Yuvamızı dağıtan, özürlü kardeşime acımayan kadının sonu felaket oldu...

Tuylerim diken diken oldu okurken hala daha oyle.. Ne cok sey yasamissiniz nasilsiniz ki simdi? Kardesinize mi uzulelim annenize mi ssize mi? Oyle insanlar var ki su hayatta biz de ask acisiyla dert yakiniyoruz.. Sukretmeyi bilmiyoruz tesekkur etmek istiyorum ama dilim varmiyo hikaye degilki anlattiklariniz.. Kim bilir neler yasadiniz farketmeden psikolojiniz nasil bozuldu.. Bunlara ragmen uni.yi bitirip guzel bi yerde mesleginizi yapiyorsunuz anneniz oyle.. Helal olsun size gercekten sizin gibi guclu insanlar cok az bu dunyada ben dahil.. Bu hayatinizin kesitini okuduktan sonra dert edindigim seylerden utandim. Toparlanmissiniz ama gecmisinizdeki bu olaylar toparlanmayla silinse keske kim bilir neler hatirliyordur bu olayi size.. Kardesinize gecmis olsun tabiki size de.. Keske babaniz gec olmadan farketseydi hatasini o kadina da diyecek sozum yok gercekten.. Allah evlatlarinizi korusun.. Cok uzuldum ve cok takdir ettim sizi gercekten helal olsun size umarim bundan sonra ki hayatinizda hep guler yuzunuz mutlu olursunuz..

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:
ooooffff inan diyecek hiç bişey bulamadım inşallah bu olaydan ders alan olur Allah ım kötü niyetli insanlara fırsat verme yarabbim

İbretlik bir hikaye... Kutlarım sizi hayatınızı kurtarıp düzene sokmuşsunuz. Rabbim kimseye aynı şeyleri yasatmasin insallah

tuylerim diken diken oldu gozlerimden yaslar süzüldu rabbime.sukurler olsun ki geride kalmis kotu gunler... otizmli bir cocuga siddet aj yavrum benim ah... icimde biryerler acidi be arkadasim :'( dedenin size sahip cikmasi guzelde o dilsiz yavruyu orda birakmak nasil bir vicdan allahim.sizleri hep bir arada saglikli huzurlu bir omur diliyorum. rabbim yardimciniz olsun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar güzel söylemişsin şu hayır mübarek günde inşallah buraya o söylediğin zihniyette insanlar bir derdim var başlığı altında dertmiş gibi tasaymış gibi anlatıp sırtını okşammızı bekleyen kadıncıklara ders olur umsrım onlara kadın bile demiyorum

Okudundan sonra vay be dedim, vay be. Etme bulma dünyası işte. Hastahanede o kadını gördüğünde söylediğin söz cuk oturmuş, Allah size sağlık, mutluluk versin.

Yanlis anlamayin ama o kadinin olmemesine o kadar sevindim ki. Olseydi kolay olacakti bazi seyler. Ibretlik resmen. Toprak bile kabul etmez boylelerini.

çok acılar yaşamışsınız ama bütün bu yaşananların sorumlusu o kadın değil, babanız
o kadın olmasa, babanız başkasını bulurdu
babanız kendi ailesini düşünmezken, elin kadını neden düşünsün ki...

okurken tüylerim diken diken oldu.
unutmayalım ki Allah insana dert verir fakat dermanını da verir ve size de böyle olmuş.
kendinizi toparlamanıza çok sevindim.
Alemlerin Rabbi olan Allah, hesabı çok çabuk görendir.
bu dünyada bu hallere düştüler bir de ahireti var bunun.
ibretlik bir yazı olmuş gerçekten..

Allah 'ın kimsenin yanına bırakmadığını gördüm ya gözlerim doldu.Hayat bu işte, canınız yandığında, haksızlığa uğradığınız da pes etmeyin .Mutlaka size gösterecektir Allah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ILAHI ADALET....
ALLAHIM SANA SÜKÜRLER OLSUN...
Iste hayat budur!
Hic birseyi dert etmeye gerek yok aslinda, kimsenin kalbini kirmaya, intikam almaya, hepsi bos... Derdinizmi var, olsun varsin... Sadece Allaha havale edin, sorumlulari... Cünkü ilahi adalet var... Sükürler olsun acisini Allah birsekilde cikariyor...

