Yuvamı dağıtmalımıyım çok kötüyüm

yazacak çok şey var da neyse..

sen sakince eşinle konuş gözünden anlarsın neyin ne olduğunu her erkek yapıyor bunu bazısı güzel kopya çekiyor yakalanmadan hepsi bu
Eğer yatsaydı onunla kız bana bu şekilde konuşmazdı yani ne biliyim bana eşin seni seviyor sadece benle vakit geçirdi zamannımı aldı ama vicdan azabı duyarım dedi sadece sohbet ettik dedi ben etkilenmeye başlayınca sinemada kalktı gitti ben evliyim dedi dedi

Bilmiyordum bu şekilde olduğunu öğrenince sadece olayı anlatmasını istedm

sen sakince eşinle konuş gözünden anlarsın neyin ne olduğunu her erkek yapıyor bunu bazısı güzel kopya çekiyor yakalanmadan hepsi bu
Ay nefret ediyorum şu her erkek yapıyor sözünden. O zaman evlrnmeyelim niye evleniyoruz önünde sonunda hepsi aldatıyorsa. Normalleştirmeyin Allah aşkına şu meseleyi.

korkmuş çünkü kız aşık olur başıma iş açar diye. kız kendisi gibi kafa dağıtmak için takılıyor oysaydı sorun olmayacaktı..
Eşinize diyin ki "heee ok" Allahım ya adam hem aldatıyor hem de bana asık olacaktı korktum diyip kendini nimetten sayıyor.

1 haftalik yeni tanidigin birine Bir bayan olarak erkeğe hoslandigini nasıl söyleyebiliyor hemde sinemadayken yalan hayatta inanma ikiside bir ağızdan anlaşıp konuşmuşlar..

Esiniz aldatmaya meyimli görünüyor malesef.
Cok zor bir karar. Cok ama cok ama cok zor.
Yerinize kendimi koydugumda sakin bir kafayla affetmeyi secerdim gibime geliyor. Yasadiklarimiz bana olan sevgisi ve pismanligi bosanmama engel olurdu. Evliligi bitirmek de ayri bir travma cünkü.
Ama iliskinin düzelmesi zaman alir mi, alir. Zor mu, zor.
Biz bazen konusuruz böyle seyleri laf acilir oradan buradan, eger bir gün birini seversen bu is biter. Yapilan diger sacmaliklar bir baska birine gönül vermek kadar agir gelmiyor bana.
Hata yapmasini, sacmalamasini bile bir derece anlarim ama sevmenin baska aciklamasi yok.
Siz bu sürecte neler yasadiniz, demiyorum ki sizin hataniz ,asla, ama iliskinizde bir bosluk mu vardi, günlük iliskiniz nasildi. Bir cift terapiste gitmenizi öneririm. Sakin kafayla danisarak bu süreci atlatin derim.

Napmalıyım bilmiyorum nasıl davranmalıyım boşanmak kolay değil çocuğum etkilenir ben kurarım bir hayat daha 26 yaşındayım ben çocuğumu sürüklemek istemiyorum
oncelikle su bosanma sozunu rafa kaldir yok gibi dusun. sadece gozlemle. sakin cirkeflesme kavga etme yuz goz olma ve konusma. hakli iken haksiz konuma dusersin bak sen iste boyle cirkeftin beni ittin der. cunku zamaninda yasadim biliyorum sakin eline koz verme. sessiz ol konusma o konussun sadece kizin varmis gibi davran yemek ye yedir al kizini beraber uyu. birsey sorarsa tek kelimelik cevaplar ver. biraz icine don ve onu gozlemle tatlim. ama SAKIN KAVGA EDIP CIRKEFLESME SAKIN. tum gucu ona verirsin. bol bol abdest al dua et. gececek bu bir gecis donemi.

Iste burada esinin normalde takindigi tavir cok önemli karar alirken.
Erkegim ben yaparimciysa gözünün yasina bakmamali.
Ama diger türlü büyük bir aptallik yapmissa süründürülerek terbiye edilebilir.

