- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Kizlar ben ne kadar dikkat etsem de gece yuz ustu yatmis olarak uyaniyorum cok tedirgin oluyorum bisey olur mu ki daha gobegim filan cikmadi ama arkadasimin dr 14 haftaya kadar yatabilirsin demis biraz daha rahatlatiyo bu beni ama nasil alisicam bilmiyorum
Suan icin gobek yok kilo verdigim icin cikmadi daha tedirgin uyudugum icin gece uykularim cok bolunuyo uyaninca bakiyorum yuzustu şeklindeydim vicdan yapiyorum galiba bide bisey yaparsam bebege bisey olursa die daha cok kucuk ama ezilicek gibi geliyoGöbeğin çıkmadıysa normal bence. zaten göbek çıktıktan sonra yatamazsın, rahatsız olursun gibime geliyor.
Galiba ama ya uyku sersemi donersek ben simdiden alismak istiyorum ama olmuyo bu aksam yastik alicam bacagimin arasina belki faydasi olurBen de yüzüstü olmayınca uyuyamayanlardanım.
Hep de öyle uyudum karnım çıkmadığı için sorun olmadı.
Karın çıkınca istesek de yatamayacağız zaten.
Allahtan uyku modunda oldugum icin surekli yataga yatar yatmaz uyuyorum insallh dedigin gibi olur da gobusten yatamayizbende yüzüstü çok yattım ister istemez belli bi haftadan sonra yatamıyorsun zaten :)
çok zorlandım ben yüz üstü dışında uykuya dalamazdım o geçiş aşamasında baya uykusuzluk çektim şimdi yan yatıyorum sırt üstü yat diyorlar ama asla yatamam
Galiba ama ya uyku sersemi donersek ben simdiden alismak istiyorum ama olmuyo bu aksam yastik alicam bacagimin arasina belki faydasi olur
Vicdan yapacak birsey yok rahat ol. göbeğin çıkınca yüz üstü yatamazsın zaten. Sağlıkla kucağına al bebeğini.Suan icin gobek yok kilo verdigim icin cikmadi daha tedirgin uyudugum icin gece uykularim cok bolunuyo uyaninca bakiyorum yuzustu şeklindeydim vicdan yapiyorum galiba bide bisey yaparsam bebege bisey olursa die daha cok kucuk ama ezilicek gibi geliyo
Insallh cnm saol icim rahatladi birazDönseniz de sıkıntı olmaz ki.
Bebek plasentanın içinde güvende.
Dediğim gibi karın çıkınca zaten kendiniz rahatsız olacaksınız.
Yanlışlıkla dönseniz de en fazla 3 saniye sürer
Alismaya calisiyorum cnm dikkat ediyorum 12 haftalik olduk cok sukurilk cocuguma hamileyken ben de yuz ustu yatmayi seven biri olarak baya zorlanmstim. belli bi haftadan sonra daha dikkat ettim tabi ama sen de dikkat et smdiden. nolur nolmaz. kac haftaliksin
Aynen zorlaniyorum aslinda cok zararli hamile olmasak bile ama rahat uyuyalim die yatiyoruzBir gece uykusuz kaldıktan sonra kendimi eğiterek alıştım...biraz zorluyor ama tatlı bebişlerimiz için değer
Insallh cnm rabbim sag salim kavustursun yavrularimiza biziVicdan yapacak birsey yok rahat ol. göbeğin çıkınca yüz üstü yatamazsın zaten. Sağlıkla kucağına al bebeğini.
Canım ben 26 haftalık oldum hala kendimi koca göbeğimle yüzüstü yatarken buluyorum. :/Kizlar ben ne kadar dikkat etsem de gece yuz ustu yatmis olarak uyaniyorum cok tedirgin oluyorum bisey olur mu ki daha gobegim filan cikmadi ama arkadasimin dr 14 haftaya kadar yatabilirsin demis biraz daha rahatlatiyo bu beni ama nasil alisicam bilmiyorum
Bende de degisen bisey yok cnm hala ayni surekli yuzustu buluyorum kendimi napicaz nasil alisicaz bilmiyorumCanım ben 26 haftalık oldum hala kendimi koca göbeğimle yüzüstü yatarken buluyorum. :/
Allah yardımcımız olsun valla. En son kocaman deniz simiti alıcam göbeğimi koyup yüzüstü yatıcamBende de degisen bisey yok cnm hala ayni surekli yuzustu buluyorum kendimi napicaz nasil alisicaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?