Yuvamızı dağıtan, özürlü kardeşime acımayan kadının sonu felaket oldu...

Evli adamla ilişki yaşayan hemcinslerim bakın görün işte.
evet dün aksam topicte evli bir adamla sevgilini olan 20 yasındaki genc kızı tartıştık eleştirdik. Çok ama çok sinirlendim bu arkadaş biraz geniş mideye sahipti
yapılan yorumlarada pişkince cvplarını okuyunca tepem attı
senin yasadığında bu ilişkinin somut hali denilebilir.

sana kardeslerine en önemlisi de annene çok üzüldüm resmen içime oturdu anlattıkların.
zamanla bişeyler düzelir sizin bir nebzede olsa yaralarınızı sardığınız gibi ama yaraların bıraktığı izler kapanmıyo,sizi anlayabiliyorum.

bu yazdıklarınız birilerine ibret olsun.

Iste kimseyi aşağılamasan yazılan öğüt dolu bi yaşam hikayesi çıkarılacak çok ders var evli insanların yuvalarını yıkmayin eden bulur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gözlerimden yaşlar düştü acını hissettim yazık keşke böyle adamlar üreyemese de evlatları olmasa.. Dilerim hep çok daha mutlu olursun.

Bana da babamin takildigi bi kadin ev telefonumuzu aradiginda o...u demisti. Yasim 12 falan. Aglayarak babama anlatmistim, o kadin icin bitiyordu ya, gozu hic birimizi gormuyordu. Ben bunu soyledigimde dedigi laf ee napim simdi oldu.
Bi cocuk icin buyuk travma bunlar. Babam da anneme cok cektirdi, simdi orucunu tutar, namazini kilar ama o gunler annem mucadele etmeseydi babam yuvamizi dagitirdi.
Beni de o gunlere goturdun, icim bi tuhaf oldu. İnsallah cok daha mutlu gunlerin olur ailen ve senin.

Rabbim büyük işte alma mazlumun ahini çıkar aherte aheste demişler. Keske bitilerine bu yasadiklariniz ibret olur sizde cok mutlu huzurlu bir yaşam surersiniz Rabbim yardimciniz olsun

Rabbim yarina birakirYanina birakmaz hiç kimsenin..

Tüylerim diken diken oldu etme bulma dünyası diye boşuna demiyorlar rabbim kimsenin yanına bırakmaz inşallah bu acılardan sonra huzurlu çok güzel bir yaşamınız olur

Ne zaman dönecek bu hesap artıkkk beddua etmek istemiyorum döner dolaşır bana gelir
ama Allah içimi biliyor babamın sürünmesini istiyorumm Allahım sen affet ama elimde değill
Dönsün artık bu hesap gününü gün etmesin pişmanlıktan uyuyamadığı günler başını duvarlara taşlara vurduğu günler gelsinnn
bizimde sıkıntılarımız bitsiiinnn artık

O kadar üzüldüm ki. Onu Allah affeder mi bilmem ama siz nasıl affettiniz? Yüzüstü bırakmayı anlarım, bir kadın peşinden koşmayı da anlarım ama özürlü bir çocuğu dövecek kadar gözü dönüyorsa bir adamın onu anlayamadım. Çok çok acı. Peki kardeşinizi dedeniz babanızda bırakınca anlamış mı ki annenizin kıymetini.

Sonu güzel olmuş da o kardesinizi hala yaban ellere mi biraktiniz? Ona ne oldu? Yoksa siz de mi vurdunuz yavrucaga? Almadı mi anneniz yanına? Güzel bir iş güzel bir maaş uğruna bıraktı mi o da evladini?

nasıl bir hayat taşamışsınız öyle. okurken için sızladı. ama çok şükür herşey yoluna gitmiş. anneciğiniz içinde sizler içinde.
sadece o babayı ben asla görmezdim. sanırım siz kadar affedici değilmişim demek.

Son düzenleme:
off. bunu okudum ve şimdi dağıldım,gözyaşlarıma hakim olamıyorum.

İçim diken diken oldu en çok annene üzüldüm baban olacak o adam nasıl gözü kör olmuşta o pavyonda çalışan kadının ayağına götürmüş özür diletmiş nasıl gözü kör olmuş nasıl samimiyetime inanın ilk defa kk da bu kadar etkilendiğim bir hayat oldu Allah size sabır versin anneciğinize güç kuvvet sağlık uzun ömürler versin geride kalan o baban olacak adam ve o kadın kadın bile denmez ona hakettikleri hayatları yaşıyorlar daha beter olsunlar diyeceğim ama bizim gibi insanlara yakışmaz onları için yazmaya bile değmez terbiyesiz ahlaksız kadın tüh senin suratına demek nasıl isterdim pislik kadın

kardeşiniz umarım şimdi çok iyidir. rahattır. canım benim ya.

Ibretlik bir paylaşım, size de geçmiş olsun. Merak ettiğim bu maceranın ne kadar sürdüğü. Babanız kadının çocuğu 5 yaşındayken ona ev tutuyor, olanlar oluyor ama çocuk gene 5 yaşında hikayenin sonunda.

Canım yaşadıklarıma diyebilecek hic bi sözüm yok ama sadece suni söylemek istedim. Kardeşiniz icin üzülmeyin bununla hayatı maksimum 90-100 sene evet belki bu zeka geriliğini bu kadar çekecek ama ya öldükten sonra cennete gidecek dusunsene. Ben o kadar namaz kılıyorum Kur'an okuyorum... Ama zerre kadar günahımın bedelini odicem ama kardeşin cennete gidecek insallah. 90-100 seneye karşılık sonsuz mutluluk düşünebiliyor musun ne kadar karlı bi anlaşma. Iciniz biraz olsun rahatlar belki

evet. bende bunu merak ettim. 5 yaşında çocuğu olan bir kadın ve seneler sonra 5 yaşında çocuğunun önünde intihar eden bu kadın. 1 senemi yaşadılar. bir yazım hatasımı oldu.

bugün başka bir konuda yaşadıklarınızın özetini görünce, hikayenizi acaba eski konularınızda anlattınız mı diye profilinize baktım, anlatmadığınızı görünce keşke konu açıp anlatsa dedim.
ama okuduğumdan beri ağlıyorum.

Son düzenleme:

Bi yerde haklisin canim... 20 yasinda bi kiz var evli adamla birlikte ne yapayim diye yahilamadan lutfen diye konu acmis belki plurda sogru yolu bulurlar siye actim konuyu... Allah hepsini islah etsin neler yasayacaklarini tahmin bile edemez.. vebal almak cok kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…