Sevgili kardeşim birçok kişi aynı şeyi yazmış. Bu durumda eşimin cevaplaması gereken tek soru, aynı eylemi siz yapsanız ne tepki verirdi? Ben size söyleyeyim. Her Türk erkeği gibi muhtemelen önce şiddet uygular, sonra tüm aile ve akraba çevresine bol küfürlü ve hakaretli şekilde ne kadar ahlaksız ve namussuz bir kadın olduğunuzu haykırır, son olarak namussuz bir anneye çocuk vermem diyerek çocuğunuzu da alır boşanırdı.

Ancak erkek yapınca bu tepkiler verilmiyor. Kadın ağlıyor, bunu bana nasıl yaparsın diyerek dövünüyor. Adam af diliyor. Çevreden gelen tepkiler "erkektir yapar" ya da "bu seferlik affet yuvanı yıkma" şeklinde oluyor. Neden? Çünkü o erkek.

Sanılanın aksine namus, onur, şeref, sadakat gibi kavramlar sadece kadına has, kadının sorumlu olduğu kavramlar değildir. Erkeğin de namusu vardır ve dinde de kadın ve erkeğe eşit günah yazılmaktadır zina hususunda. Sen pipilisin sana günah yok demiyor yaradan. Yahut, sen evlilik müessesine ihanet ettin ama pipili olduğun için hoş görülebilir demiyor yasalar.

Yukarıda bir arkadaş abdest al namaz kıl demiş. Rahatlayacak iseniz yapın tabi. Ancak abdest alıp secdeye kapanması gereken eşinizdir. Günah işleyen, kul hakkına giren, kalp kıran kendisidir.

Esasında daha önce söylenmemiş bir şey söylemedim. Hep aynı şeyleri tekrar ediyoruz ancak yine ve yeniden yuvayı düşünmesi ve kurtarması gereken hep kadın oluyor. Kim yüklüyor bu sorumluluğu kadınlara?

Ben eşimi kıskanan, darlayan bir kadın hiç olmadım. Kimle konuştun, nereye gittin vs sormam. Evliliğin en başında "benim sana karşı yapmamdan rahatsız olacağın hiçbir şeyi yapma. Şayet yaparsan on tane çocuğum olsa da boşanırım" dedim ve bir daha sadakat konusunu hiç açmadım. Burada kastedilen sadece fiziki aldatma değil. Sanal ortamda, mobil cihaz vasıtasıyla, göz ile adeta abazan gibi süzerek ya da fiziki. Hepsi benim için aldatmadır ve ben bunları yapmıyor isem o da yapamaz.

Affedersin ya da boşanırsın. Orası senin bileceğin iş. Muhtemelen içten olmasa da affedeceksin gibi görünüyor. O vakit lütfen çocuğunuzun ruh sağlığını korumak adına affedin ve bu konuyu bir daha asla açmayın. Sen şöyle yapmıştın, vay zalım vay pislik diye çocuğun ev içindeki huzurunu bozmayın. Ya boşanın ya da konuyu açmamak üzere kapatın. Zira çocuğum için boşanmam diyorsanız, çocuğunuz için affedip susmayı göze alacaksınız.

Iste burada esinin normalde takindigi tavir cok önemli karar alirken.
Erkegim ben yaparimciysa gözünün yasina bakmamali.
Ama diger türlü büyük bir aptallik yapmissa süründürülerek terbiye edilebilir.

ne farkeder hanımefendi?
erkek kadının tavrına mı bakacak böyle bir durumda??
böyle böyle prim veriyorsunuz bu tiplere..

bosanmayi dusundugunuzu yazmadiginiza göre sineye cekip devam etceksiniz, bi hatadir etmis sende de suc vardir mi diyelim diye actiniz konuyu

1 haftalik yeni tanidigin birine Bir bayan olarak erkeğe hoslandigini nasıl söyleyebiliyor hemde sinemadayken yalan hayatta inanma ikiside bir ağızdan anlaşıp konuşmuşlar..

söyleyebilir. gayet cesur bayanlar var. ilk günden hoşlandığını söyleyenler de çoktur.
artık eskisi gibi değil kadınlar da atak oluyor.

