Güle güle kullan canım dolgularini. Toplam ne kadar ödedin sakıncasi yoksa söyler misin? Ben de yaptıracağım. Bütçe ayarlamaya calisisyorum.Bende geçen hafta nazolabial çizgilerime juvaderm 4 dolgu ve botoks uygulaması yaptırdım..her ikisinden de oldukça memnunum ancak dolgunun ne kadar sürede eriyeceğini bilemiyorum tabii. Cildimde kuru maalesef.. bu bile dolgunun dayanma süresini etkiliyor. çünkü dolgunun neme ve suya ihtiyacı var..aklınızda olsun dolgu yapanlar bol bol su içsin..ve nemlendiricileri elinden düşürmesin bence..
Çok geç gördüm kusura bakmaGüle güle kullan canım dolgularini. Toplam ne kadar ödedin sakıncasi yoksa söyler misin? Ben de yaptıracağım. Bütçe ayarlamaya calisisyorum.
hangi doktora yaptırmıştınız acaba? ay ankarada bu işi düzgün yapabilen yok mu hiçBen ankarada göz altı dolgusu yaptırdım bir ay olacak muayeneye gittiğimde sürekli ödem var deyip kestir ip atıyor dolgun yanağına sarkti cuma kontrol var yine aynı şeyi söylerse artık çingenelesecegim ilk gün çok ilgili kontrole gittiğinde sahte tebessum
bu konuda yardımcı olabilirim.Arkadşalar bir çok konuya yazdım konuşar eski kimse cevap vermiyor nerdeyse bütün konuları okudum fiyat vs hep eski konular tam bilgi alamıyorum.
Yanak için dolgu yaptıran arkadaşlar varsa deneyimlerini doktor ismi fiyatı dolgu için kullanılan ürünü kalıcılığını yazdığı mesajda kısaca yazarsalar çok sevinirim. Varsa resimde süper olur eklerseniz ama şart değil cuma günü yaptırmayı düşünüyorum o yüzden hem keseye uygun hem acı ve ödemi az olan kalıcı olan neler var öğrenmek istiyorum.
Hadi deneyimli arkadaşlar görelim bilgi paylaşımlarınızı :)
Merakla bekliyorum...
Ayrıca varsa yüzdeki lekeler ve izler ile ilgili kesin çözüm bulmuş arkadaşlar sizlerinde bilgi deneyim paylaşımınızı yazarsanız sevinirim :)
Ben de iki hafta öncesine kadar dolgu ve botoks hakkında araştırma yapıyordum. İşlemi yaptırdıktan sonra bilgi vermek istedim çünkü bir konuda arştırma yaparken en çok destek aldığım güvendiğim bir site..Bir yıldır çatık kaş ve alın çizgilerim ve hafif yanak düşmesi şikayetim vardı ve ameliyatsız çözüm arıyordum. Google böyle yazdığımda vshape yi gördüm. Pek fazla yorum yoktu ve bende bunun radyofrekans işlemi olduğunu anlamadım. Kadıköy'de bir güzellik merkezinde işlem yapılıyordu ve gitmeye başladım. 2 hafta aralıklı dört seans yapılıyordu ama güzellik merkezi kendi insiyatifinde her hafta çağırdı seans zamanı iki alet arada yalnızca ısıtıcı kullanılıyordu. 4 seans gittim seans ücreti 500 tl ayrıca avrupa yakasından gittiğim halde yol ücretlerini hesaba katmadan bana 2000 tl ve hayal kırıklığına maal oldu. Standart aletler dışında alnıma ütü denilen bir aletle işlem bile yapıldı ama nafile o anlık alnınız düzeliyor sonra eski rahatsız edici haline dönüyor. Neyse çok uzattım ama ben konu hakkında bilgi alamadığım için yaşadıklarımı anlatmak istedim. Sonra dolgu ve botoks konusunu araştırmaya başladım. Daha önce hiç yaptırmadığım için korkuyordum. Formda adı geçen Aylin Karanlığa gittim önce(akmerkez karşısı) benim için tek çözümün yağ enjeksiyonu olduğunu söyledi ve bir tane enjeksiyon örneği gösterdi 50 yaşında bir kadın elmacık kemikleri dudak yanak bölümüne yağ enjeksiyonu yapmışlar sankş yanaklara gerçekten birer elma konmuş gibi olmuş. Korkunç görünüyordu. Benim istediğim o değildi. Ayrıca doktor hiç güven vermedi. gittiğimde yoktu sonra geldi ağzında bir sakız iticiydi. Gerçi önemli olan profesyonel olması güven vermedi. Birde kullandığı dolgu teosyal markaydı ve forumda okuduğum kadarı ile pek önerilmiyor. Ancak çok moralimi bozdu bu durum bir sürü işlem saydı. Sonra Tunç Tiryaki ve Güner Uysal hakkıda araştırma yapmaya başladım. Güner uysal kalıcı dolgu yaptığı için Onda karar kıldım. 