Yuvam yıkılmak üzere...

Ya bu çukurdan çıkıp varolursunuz ya da kaybolup gidersiniz. Herşey ortada gayet de iyi tespitte bulunmuşsunuz. Artık harekete geçme zamanı değil mi ?

Acı çekmekten, üzülmekten haz alıyor olabilir misiniz? Bu işkenceye katlanıyor olmanızın, yuvanız olduğunu düşünmenizin başka mantıklı açıklaması yok gibi

Beni bilenler bilir.eşimle ilgili sorunlar hat Safada. Hamilelik boyunca çok eziyet etti. Erken doğum yaptım ölümden döndüm bi ay hastanede kaldım. Eşim psikolojik olarak çok yıprattı. Kendim çalışıyorum . Eşim çalışmamı hiç yerine saydı. Hep benim sözüm geçsin istedi. Maaş kartımı istedi. Sen bi adım geri de olacaksın eski kafalıyım dedi. Kapı kırdı hamile ilken . Arabayı hızla sürmeler . Arabadan in dedi. Bunları hamile iken yaşadım özel hastanede doğurmak istiyorum dedim diye burnumdan getirdi. Yani evlilikte hiç söz hakkım olmadı. Hep geri de kalmamı istedi eşim. Zaten iki lafından biri ben bu çocuğu istemiyorumdu. Kendin yaptın dedi bana. Şimdi ailesi geldi evimize kalmaya dün de misafirlerimiz gelecekti bunlar da babası ile maç izleyemeye başlamış . Ben de misafirin yanında mı izleyeceksiniz dedim. Ayıp olur dedim. Sen nasıl benim babama bunu dersin dedi. Babası eşime ağzımdan kötü bi cümle çıkacak demiş. Biz geldik diye mi böyle yapıyor demiş. Eşim ailesinin yanında sürekli bana ahkam kesiyor azarlıyor ben de kendimi ezdirmiyorum . Sana kim veriyor bu akılları böyle devam et dedi bana .boşanınca onlar olmayacak yanında dedi. Bugüne kadar boşanma lafını hiç kullanmadım. Ama eşim iki lafında biri buydu. Şimdi aynı evin için de beni yok sayıyor annesine sarılmalar falan. Ailesinin yanında .bizden bi durum olmaz diyor. Kaç kere ayağına gittim. Beni kovuyor tiksiniyor gibi. Yani eşime karşı öfkeliyim hamilelikte yaşattığı günler yüzünde insanlar yanında bana bir şey demesine tahammülüm kalmamış. Evet evlilik için acele ettim . Cezamı çekiyorum . Eşimin ailesi iyi insanlar onların hatrı için hep devam dedim dayan dayanabildiğin kadar .
Eşinizin ailesi ıyı degıl bunu unutmayın herkes kendi ailesini kendi cocugunu tutar sız ailenizle nasılsınız mesela benım kimsem yok olsaydı durmazdım ama mecbur duruyorum

Yuvanın ne demek olduğunu bilememişsiniz, çok üzücü gerçekten. Ortada eş vasfında bir adam, evlilik denebilecek bir ilişki zaten yok ki. Boşanırsanız ne kaybedeceksiniz? Size saygısı, sevgisi olmayan kazmanın tekiyle aynı çatı altında yaşamamak bir kayıp olmaz herhalde. Çocuğunuz için böyle bir aile ortamında büyümek de oldukça yıkıcı olur. Bir de o açıdan düşünün.
Boşanmak istiyorum ama çocuğuma bakıcı bakacak bin küsur lira ev kirası nasıl geçineceğim sadece onu düşünüyorum

Kendinize sayginiz olsun hamileyken bunladi yapan size ve çocuğunuza daha neler yapmaz yuva demek bu degil yuva demek merhamet saygi ve sevgi demek sizde hic biri yok o cocugu sen yaptin ne demek aklim almiyor farkindamisiniz sizi kadin olarak kullanmis durumuna düşürmüş ailenin yanina donebilirsen dön ve yeni bir başlangic yap evladına da kendine de cile çektirme...
Evet ben de sahip olsaydın uçkuruna dedim bi kere ile hamile kalınacağını bilmiyordum dedi. Yani büyük günaha giriyorsun millet çocuk diye yırtınırken dedim. .çocuk ortak verilecek karar dedi kendi kendine hamile kaldın dedi. Zaten hamile iken de hiç hamileymişim gibi davranmadı bana

Koca olacak bana ailesinin yanında ezmeye çalışıyorum ben de buna müsade etmiyorum. Etmediğim için beni boşamak istiyor

Boşanmak istiyorum ama çocuğuma bakıcı bakacak bin küsur lira ev kirası nasıl geçineceğim sadece onu düşünüyorum

Bir müddet annenlerde kalirsin onlar bakar. Sonrada kendi evine geçersin. Cocugu bahane etme. Cidden çoçugu düsünseydin, siddet olan yerde büyümesine izin vermezdin.

Ailen (biraz geri kafaliysa) tabiki telefonda "yapma etme eyleme" diyecek. Sende ciddi adimlar atmadigina göre öyle diyorlar. Sen bavulunu topla, çoçuk ile onlarin kapisina git. Bir söylenir, iki söylenir sonrada onlarda durumu kabullenir. Senin ciddi oldugunu, mutsuz oldugunu görürler.

Su an senin ciddi oldugunu görmüyorlar. El ne der diyede sevkini kirmaya çalisiyorlar. Sen güçlü dur, kararli ol ve bosanma davasini aç.