Her erkek yapıyor lafı çok itici o zaman niye evleniyoruz biz bu erkeklerle..
Allah korusun ama aynı olay benim başıma gelse hemen boşanırım diyemiyorum, burnunu iyice sürtmesini sağlar affetmeyi denerdim muhtemelen, ha affedip bir daha normale döner miydim o evliliği sürdürebilir miydim onu yaşamadan bilemiyorum...

Denicem bakalım zaten yaranmaya çalışıyor bana kızım yok oğlum var oğlum için bakalım napıCak affettiricem kendimi dedi ama bilmiyorum belki bir psikoloğa giderim iyi değilim

bu sordugunuz defalarca soruldu verdigim cevaplara bakin. ADAM HAKLI DEMIYORUM ARKADASLAR.

Adam haklı demiyorsunuz ama aldatan ve buna rağmen karısını aptal yerine koyup, çocukların bile inanmayacağı yalanlar söyleyerek karısını kandırmaya çalışan bir adama hala prim yaptırmak için konu sahibine telkinde bulunuyorsunuz.
Aldatılmak onur kırıcı bir şeydir. 28 yıllık evliyim ve eşime ilk günden beri evliliğimi ancak iki şeyin bitireceğini söylerim. Biri aldatma diğeri ise şiddettir.
Türkiye'deki hiçbir erkek karısının aldatmasını affetmez iken neden kadınlardan affetmesi istenir anlamam.
Erkekleri aldatma konusunda (cinsel birliktelik olsun olmasın) affetmemeyi öğrendiğimiz gün onları adam etmeye başlarız.
Yoksa öbür türlü, iki dırdır ediyor sonra affediyor diye adamlar iyice azıyorlar.

ne farkeder hanımefendi?
erkek kadının tavrına mı bakacak böyle bir durumda??
böyle böyle prim veriyorsunuz bu tiplere..

Prim vermek degil de esini tanimiyorum normal hayatta bakis acisi nedir, naifmidir, esini cok seviyor mu, bunu neden yapti, büyük bir ayip ve de hata, kabul edilemez. Ama seviyorsa esini yuvalarini kurtarlamalari taraftariyim.
Yerine kendimi koyuyorum cok zor. Ama ben de esimi bilirim bana karsi asla kaba degildir, gözümün icine bakar, böyle bir hatayi neden yapar merak ederim.
Benim gördügüm aldatmaya calismis becerememis. Yoldan dönmüs gibi gördüm.
Tüm erkeklerin de bu kadar asagilik oldugunu düsünmek istemiyorum. Birkac istisna olsun istiyorum. Bakis acim bu sekilde. Yanlis anlamayin, asla aldatmaya prim vermek degil düsüncelerim

Ay nefret ediyorum şu her erkek yapıyor sözünden. O zaman evlrnmeyelim niye evleniyoruz önünde sonunda hepsi aldatıyorsa. Normalleştirmeyin Allah aşkına şu meseleyi.
Her erkek yapıyor seninki de yapmış yapıyorlar yapsınlar olsun mu demeye çalıştığımı sanıyorsun??
İnstagramdan yazışır, facebooktan ekler, swarm dan takip eder, alımlı bir kadın karşısında yapacağı en iyi ihtimalli hareket bakışmak olur :)
maalesef bu böyle... Ve fikrimce aldatmak için temasa gerek yok..

Bunu sonuç olarak söyledim her erkek yapıyor maalesef ... diye.
Her erkek yapıyor sende alışırsın gibi bir şey değildi söylediğim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…