Konu sahibesine cok büyük gecmis olsun... Tavsiyem sudurki: babanizla fazla yüz göz olmayin...

Cok guzel yazmissin , hikayeni paylastigin icin tesekkurler insallah bu birilerine ders olur . Icim acidi okurken , ne ekersen onu bicersin demisler , onlar ektiklerini bicmisler ama Allah sana hayirli ve uzun omur versin , yasadiklarini birdaha yasatmasin..

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Hepinizin yazisini tek tek hungur hungur aglayarak okudum Allahim hepinizden razi olsun Allahim hic biri ize bunlari ve baska dertleri yasatmasin bepinizin gonlundeki dilekleri versin siz benim derdimi paylastiniz Rabbimde her daim sizle olsun kardeslerim. Bi arkadasim kardesin neden rehabilitasyon merkezinde demis gulum iste tek derdimiz bu annemi maasi 1300 dedemin evinde kaliyo ayri eve ciksa kardesime bakacak ola yok.. ananem dedem gibi yufka yurekli degil kardesime bakacak gucude yok yasli.. cocugu getirdigimizde cocuk evi dahitsa soylemiyo ama ruhu daraliyo.. diger en kucuk kardesimizde okudugu icin annem calismak zorunda. Hasta olan kardesimiz tek kalamaz illa bakici lazim. Annemin tek hayali 1+1 de olsa bi ev alip kardesimi almak... emeklisine 5 yil kaldi.. biz istermiyiz kardesimizden ayri kalmayi sartlar iste... ama her hafta sonu getiriyoruz .. cok zor bizim ici inan... Allah kimseye yasatmasin

Hepinizin yazisini tek tek hungur hungur aglayarak okudum Allahim hepinizden razi olsun Allahim hic biri ize bunlari ve baska dertleri yasatmasin bepinizin gonlundeki dilekleri versin siz benim derdimi paylastiniz Rabbimde her daim sizle olsun kardeslerim. Bi arkadasim kardesin neden rehabilitasyon merkezinde demis gulum iste tek derdimiz bu annemi maasi 1300 dedemin evinde kaliyo ayri eve ciksa kardesime bakacak ola yok.. ananem dedem gibi yufka yurekli degil kardesime bakacak gucude yok yasli.. cocugu getirdigimizde cocuk evi dahitsa soylemiyo ama ruhu daraliyo.. diger en kucuk kardesimizde okudugu icin annem calismak zorunda. Hasta olan kardesimiz tek kalamaz illa bakici lazim. Annemin tek hayali 1+1 de olsa bi ev alip kardesimi almak... emeklisine 5 yil kaldi.. biz istermiyiz kardesimizden ayri kalmayi sartlar iste... ama her hafta sonu getiriyoruz .. cok zor bizim ici inan... Allah kimseye yasatmasin

Ben de cok uzuldum. Hele de engelli kardesinize daha da fazla. Cunku o bugun de kendi evinde degil, yatili bir merkezde yatiyor, hala yalniz. Ama sartlar tabii, size hata bulamiyorum. Insallah gun gelir, o kizcagiz da araniza katilabilir, yatili kalmak zorunda kalmaz bir yerde.

kurban olurum yüreğine senin...

ağlamamak için direniyorum şu anda..

hele engelli kardeşinizi dövmüş ya babanız yanımda olsa boğardım onu!

anneniz elleri öpülesi bir kadın babanız ise yüzüne bakılmayacak bir adam.

Son düzenleme:
İlahi adalet varmı diye soranlar için gerçekten var olduğunu gösteren bir olaymış.. Allah 2 dünyadada size, annenize ve kardeşlerinize mutluluk ve huzur versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…