evet ,EVLİ erkkele olanları eleştiriyorum ,paraiçin güç için kendini satanları eleştiriyorum .Kadınla erkek eşit değil canım kadın erkeğin namusudur ,evinin kadınıdır ,gerçekler böylleyken yok ama ya kadın bunu yapsaydı laf salatası şekercim ,her erkek aldanır ne var ki heyacan yaşayacak adam canına minnet .Böyle kadına yüklenmeyin ,demiş seviyorum demiş ne yapayım demiş sorusunda açayım mı bu konuyu?Yoksa devam mı edeyim demş birşey yokmuş gibi soru bu .Ama sen anlayamamışsın demek oda senin sorunun.

Hayrola? Tanışıyor muyuz bir yerden ne bu samimiyet?Sınırlarınızı biliniz göstermek zorunda kalmayalım

Yahu adam gönül eğşendirir diyerek zaten onu makul görüyorsunuz.Erkektir yapar demek değil mi bu.Olayı normalleştirmek değil de ne bu?Yazdıkların o kadar çelişiyor ki bu yaşça büyük kadın gitmiş kandırmış adamı o adamın aklı fikri yok tabi.İkisi de suçlu biz hiçbir zaman kadın suçsuz demedik.Ama konu sahibini ilgilendiren o kadın değil kocası.Kocası gönül eğlendirmeyecek o zaman(ki bence bu konu biraz farklı )Hiçbir şekil de muhattap olmazsa o kadınla yalnızca kadın suçlu diyebiliriz.

He benim kocama da musallat oldu desek kocama bakarım eğer ahlaklı biri olarak davranmışsa yanında dururum he eğer pas veriyorsa o da kadına kocamı suçlarım banane kadından.Ortalıkta böyle kadınlar çok mühim olan kocaların sağlam durabilmesi.Bana söz veren bana sorumlulukları olan kocam banane o kadından.[/QUOTE
oooo tehdit süper sin .

Kızlar lütfen gitmetin Sossy'nin üstüne:1:

Çünkü Sossy ihanete uğramış biri.Sevgilisi onu eski sevgilisiyle boynuzlamış ve zavallı sossycik erkek arkadaşının öbürüyle cinsel birlikteliğivar diye bendemi acaba erkek arkadaşımla beraber olsam diye konu bile açmış.

Ama tabi Sossy burada kabahat senin.Boynuzlarınla gayet güzel gezerken sevgilini terketmişsin.

Klavye başında olsun İnsancılık oynayabilirsin.

Bu ülkede 2011 yılında 160'dan fazla kadın öldürüldü.Ya kocası,ya sevgilisi tarafından.Sana görede ölenler suçludur değil mi şekerim.Provakasyon yapma hele ki zor durumdaki insanların üzerinden

Son düzenleme:
Kadın neden bizi ilgilendirmiyor?Oda bu olayın parçası eleştirirm onuda kime ne?Hatuna bak ya sana mı sorucam eleştiriyorum evet ,EVLİ erkkele olanları eleştiriyorum ,paraiçin güç için kendini satanları eleştiriyorum .Kadınla erkek eşit değil canım kadın erkeğin namusudur ,evinin kadınıdır ,gerçekler böylleyken yok ama ya kadın bunu yapsaydı laf salatası şekercim ,her erkek aldanır ne var ki heyacan yaşayacak adam canına minnet .Böyle kadına yüklenmeyin ,demiş seviyorum demiş ne yapayım demiş sorusunda açayım mı bu konuyu?Yoksa devam mı edeyim demş birşey yokmuş gibi soru bu .Ama sen anlayamamışsın demek oda senin sorunun.

Sen aldatmayı erkeğe lüks olarak gören henüz modernleşememiş bir türk kadınısın sossy. Kusura bakma erkek ve kadın eşittir namus kavramı erkekte de vardır. Adam altadınca ne var canına minnet şenlik yapmış kadın aldatınca gitti namus he öyle mi? Senin gibi düşünen erkekleri biliyorum da böyle düşünen kadınlar da varmış demek üzücü...