Beni bilenler bilir.eşimle ilgili sorunlar hat Safada. Hamilelik boyunca çok eziyet etti. Erken doğum yaptım ölümden döndüm bi ay hastanede kaldım. Eşim psikolojik olarak çok yıprattı. Kendim çalışıyorum . Eşim çalışmamı hiç yerine saydı. Hep benim sözüm geçsin istedi. Maaş kartımı istedi. Sen bi adım geri de olacaksın eski kafalıyım dedi. Kapı kırdı hamile ilken . Arabayı hızla sürmeler . Arabadan in dedi. Bunları hamile iken yaşadım özel hastanede doğurmak istiyorum dedim diye burnumdan getirdi. Yani evlilikte hiç söz hakkım olmadı. Hep geri de kalmamı istedi eşim. Zaten iki lafından biri ben bu çocuğu istemiyorumdu. Kendin yaptın dedi bana. Şimdi ailesi geldi evimize kalmaya dün de misafirlerimiz gelecekti bunlar da babası ile maç izleyemeye başlamış . Ben de misafirin yanında mı izleyeceksiniz dedim. Ayıp olur dedim. Sen nasıl benim babama bunu dersin dedi. Babası eşime ağzımdan kötü bi cümle çıkacak demiş. Biz geldik diye mi böyle yapıyor demiş. Eşim ailesinin yanında sürekli bana ahkam kesiyor azarlıyor ben de kendimi ezdirmiyorum . Sana kim veriyor bu akılları böyle devam et dedi bana .boşanınca onlar olmayacak yanında dedi. Bugüne kadar boşanma lafını hiç kullanmadım. Ama eşim iki lafında biri buydu. Şimdi aynı evin için de beni yok sayıyor annesine sarılmalar falan. Ailesinin yanında .bizden bi durum olmaz diyor. Kaç kere ayağına gittim. Beni kovuyor tiksiniyor gibi. Yani eşime karşı öfkeliyim hamilelikte yaşattığı günler yüzünde insanlar yanında bana bir şey demesine tahammülüm kalmamış. Evet evlilik için acele ettim . Cezamı çekiyorum . Eşimin ailesi iyi insanlar onların hatrı için hep devam dedim dayan dayanabildiğin kadar .
Caanim calisiyorsan koy kalinin onune hepsini boyle olma birak biraz istemedigi çocuğu ozlesin bu ne yaa ezdirme kendini adam kendini iyi ce kabadayi yaomis

hangi yuva hangi hatır bu nedir ya

• Beğen
Reactions: 000
benim tek söylemek istediğim kendi adıma, her şeyi unutuyor insan sineye çekiyor da gebelik, lohusalık gibi hassas dönemlerde yaşadıkları kalıyor içinde unutamıyor, affedemiyor ve artık küçük bir şey bile tartışmaya dönüyor

Eşinin ailesi iyi mi? Ailesi iyi olan adam eşine böyle davranmaz. 2×2=4 yani. Bide kp in yanında dediğiniz yanlış. Eğer böyle gereksiz mudahaleleriniz varsa hep. Eşiniz ondan size ters davranıyor da olabilir.

Ailesi iyi insanlar demişin bu erkekler böyle güzelim ailenin yanında sürekli sen onu pohpohlucaksin oda seni sürekli azarlicak onlar gidince tekrar kediye döncek bende cok bosanmayi dusunuyorum sobra bakiyorum esim iyi bir baba kotu bir eş
Ama sizin eşiniz kötü baba kotu eş se katlanmaya ve mutsuz olmaya degmez

benim tek söylemek istediğim kendi adıma, her şeyi unutuyor insan sineye çekiyor da gebelik, lohusalık gibi hassas dönemlerde yaşadıkları kalıyor içinde unutamıyor, affedemiyor ve artık küçük bir şey bile tartışmaya dönüyor
Evet kesinlikle onun her yüzüne baktığımda hamilelikte bana yaşattıkları geliyor aklıma hem de ölüm riski olan birine. Ne hamileliğime sevinebildim ne doğum yaptığıma.

Ağzımdan kötü bir şey çıkacak şimdi (!) Salın ipini gitsin anasının eteğine. Nasıl evleniyorsunuz böyle kaba saba orman ayılarıyla yahu? Hadi başta öyle değildi sonradan böyle oldu deseniz yine anlayacağım. Herif hep aynıymış. Çocuk da yapmışsınız. Gerçekten biri bana bu şekilde davransa ciğerini sökerim çocuk yapmak şöyle dursun. Boşanın, tazminat isteyin. Sizin boşanamayacağınızı düşündüğü için istediği gibi davranıyor. Kertoloz.
Konu sahibinin tüm konularını biliyorum.
Eyvah eyvah yaşım geçiyor çocuğum olmayacak diye 31, 32 yaşında bu eşiyle tanımadan zaman geçirmeden hemen evlendi...

Sonuç bu maalesef.. :KK43:

Kendinizi ezdirmediğinize emin misiniz? Sizi gayet eziyorlar. Hem o hatrı için katlandığınız eş ailesi hem kocanız olacak odun. Kendinize biraz saygınız olsun ki başkasından saygı bekleyebilin. Çok mu güzel yuvanız var da yıkılmasının derdine düştünüz?

Son düzenleme:
Evet çok pişmanım :KK43:
Pişmanlıktan dönebilirsiniz.
O zamanlar alel acele evlenecek olmanıza çok şaşırmıştım. Fakat keşke o korunmadan olan ilişkiden sonra ertesi gün hapı alıp korunsaydınız. Böyle bir adamla ayrılsanız da arada görüşmek zorunda kalmazdınız.

Yanlıştan dönün. Daha 30 civarısınız.
Üzgünüm ama eşiniz sizi hayatında istemiyor.
Katlanmayın bu duruma..

1+1 tutun daha az kira parası ödeyin ama gidin evden.

Back
X