Yuvamızı dağıtan, özürlü kardeşime acımayan kadının sonu felaket oldu...

Insallab gulum insallah tek gozyasim hasta olan kardesim.... onun sartlar yuzunden bizden ayri olusu ama annem emekli olu olmaz alcaz

benim okurken tüğlerim diken diken oldu sen bunları yaşamışsın. nasıl bi güç varmış sende. imtihanını atlatmışsın. rabbim çok büyük Allahtan bulmuş o pislikte işte . onun çocuğuna acırım ben

kurban olurum yüreğine senin...

Butun yorumlari hungur esime okudum oda etkilendi.. hic birinizi tanimiyorum ama benim 28 yillik yarami teker teker sardiniz.. derdimi paylastiniz... bu acilari annemle konusamiyorum o dertli ben dertli. Esimdem utamdigimdan cogu seyj anlatamiyorum burda sizlerdende utamdim

Biliyomisinuz babam bi keresimde annecigimin kafasinda baglamami kirmisti eli kirilsin.... Zaten en kucugumuz erkek kardesim benden cok cekti arkadaslar.... ben buyuk sehirde dersanede iken babanem babami baska bi memlekete surduruyo annemi dedem aliyo benim yaninda dersaneye gittigim dayimlara getiriyo
2 yil 10 yasindaki erkek kardesm (suan 19) hasta kardesimle tek basina yasadi babam gunduz ise gidiyo bunlar dusunsenize yemek aş off offff bugun yavrum dusunebiliyomusun bak hersey geride kaldi beraberiz dedim direk gozleri doldu yavrumun...ABLA HER SABAH UYAMDIGIMDA ALLAHIM NOLUR RUYA OLSUN DIYE DUA EDERDIM DIYO... SANA BIGUN KAVUSCAMI BILIYIDUM DIYO.. BEN YEMEK YEMEZDIM ICIM ALMAZDI BENIM IKI YAVRUM ACMI SUSZMU DIYE... 45 KILOYDUM.. TEYZEMDE KIZIN SENIN PSIKOLOJI BOZULSUN DIYE BILEREK YEMIYO SEN UZUL DIYE DERDI ANNEM ONA INANIRDI TUKENIRDI..... ICIM YANIYO ANNE DIYE BAGIRA BAGIRA AGLAMAM GELDI KULAGIMA... UNIDE TEYIBI SON SES ACIP HUNGUR HUNGUR AGLARDIM ILYAS SALMANIN BENIM KUZUM HASTA DOKTOR TURKUSUNDE BI DINLEYINSENEZE YUREK DAYANMIYO..... ama derdime derman oldunuz hepiniz inanin hepinize asil ben kurban olurum...

Allah bundan sonra guldursun yüzünüzü insallah...

Okuduklarım yüreğimi acıttı , çok zor hayatlar yaşamışsınız .
Bundan sonrası hepiniz için çok ama çok güzel , sıkıntısız olsun inşallah . Fazlasıyla çekmişsiniz , artık sadece huzur ve mutluluk sizlerle osun...

Cnm cok kotu seyler yasamissiniz cok uzuldum icim parcalandi senin hayatin dizi gibi olmus ! ama Allah'in adaleti cok buyuk kimse kacamaz karsiliginida bulmuslar etme bulma dunyasi ! ne diyeyim Allah bu tur erkekleride kadinlarida islah etsin yuva bozanin yuvasi olmaz !

Diyeceklerim fazlasıyla denmiş zaten.
Allah tek bir sıkıntı dahi yaşatmaz umarım .

Çok büyük acılarla sınanmışsınız çok üzüldüm, ama inşallah yaşadığınız kötü günleri unutturacak kadar güzel şeylerle mükafatlandırılırsınız. Geri kalan hayatınızda ailenizle birlikte yüzünüzün hep gülmesini dilerim..

ALLAH'IM size nasıl sabır vermiş annende peygamber sabrımı vardı ya hayret ettim yaşadıklarınıza ETME BULMA DÜNYASI diye boşuna dememişler:18:

cok uzucu seyler yasamissin ama rabbim herkese vermis hakettigini insallah anneniz meleginide alir yanina biran once coooookkk mutlu olursunuz

Allah sizi ve ailenizi bir daha böyle sıkıntılarla sınamasın inşallah.
yazdıysanız da ben göremedim, teyzenizin şimdi durumu nedir.

