Yuvamızı dağıtan, özürlü kardeşime acımayan kadının sonu felaket oldu...

Bende sikintilar cekiyorum tek fark adin faktoru yok az daha farkli..umarim bende mutlu olurum buraya yzarim

Şimdi nasıl kardeşiniz?

Ablasi o bizim kucuk sessiz melegimiz... 22 yasinda ama bizim gozumuzde hala bebek oyle bi sevgi veriyo Allah.... yatili rehabilitasyon merkezinde.. otizm hastasi... en gec 3 yasinda tedaviye baslansa sonuc verirdi umidi kestik artik ele gune kalmasin Rabbim acisini gostermesin onu korusun diye dua ediyorum annem dedemin evinde kira vermeden oturuyo kucuk erkek kardesim bu yil ossye girdi o yuzden calismak zorunda hasta olan kardesim tek basina kalamadigi icin yatili rehabilitasyon merkezinde.. hafta sonlari aliyoruz ilk baslarda dayanamiyoduk ama kaldigi yer temiz rahat bakicikar dr.lari... annem ev alacak kadar durumu iyi degil.. keske bi ev alsam emekli olsam kizimi yanima alsam diyo insallah annemin duasini Allah kabul etsin amin.... dayimlarin durumu cok cok iyi iste

off. bunu okudum ve şimdi dağıldım,gözyaşlarıma hakim olamıyorum.

Allah askina uzulmeyin nolur cok cektik.... ama sonumuz iyi geldi.. ben mutluyum arkadaslar icimiz kirik ama tutumuyoruz hayata.. birazda ufak seyleri dert eden arkadasla icin yazdim kimseyi uzmek istemem nolur uzulmeyin

Bende sikintilar cekiyorum tek fark adin faktoru yok az daha farkli..umarim bende mutlu olurum buraya yzarim

Gulum benim Allaha sigim hic biseyden korkma emin ol cektigin sikintilatin sonunda Allah sana itle mutluluklar yasatacakki... bak ben ailem o durumdayke yanlis yola sapabilirdim aklimi korudu Rabbim.

Dua et yasadimlarinin karailigini Allah verecek... Lutfen bana inan lutfen kendini birakma.. fakirlik icindeyken birak fakirligi intiharin esigindeyken ailem paramparca iken Allah oyle mukafatlandirdiki oglen erkek kardesime bu yasadiklarimizi kucukken gosterseler hayal derdik demi bebegim dedim cocugun gozleri doldu... anasiz babasiz kalmistk babaneme siginmistik gozlerini kapa yavrum bak annen ope ek seni derdim kapardi operdim inu yavrum abla sanki annem optu derdi ama o gunlerden bu gunlere geldm nolur uzulme birakma kendini

okurken gözlerim doldu inşallah o evli erkeklerin yuvasını dağıtanlar okuyup azda olsa ders çıkarırlar allahın adaleti işte rabbim kardeşlerinizin annenizin ve sizin yardımcınız olsun bundan sonra ömür boyu hep mutlu olun inşallah çok büyük zorluk çekip genede pes etmemişsiniz tebrik ediyorum sizi ayrıca

Tek kelimeyle dilim tutuldu...Bir an bir romandan kesit okuduğumu sandım ama kıyamam ki yaşadıkların hepsi gerçek..Rabbim artık yüzünüze gülsün inşallah, eminim şu mübarek günde bu yazıyı okuyanların içinden senin ve kız kardeşin için ufacıkta olsa dua geçirmiştir...Allahım isdetiğin evladı sağlıkla kucağına almayı nasib etsin...

Amin ins hatta bugun cok uzuntuden konu actim.kardesim kira oder faturalar dixi dizi para birikmez ev yok kira uuncek dert bitmiyor yas oldu 31 cekemiyor bazen insan.is ariyorum bir yandan.ins guzel gunler gorebilirim.

Gulum benim Allaha sigim hic biseyden korkma emin ol cektigin sikintilatin sonunda Allah sana itle mutluluklar yasatacakki... bak ben ailem o durumdayke yanlis yola sapabilirdim aklimi korudu Rabbim.