10 nisanda bilgi almak için gittim.Yeri Nişantaşı'nda iki kişi hariç çalışanlar devlet hastanesi çalışanı gibi suratsız ama Güner Bey olumlu rahat hissettiren bir insan(çalışanları takmayın yani) derdimi anlattım yanaklarım için gözaltı elmacık ve nazobial bölge dolgusu dedi(ama elmacıkla göz altını yapınca nazobial seni daha az rahatsız edecek dedi ayrıca) alnım için botoks dedi. İşlem için yüzüme krem sürülmedi ağrı eşiğim düşük olduğundan dogu biraz ağrılı oldu nazobial bölgeye dayanamadım hatta canım öyle tatlıki ağlamaya başladım:) Güner beyde nazobial bölgeyi bırakalım kontrole geldiğinde istersen yaparız dedi.Arkadaşlar çok uzattım biliyorum ama ben net detay hiç bir yazıda bulamamıştım kusura bakmayın.. Sol göz altımda iki mor iğne izi oldu Yüzüm şişti biraz işlem sonrası bir antibiyotik yazdı ve 3 gün yüzünü yıkamak bile yok dedi duş falan hakketire... Kapatıcı ile morlukları hallederim dedim makyajda yok dedi(formda kapatıcı kullandığını söyleyenler vardı) Sonra yüzüm özellikle gözaltım feci şişti gözlerimden yanaklarımı görebiliyordum ancak 4.günden sonra şişler inmeye başladı göz altlarından dolayımı öyle şişti botoksla beraber diyemi anlamadım botoks yalnız yapıldığında böyle şişlik yapıyormu onu da bilmiyorum. Ama bir arkadaşın daha önce dedği gibi ilk 4 gün sağlam dayak yemiş gibiydim. Sonuca geleyim. Botoksu bu zaman kadar yaptırmadığım için pişmanım gerçekten alnım çok iyi oldu. Nazobilal çizgim hafifledi ama yanaklarımın bşraz daha dolgun kalmasını isterdim belki ilave yapılması gerekebilir 22 nisanda kontrolüm var bakalım doktor ne yorum yapacak şunu bilirsiniz fotoğraf çektiğimdeki sönmüş yüz gitti gerçekten. Ama tam istediğim sonuçta bu değildi. Şimdi nazobial bölgeye yaptırırsam ve bu derece şişerse diye korkuyorum çünkü yüzümü gözlükle kamufle ettim büyük oranda. Birde işlemden birgün sonra dehşet ağrım oldu iğne yerlerinde kan sulandırıcı özelliği olmayan bir ağrı kesici alın ben korkudan alamadım sonra arayıp sordum biraz buz kompresi ve ağrı kesici alabilirsin dediler bir tane aldıktan sonra ikincisine ihtiyaç durmadım(bu da ek bilgi olsun) sevgiler :)
slm öncesı ve sonrası resımlerını alsalardı daha ıyı olurdu ama sızde farkedersınız yınede fotoğraf olsa daha ıyı olur ınsan unutuyo yuzune alışınca eskı halını tanıyorum ben gecen sene orda dudagıma permalıp taktırdım hıç yakışmadı bıkaç ay sonra çıkartım okadar cektığım acıda cabası sordğunujz soruyu bende bılmıyorum umarım kalıcı olur bıde sızebışey sorsam bıkac sene once 5sene oluyo sene gıder dedıklerı bır dolgu yapılmıştı yuzume gectı tabıkı ama sol yanagımda dalgalanmalı bır göruntu var acaba ondanmı bıde nasıl gecer bılgınız varmı resımlerımde ılk ıkı resımde var arkadaslık talebı gönderırsenız bakabılırsınız
Kızlar göz kapağı Kaş'ın alt kısmına dolgu yapan oldumu
Çok geç gördüm özür dilerimGüle güle kullan canım dolgularini. Toplam ne kadar ödedin sakıncasi yoksa söyler misin? Ben de yaptıracağım. Bütçe ayarlamaya calisisyorum.
Kime yaptırdınız acaba ?Ben ankarada göz altı dolgusu yaptırdım bir ay olacak muayeneye gittiğimde sürekli ödem var deyip kestir ip atıyor dolgun yanağına sarkti cuma kontrol var yine aynı şeyi söylerse artık çingenelesecegim ilk gün çok ilgili kontrole gittiğinde sahte tebessum
Arkadşalar bir çok konuya yazdım konuşar eski kimse cevap vermiyor nerdeyse bütün konuları okudum fiyat vs hep eski konular tam bilgi alamıyorum.