Ya bak boşanmamayı tercih etmeyi anlarım, herkesin kendi hayatıdır. Kimisi boşanmamayı seçebilir. Ben seçmem, başkası seçer, bu normal. Ama normal olmayan aldatmanın sorumluluğunu sadece ÖTEKİ KADINa yükleyip "kocayı, erkektir ne yapsın, yapacak işte" noktasında aklamak ve ikinci olarka da ilgisizdim, bakımsızdım diye kendi kendini suçlamak.
Uzun lafın kısası, kocam aldattı diyelim:
"Aldatıldım, gururm kırıldı, üzüldüm, kocam çok büyük bir suç işledi ama ben onu kendimce nedenlerim olduğu için affettim." demek; anlaşılabilir bir tercih.
"Aldatıldım, öteki kadın kocamı ayarttı, zaten ben de bu ara pek ilgisizdim, napsın adam gözü dışarı kaydı, ben de biraz suçluyum, e elinin kiri erkeğin, gene bana döndü işte, ben kazandım." demek; kendine yapılacka en büyük hakslızlık en büyük saygısızlık....

Kızlar lütfen gitmetin Sossy'nin üstüne:1:

Çünkü Sossy ihanete uğramış biri.Sevgilisi onu eski sevgilisiyle boynuzlamış ve zavallı sossycik erkek arkadaşının öbürüyle cinsel birlikteliğivar diye bendemi acaba erkek arkadaşımla beraber olsam diye konu bile açmış.

Ama tabi Sossy burada kabahat senin.Boynuzlarınla gayet güzel gezerken sevgilini terketmişsin.

Klavye başında olsun İnsancılık oynayabilirsin.

Bu ülkede 2011 yılında 160'dan fazla kadın öldürüldü.Ya kocası,ya sevgilisi.Sana görede ölenler suçludur değil mi şekerim.Provakasyon yapma hele ki zor durumdaki insanların üzerinden

aynen öyle aldattığı için kadın öldürülüyor aldattığı için erkek şenlik yapmış olarak gösteriliyor böyle bir zihniyetle muhatabız onu anladım...

He benim kocama da musallat oldu desek kocama bakarım eğer ahlaklı biri olarak davranmışsa yanında dururum he eğer pas veriyorsa o da kadına kocamı suçlarım banane kadından.Ortalıkta böyle kadınlar çok mühim olan kocaların sağlam durabilmesi.Bana söz veren bana sorumlulukları olan kocam banane o kadından.[/QUOTE
oooo tehdit süper sin .

Seni muhattap alan da kabahat

Sen aldatmayı erkeğe lüks olarak gören henüz modernleşememiş bir türk kadınısın sossy. Kusura bakma erkek ve kadın eşittir namus kavramı erkekte de vardır. Adam altadınca ne var canına minnet şenlik yapmış kadın aldatınca gitti namus he öyle mi? Senin gibi düşünen erkekleri biliyorum da böyle düşünen kadınlar da varmış demek üzücü...

OOOO modernleşmemişim ben ,amerikada okudum yavrum ben bbende modern değilsem kimse değil burda ,bu arada üniversite meuznu olduğu için kadına takmışsın gel bana tak o zaman .

ben kimsenin namusu değilim, benim bir ahlakım var kendimden sorumluyum, bigün birine gönlüm gerçekten kayarsada ben gidiyorum der eşimden ayrılırım, sen kendini birey olarak görmekten aciz bi insansın, evlenene kadar baba sorumluluğunda evlendikten sonra kocanın sorumluluğunda olmayı bekleyen bi insansın, sana ne dense boş dedimya ideal bi eşsin Türkiye için, ama kızım biz, Türkiyenin aydın sağduyulu duyarlı ayakları yere basan kadınları bu çarkı tersine çeviricez, belki hemen değil belki biz görmicez ama bizim ektiğimiz fidanlar, çocuklarımız bu gidişi değiştirecek çocuklarımızı ahlaklı yetiştiricez şöyle yaparsan sen suçlu olmazsın oğlum sen erkeksin diye yetiştirmicez oğullarımızı, yada amaan kızım okumayıver evlenirsin kocan bakar demicez kızlarımıza, Allah akıl fikir mide versin sana

Back
X