Yuvam dağılacak ,çok üzülüyorum.

bende dünden beri takip ediyorum konuyu,zaten haddini çoktan aşmıştı bende inanmıyorum bayan olamayabilir bu kadar hazımsız olamaz bi kişi dedirtti.çok iyi olmuş minik'in konusuna yazması,en azından ortaya çıktı ne olduğu,yalnız o sayfayı okumanızı tavsiye ederim,2.kişiye geçiş cevabı aşaması,yakalanması süper olmuş:1::1:

Son düzenleme:
Kizlar siz sikilmadinizmi bu konudan şahsen ben çok sıkıldım hep aynı seyler yazılıp çiziliyor ama sonuc yine hep aynı ben olsaydım konu sahibi coktan konuşmuştum kocamla her gelen aynı şeyi söylüyor konus diyor gerçi bazilarida konuşma diyor bilmemezlikten gel diyor düzelir bekle düzelir benim icim icimi yiyecek ve bu olay düzelecek ben söylerim bildigimi ben sikilacagima o sıkılsın ama yok arkadas daha kocasiyla konuşmaya cesareti yok çünkü konuşursa kocasının daha rahat olmasından korkuyo kizlar ben sizicok sevdim herhalde tek tek yazmama gerek yok kimler oldugunuzu hepiniz biliyosunuzdur bakın sohbetinizde güzel baska bir konu acın ve biz oradan sohbet edelim zamanimizida kendimize ayırmış oluruz en azından konu sahibide biz burda olmazsak istediği mesajları görür ve sinirleride bozulmamış olur :)))

Kizlar ben hiçbirşeyi anlamadım bu konudan yazıyı görünce belki arkadasımıza bir yardımımız olur diye girdim ama şimdi bakiyorumda kimin eli kimin cebinde belli değil

Bence bu sossy de sennas idi.Sossy girince sennas ortalıktan kayboldu sonra sossy banlandı sennas geldi.Yazık yahu bana o kadar zaman harcamışım.

sonradan bende baştan okudumda valla tebrik ettim kendimi cadılık sınırlarını iyi zorlamışım :DD
pişmanmıyım? HAYIR.

yclozl ;
Olan sana oldu ne kadar rencide edildin kuzum :D Bekar şahsiyet :D Evlenemeyen kız :10:

bence gitsin o kadını arayıp şikayet edeceğini söylesin bizi rahatsız ediyor diyerek yada açıkça eşine söyle bu nedemek diye bunları halının altına süpürerek geçiştiremezsin kendine başka kurban arasın belkide eşin evlendiğini söylemiyor eşinle açık açık konuş yoksa içine ata ata dert sahibi olursun depresyona girersin kadının ekmeğine yağ sürersin

insanda biraz utanma olur.

bakire olduğu için terkedilen "layl" ile bu konuyu açan aynı kişi :D

http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/335791-istanbulda-fal-falcilar-2911.html

bu da kanıtı, layl ile başlamış yazmaya sennas ile devam , garibim bir an üyelikleri karıştırmış :D

hatun aldatılınca psikolojisi o kadar bozulmuş ki çift üyelikle buralarda rahatlamaya çalışıyor.
garipmiş doğrusu. kısacası hepimiz olta yedik bu konuda.

Back
X