Dua et yasadimlarinin karailigini Allah verecek... Lutfen bana inan lutfen kendini birakma.. fakirlik icindeyken birak fakirligi intiharin esigindeyken ailem paramparca iken Allah oyle mukafatlandirdiki oglen erkek kardesime bu yasadiklarimizi kucukken gosterseler hayal derdik demi bebegim dedim cocugun gozleri doldu... anasiz babasiz kalmistk babaneme siginmistik gozlerini kapa yavrum bak annen ope ek seni derdim kapardi operdim inu yavrum abla sanki annem optu derdi ama o gunlerden bu gunlere geldm nolur uzulme birakma kendini

En cokda varlik icinde yokluk yasamak koyuyor kurban keser dagitir akrabalarina sacar simdi biri aramaz evimize kurbandan kurbana et girdigi icin ben kokusuna tahmmul edemem kiymayi zor yiyorum..ama hastaliklar siralaniyor tabibo ayri.derdimi icimde tutuyorum hep ama burda insanlar sanki secilmisde konmus iyi seyler iyi akillar veriyor bir nebze moral oluyor ne yapayim

Kardesinizi hala kabuslarla yasattiginiza inanamıyorum sadece. Hala o merkezde yatılı kalmasina nasıl gonlunuz rahat ki? Sonuçta o kadar acı cekmissiniz. E annenizin de durumu çok iyiymiş. Doğruyu söyleyin böyle daha rahat oldugunuz için mi o yavru orda? Siz eziyetten huzura erismissiniz çok şükür ama ben o engelli kardesinize daha çok üzüldüm. Çünkü o hala yanlız ve hala acı çekiyor. Üzgünüm sadece kendinize pay çıkarmayın. Bu konuda içim daha çok sizladi. Evet o kadını bi an elime verseler de parcalasam dedim. Ama kardesinize olan merhametim ofkemi unutturdu. Çünkü siz de onu tek birakmissiniz. Bazen doğruyu söylemek gerek.
Annenizin hayatı güzel madem yanına alabilirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:

bende çok etkilendim
neyseki hak yerini bulmuşl

çok uzuldum yasadıklarınıza.....babanıza dıyecek tek kelıme bulamıyorum.bence yuzune bıle bakmayın....gıtsın bır köşede sonunu getırsın pislik
dedenız sıze kol açarken asıl bakıma muhtac yavrucagı terkederek bence buyuk hata yapmış.çok yazık ıçım sızladı
şimdi nıye orada dıyecektımkı yazmışsınız.sızde haklısınız kım bakacak??? annenız calışıyo evde yalnız duramaz kı....sizde evlısınız çalışıyorsunuz ev hanımı bıle olsanız el oğlu sonuçta hasta kardesınızı ıstemez kı yanında......ınş kardesınıze orda ıyı bakılıyordur....çok uzuldum durumuna

Ağlaya ağlaya okudum yazdıklarınızı..
Rabbim hidayet versin böylelerine..
Birde ufak bir ricada bulunabilir miyim,başlıktaki özürlüyü değiştirip engelli yapar mısınız?
Çok hassasım da bu konuda..

böyle bir etme bulma dünyası varsa bizde de var evli adamlar la kırıştıran hemde iki kız kardeş kordineli çalışıyorlar onlar yüzünden mahallemize ilk defa polis geldi , biri komşusunun evli oğlunu ayarttı digerinin bi kaçtane var . onların sonu ne olucak acaba merak ediyorum , hele içlerinden biri yetim kadının ahını alıyor , aglatıyor kadın hep bizle dertleşiyor zavallı , oda aramış yuvamı bozma diye , kocana sahip çıksaydın karılık yapsaydın da bana gelmeseydi demiş ! şimdi ölürmüsün öldürürmüsün bu tipleri

Hayatta acılar var çünkü çok kötü kalpli insanlar var maalesef..

Ama Allah çok büyük.. Bir hayatı alt üst edip keyif yaparım derken bir bakmışsın alt üst olmuşsun..

Bundan sonra çok mutlu olmanızı dilerim..

ilahi adalet bu dünyada yapacağımız tek şey allaha havale etmek o en iyisini yapar..

İLAHİ adalete çok inanırım....nasılda tecelli etmiş....allah bundan sonraki hayatınızı mutlu kılsın..

Hiçbir şey yaşadıklarınızı değiştiremez. Ama hafifletir. Şu dünyada kötülük edenin kötülük görmeden öleceğine asla inanmıyorum. Yuvanızı kurmuşsunuz umarım böyle devam eder... Çok üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…