- 9 Eylül 2007
- 21.427
- 66.417
- 1.123
- Konu Sahibi YesiliElma
-
şu kadın aynısını yapsa kocası dur 2 rekat namaz kılayım da içim ferahlasın der miydi?
kadınlara sükunet değil öfke gerekli. cesaret gerekli.
bu adam müsvetteleri kadınlara önerdiğiniz sessizlikten, dinginlikten yüz buluyor bu haltları yerken...
Eğer yatsaydı onunla kız bana bu şekilde konuşmazdı yani ne biliyim bana eşin seni seviyor sadece benle vakit geçirdi zamannımı aldı ama vicdan azabı duyarım dedi sadece sohbet ettik dedi ben etkilenmeye başlayınca sinemada kalktı gitti ben evliyim dedi dedisen sakince eşinle konuş gözünden anlarsın neyin ne olduğunu her erkek yapıyor bunu bazısı güzel kopya çekiyor yakalanmadan hepsi bu
Bilmiyordum bu şekilde olduğunu öğrenince sadece olayı anlatmasını istedmBüyük ihtimal affedeceksin. Ailen bile henüz duymadığına göre. O zaman geride bırakmayı dene. Sürekli bu konuyu konuşup iyice yüz göz olma. Ayrıca kıza saydırman çok saçma kız evli olduğunu bilmiyormuş.
Ay nefret ediyorum şu her erkek yapıyor sözünden. O zaman evlrnmeyelim niye evleniyoruz önünde sonunda hepsi aldatıyorsa. Normalleştirmeyin Allah aşkına şu meseleyi.sen sakince eşinle konuş gözünden anlarsın neyin ne olduğunu her erkek yapıyor bunu bazısı güzel kopya çekiyor yakalanmadan hepsi bu
Eşinize diyin ki "heee ok"korkmuş çünkü kız aşık olur başıma iş açar diye. kız kendisi gibi kafa dağıtmak için takılıyor oysaydı sorun olmayacaktı..
oncelikle su bosanma sozunu rafa kaldir yok gibi dusun. sadece gozlemle. sakin cirkeflesme kavga etme yuz goz olma ve konusma. hakli iken haksiz konuma dusersin bak sen iste boyle cirkeftin beni ittin der. cunku zamaninda yasadim biliyorum sakin eline koz verme. sessiz ol konusma o konussun sadece kizin varmis gibi davran yemek ye yedir al kizini beraber uyu. birsey sorarsa tek kelimelik cevaplar ver. biraz icine don ve onu gozlemle tatlim. ama SAKIN KAVGA EDIP CIRKEFLESME SAKIN. tum gucu ona verirsin. bol bol abdest al dua et. gececek bu bir gecis donemi.Napmalıyım bilmiyorum nasıl davranmalıyım boşanmak kolay değil çocuğum etkilenir ben kurarım bir hayat daha 26 yaşındayım ben çocuğumu sürüklemek istemiyorum
şu kadın aynısını yapsa kocası dur 2 rekat namaz kılayım da içim ferahlasın der miydi?
kadınlara sükunet değil öfke gerekli. cesaret gerekli.
bu adam müsvetteleri kadınlara önerdiğiniz sessizlikten, dinginlikten yüz buluyor bu haltları yerken...
Iste burada esinin normalde takindigi tavir cok önemli karar alirken.
Erkegim ben yaparimciysa gözünün yasina bakmamali.
Ama diger türlü büyük bir aptallik yapmissa süründürülerek terbiye edilebilir.
4yıllık evliyim zorlu geçen bir evliliğim var ama eşim bana sadıktı ondan hiç beklemediğim bişey yaptı bir kızla tanışıp onu evine bırakmış kız numarasını istemiş vermiş 1haffa konuşmuşlar 2kez buluşup çay kahve içmişler bir kez de sinemaya gitmişler ama sinemanın başında eşim kalkmış ben eve gidiyorum evliyim bir çocuğum var demiş kızla da konuştum oda aynı şeyi söyledi aralarında hiçbişey geçmedi diyorlar ben napmalıyım 2 gündür ağlıyorum eşim özür diledi yeminler etti elini dahi tutmadım ben seninle kavga edince o kızla kafamı dağıtmak istedim ama kız bana senden hoşlanıyorum deyince sinemayı terk ettim kızı engelledim her yerden dedi ben çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum
1 haftalik yeni tanidigin birine Bir bayan olarak erkeğe hoslandigini nasıl söyleyebiliyor hemde sinemadayken yalan hayatta inanma ikiside bir ağızdan anlaşıp konuşmuşlar..
bosanmayi dusundugunuzu yazmadiginiza göre sineye cekip devam etceksiniz, bi hatadir etmis sende de suc vardir mi diyelim diye actiniz konuyu
Denicem bakalım zaten yaranmaya çalışıyor bana kızım yok oğlum var oğlum için bakalım napıCak affettiricem kendimi dedi ama bilmiyorum belki bir psikoloğa giderim iyi değilimoncelikle su bosanma sozunu rafa kaldir yok gibi dusun. sadece gozlemle. sakin cirkeflesme kavga etme yuz goz olma ve konusma. hakli iken haksiz konuma dusersin bak sen iste boyle cirkeftin beni ittin der. cunku zamaninda yasadim biliyorum sakin eline koz verme. sessiz ol konusma o konussun sadece kizin varmis gibi davran yemek ye yedir al kizini beraber uyu. birsey sorarsa tek kelimelik cevaplar ver. biraz icine don ve onu gozlemle tatlim. ama SAKIN KAVGA EDIP CIRKEFLESME SAKIN. tum gucu ona verirsin. bol bol abdest al dua et. gececek bu bir gecis donemi.
bu sordugunuz defalarca soruldu verdigim cevaplara bakin. ADAM HAKLI DEMIYORUM ARKADASLAR.
ne farkeder hanımefendi?
erkek kadının tavrına mı bakacak böyle bir durumda??
böyle böyle prim veriyorsunuz bu tiplere..
Her erkek yapıyor seninki de yapmış yapıyorlar yapsınlar olsun mu demeye çalıştığımı sanıyorsun??Ay nefret ediyorum şu her erkek yapıyor sözünden. O zaman evlrnmeyelim niye evleniyoruz önünde sonunda hepsi aldatıyorsa. Normalleştirmeyin Allah aşkına şu meseleyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?