Yanak için dolgu yaptıran arkadaşlar varsa deneyimlerini doktor ismi fiyatı dolgu için kullanılan ürünü kalıcılığını yazdığı mesajda kısaca yazarsalar çok sevinirim. Varsa resimde süper olur eklerseniz ama şart değil cuma günü yaptırmayı düşünüyorum o yüzden hem keseye uygun hem acı ve ödemi az olan kalıcı olan neler var öğrenmek istiyorum.
Merakla bekliyorum...
Ayrıca varsa yüzdeki lekeler ve izler ile ilgili kesin çözüm bulmuş arkadaşlar sizlerinde bilgi deneyim paylaşımınızı yazarsanız sevinirim :)
Arkadşalar bir çok konuya yazdım konuşar eski kimse cevap vermiyor nerdeyse bütün konuları okudum fiyat vs hep eski konular tam bilgi alamıyorum.
Merakla bekliyorum...
Merhaba arzum77, sizin bu işlemlerinizi hangi doktor yaptı ve ne kadar ödediniz acaba? teşekkürler...Merhaba canımBilirsin ben burnumdan üçüncü ameliyatımı oldum,sürecimi açtığım konumdan okumuşsundur zaten..Şu an çok şükür iyiyim.Nefes alma problemim şimdiden süper,üstelikte çok şiş olmasına rağmen
Göz kenarlarım düşüktü benim,badem göz estetiği oldum burunla beraber.Ayrıca burnumdan nefes alamadıgım için gece yatarken özellikle yanak kısmımdan çektirme yapmadan uyuyamıyordum.Buda yanak kısmında ve yüzümde deformeye,erimeye yol açtı.Elmacık yanak ve yanak kısmıma yağ dolgusu yapıldı.Bunla beraber çene kısmım geride duruyordu,az miktarde çeneye ve dudaklarımada yağ dolgusu yapıldı :) İlk başta tabi şişlikler ve çekilmeler fazla idi.Ama zamanla çok daha doğal ve güzel gözükmeye başladı.. Yüzüm önceden aşşagıya doğru idi,şimdi yukarıya doğru :)Enjekte edilen yağ kas zarı altına enjekte edildi.Bu tamamen erime olmayacagı anlamında.Yani erime olacak ama kalan kısım bizi tatmin eder demişti doktorum.Göz kenarı düşüklügüm için doktorum Botox da olur ama 6 ay bir sene sonra tekrar bu şikayetle yanıma gelirsin,anestezi alacaksın nasılsa kalıcı olan işlemi yapalım dedi.İyikide öyle olmuş valla..İple askılama yöntemi geçici olan bir yöntem.Evet ameliyatsız bir işlem olması cazip geliyor fakat verilen parada çöpe gidiyorBülent Cihantimurun televizyon programını bende izlemiştim.Bir kadın çıkmıştı programa,öncesi sonrası diyede bir foto paylaşılmıştı face sitesinde..Fakat öyle bir yanıltmaca varki ben güldüm resmen.Kadın televizyon programına çıkmış en paçoz hali ile.Saç baş,kılık kıyafet ev halinden beter.Yüzünde gram makyaj yok.Sonrası hali bambaşka.Hatta bunu belirten birçok yoruma şahit oldum,sonrasında bu olumsuz yorumlar siliniyor ve kişinin yorum yapması,begeni yapması bile engelleniyor site tarafından O kadar makyajı,giyim kuşamı kime yapsan değişir yani.. Birde genelde ameliyat sonrasından şikayet etmişler,ilgisilikten dedigin gibi..
Çok araştırma yapmak gerek,doktora içtenlikle güvenmek gerek..Ben elimden geldigimce yorumlarla fotolarla bilgilendirmeye,süreci en detaylı şekilde paylaşmaya çalışıyorum..Yüzümdeki değişiklik çok iyi bir süreçte,birinci ayıma girmek üzereyim... Gözlerim harika oldu,daha bir genç fit,fresh görüntüm var artıkYüze yağ dolgusu hakkında çok olumsuz yorumlar var forumda ama ben inan çok memnun kaldım.Hatta buradaki yorumlara bakıpta vazgeçmiştim yaptırmaktan ama doktokrum hayır yapalım diyince kendimi ona emanet ettim.İ,yikide dinlemiş,güvenmişim Herkesin süreci aynı olmuyor,doktorda çok önemli..
İnşallah sende istedigin başarılı sonuçlara ulaşırsın canım
Hasan Fındık doktorum. Kombin işlemdi ayrı ayrı fiyat almadım ben.Merhaba arzum77, sizin bu işlemlerinizi hangi doktor yaptı ve ne kadar ödediniz acaba? teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?