Çok geçmiş olsunmerhabalar
bende göz altıma ışık dolgusu, şakaklara ve yanaklara dolgu, tüm yüz botox yaptırdım. Çene ovali içinde v shape e girdim 3 seans. Sonuç göz altım da dolgu ödem yaptı. Önceden çöküklük vardı, şu anda torba oluştu. Bir gözümün altı berbat. Doktor bekle geçecek diyor. 20 gün oldu. Neyine bekliycem anlamadım.Sanki estetik ameliyat yaptırdım. 20 günde o bile toparlanıyor biraz. Bu oluşan ödemin geçeceğini sanmıyorum.
Üstelik işlem öncesi çok ilgili olanlar daha sonra şikayetini bildirince aksileşiyorlar, tesrleşiyorlar. En çok insanı bu üzüyor.
Doktorunuz kimdi ?Sen sabırsızsın, geçecek deniyor. Millet ameliyat olup yüzü gözü şiş eve kapanıyor dendi doktor tarafından. Bakar mısınız.
Ben ameliyat olmadım ki çabucak toparlanayım diye. 20 gün olmuş göz altım şiş, bekle geçer deniyor.
Ben sabırsız davrandım diye suratlar değişiyor bir enjeksiyon ile çekelim sıvıyı deniyor. Sıvı çekiliyor, iki kat şişiyor gözümün altı. Tekrar mesaj atıyorum. Bekleyin oluyor gelen cevap. Şaka gibi.
Canım dermotolog Elif GünerDoktorunuz kimdi ?
Canım dermotolog Elif Güner
En kısa zaman da düzelirsiniz inşaallah
2 ay önce dudağıma dolgu yaptırdım şu an çok memnunum ama ilk iki hafta şişlik morluk sorunu yaşadım.şimdi yanağımın bi tarafında çöküklük var gibi hissediyorum gözüme çok batıyo özellikle resimlerde yüzümün ovali istediğim gibi değil.yanağına dolgu yaptıran varsa yardımcı olabilir mi topaklanma şişlik vs. Oluyor mu?
Canım resmin varsa görebilir miyim çünkü yanak dolgusu o kadar azki hiçbi yerde bulamıyorum karar veremiyorum bi türlücanim ben yaptirdim ve hicbi sorun yasamadim sadece ilk gnlerde bi sizlama oldu oda gayet normal ignenin girdigi yerlerdi elden ele degisiyor cidden
Canım resmin varsa görebilir miyim çünkü yanak dolgusu o kadar azki hiçbi yerde bulamıyorum karar veremiyorum bi türlü
1200 1300 derken kişiden kişiye değişiyor mu fiyat anlamadım canım tam ne kadar ödedin bide kaç cc? İsmine bayıldım bu ara da :)) çok şanslısınJuvaderm ultra yaptım 6 aylık yaptım canım 1200-1300 tl civarı ödedim 6 ay sonra 2 yıllık yaptırmayı düşünüyorum düşünürseniz doktorumu tavsiye edebilirim :)
1200 1300 derken kişiden kişiye değişiyor mu fiyat anlamadım canım tam ne kadar ödedin bide kaç cc? İsmine bayıldım bu ara da :)) çok şanslısın
Canım resmin varsa görebilir miyim çünkü yanak dolgusu o kadar azki hiçbi yerde bulamıyorum karar veremiyorum bi türlü
Canım çok merak ediyorum senin nasıl olduğunu özelden atarsan çok mutlu olurumCanım bgün yanaklarıma yeni dolgu yaptırdım sana özelden resmini atayım daha sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?