Tum dualarina ictenlikle Amin diyorum.
Ayni konuda (yadirgamayin) bende basimdan gecenleri yazdim
Sizinki gibi degil ama en az sizinki kadar aciydi
toparlamasi okadar uzun okadar agir oluyoki

yanliz o kardesinize atilan dayak varya beni burda deli etti
o babanizi afedersiniz oyle gormus olsaydim elimden kimse alamazdi benim
daha neler yazardimda neyse

Bazı şeyler geçsede, geçmiyor insanın içindeki yarası bilirim..

Ne güzelki Rabbim adaletini ahirete bırakmamış. Bi nebzede olsa içiniz soğumuştur.

Yalnız şunu anlamadım, kadınmı vurmuş kendini? Başından vurmuş ya ölmesi gerekmezmiydi devamında hastanede gördüm demişsin o yüzden anlayamadım. Yani başından vurulupta ölmediyse, vay haline o kadının.. kolay kolay can veremeyecek belli.

ben hep kendime böyle telkin veriyorum.
benim ve oglumun yaşadıkları yanına kar kalmayacak elbet bedelini ödeyecek diye düşünüyorum . eski eşim için
Hatta bazen ara ara diyorumki acaba öldümü ki öldümü yani resmen bedenen , neyse
eski eşim ölse sevinmem ama hiçte üzülmem en azından öldü derim öldüde ondan derim

zor zamanlar geçirmişsiniz ama geçmişte kalmış

buna işte ilahi adalet denir

Yazdıklarını çok beğendim aynen etme bulma dünyası bende görüyorum bunları özellikle annemi üzenler mesela dayım hanımına tapardı varsa yokda kendi annesi, kendi ailesi dayımın söz hakkı yoktu boynuna bağlanmış zincir gibi o rahmetli nenemi evinde ancak 1 hafta ağırlardı sonra hanımı istemeyince
eve yollardı rahmetli neneminde tel oğlu gözlerinden yaşlar eksik olmazdı oysaki hanımın annesi sürekli onlardaydı annemi çok üzdüler onlar yüzünden şeker hastalığına yakalandı ama eden bulur şimdi dayımın hanımı alzheimer hastalığı var hergün hanımının altını bezliyor aklı gidik
nasıl ki ailede kaç kişiyi yıllarca üzdüyse bugün o hergün üzüntü yaşıyor ve duyduğum kadarıyla antidepresan alıyormuş etme bulma dünyası işte dayımında bir dayılığını görmüş değilim bir gün yağmurlu günde arabasına aldı ama o kötü havada yolun ortasında bıraktı gitmen gereken adrese bırakmadı çok acımasız bir adam şimdi çekiyor yaptıklarını

ayy şükürler olsun canım yaa valla ...Okuyunca tir tir titredim
Allah cidden yardım etmiş yüceltmiş çektiğiniz sıkıntılar size mükafat olarak verilmiş..
Paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim ,,kesinlikle evli adamlarla birlikte olan kadınlar iyi okusun..

aynısını yasadım canım..... aynısını...... sımdı nasılsın canım evlımısın
bızler senınde dedıgın gıbı buyuk travmalar atlattık o yuzden kendımıze anne kardeslerımıze esımıze cocuklarımıza daha cok sahıp cıkmalıyız
babamın babası almancıydı babamlarla hıc ılgılenmezmıs babam ılerde evlenınce ben cocuklarıma boyle olmyacagım dermıs ama babasından daha beter oldu bıze.....

Babanız bu kadınla. Kaç yıl birlikte yaşadı ,mesajın başında kadının çocuğu için 5 yaşında demişsiniz,konunun sonunda yine 5 yaşında demişsiniz merak ettim.

inan bana o hesap dönecek Allaha güven dua et inançlarını yüksek tut kendini bırakma
ailende engelli yoksa senin bi engelin yoksa buna şükret
asıl hayata canım asla üzülüp ağlama ben zayıflıklarıma çok kızıyorum babam bi vurdu teyzem yakınlarım bin vurdu şimdi olsa cevaplarını verirmişim
iftiralarına hep susmışum bak saclarım beyazladı Allaha havale et
kendin için güzellikler dile.... beddua döner dolaşır bizi bulur eskiden beddua ederdim
ama bi akrabam bana '' sana beddua yakışmıyo kalbini onlar için karartacağına Allahtan daha cok güzellikler iste beddua etmeki onun gibi kötü kalplilerden farkın olsun '' gerçekten öyle gülüm.......... Allah de başka bişey deme..... asla mücadeleyi bırakma olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…