Yüzlerine bakamıyorum...

Siz de kadir kıymet bilen tok gönüllü çocuklarmışsınız demek, anlatış şeklinden o gün de bu durumu anlayışla karşılamış olduğun belli.. Allah annene çok uzun ömürler versin canım.

cnm çok ama çok üzüldüm yemin ederim gözlerim doldu..size iyi bir anne olsaydı hayır duanizı alsaydı..ne kadar önemli yetim duası çiğ süt emmiş demmeki neyse sende ablanda hayatınızı kurtarmışzınız bu cefaya rağmen tebirik ediyorum ikinizide maaşlaah

calıstıgınızdan bahsettınız az once
sız calısırken cocugunuza kım bakıyor dıye sordum
ne gıbı bır alaka beklıyorsunuz bılmıyorm ama basıt bır soru sadece

evet calısıyorum ve annem bakıyor ... ama ben senı anladım sızın forumu takıp ettım dıye sordun bunu bana. sadece bende sızınle aynı donem hamıleydım ve bebegımı kaybettım sadece ara ara bakarım sıze.. benımde cocugum dogsaydı sızınkılerle aynı yasta olacaktı hepsı bu...
umarım bı artnıyet aramadın formumunuza bakmalarından... ıcımı sızınkılere bakarak rahatlattım ozur dılerım.....

sağol canım, Allah razı olsun.çok öpüyorum seni.

benım sahsı bır forumum yok
olsaydı da takıp etmenız bana gore normal
neden bır alınganlık gosterdınız anlayamadım
sormus oldugum kucuk bır soru neden bu kadar endıselendırıp sızı acıklama yapma ıhtıyac hıssettırdı onu da anlamadım
basıt bır soruydu sadece
belkı bu kulturde bır kayınvalıdenın cocugunuza bakabılıyor olma endısesı de dıyebılırız
cocuklar hassas noktamdır ve psokoljılerı her turlu saglık onlemlerınden once gelır benım nezdımde

ayrıca kk da hıcbır forum da kımsenın degıldır
herkesın ıstedıgı forumu okuma ve yorumlama hakkı vardır
kımsenın de bu yargılama hakkı yoktur
umarım anlatabılmısımdır

Her işte bir hayır vardır canım, ne güzel prensesini almışsın kucağına.. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah.

ipektuncer benimde gözlerim doldu içteniçe öfkelendim.
ama şuan mutluymuşsunya ona sevindim inş. hep mutlu olursun. herkez hakkettiğini bulur
konu sahbinden özür konusu dağıldı ama bişey daha sorcam merakımı affet baban yaşıyormu şuan davranışları nasıl yaptıklarının farkındamı(eğer özele girdiysem affet ve cevaplama canım)

saol canım herkese allah uzun omurler versın.. oooo bende anlatsam hıkayemı... neyse uzmeyelım gecmısı acıpta bosver... ama ınsan gercekten acılarla buyuyor onu anladım ben hayatta...
ama en kotusude evlat acısı allah dusmanıma vermesın...

Babam yaşıyor canım.
Ben evlenirken "sana ev alalım" diye kandırarak elimdeki tüm birikimimi aldığı ve o parayla karısına ev aldığı için şu anda konuşmuyoruz..
Küsen de ben değilim, kendisi..
İlk başlarda memnundu halindne, çocukken göstermediği alakayı gösteriyordu. Çok memnundu, çünkü piyangodan ev sahibi olmuştu sayemde..
Ne zamanki paramı istedim ve hatta avukata başvuracağımı söyledim, o günden beri benimle konuşmuyor.
Konuşmasın zaten, o yaşamıyor ki benim için.

...... ıkıncı kez gıttı

alınmadım ınan arkadasım kultur derken ? kayınvalıde bakıyor falan yok kayınvalıdem degıl annem bakıyor cocuguma..
ınan bıraz ıgneleyıcı yazmıssın ama ayrıca topıc mı denıyor kusura bakma ben daha yenı uye oldum pek bılmıyorum yenı yenı ogrenıyorum kusura bakma

evet yaşayan bilir canım gerçekten o acıyı Allah düşmanıma bile cvermesin benimde 1 aylık bebeğim vefat etti geçen yıl seni çok iyi anlıyorum

off offf.... allahım ınanamıyorum ya... uzuldum cok sasırdımmm...

evet yaşayan bilir canım gerçekten o acıyı Allah düşmanıma bile cvermesin benimde 1 aylık bebeğim vefat etti geçen yıl seni çok iyi anlıyorum

Sana da nora'ya da Allah sabırlar versin inşallah, yaşamayan asla bilemez, ama tarifsiz bir acı olduğunu biraz olsun hissedebiliyorum..

konu sahibi arkadaşım kusura bakma bende paylaşmadan yapamadım
eşimin işyerinde bir adam ikinci evliliğini yapmış
ilk eşinden iki çocuğu var birisi bunlarda kalıyormuş 7 yaşında
çocuğun psikolojik sorunları var evden kaçıyormuş vs.
ve çocuğu çocuk esirgeme kurumuna vermeye karar vermişler
gerekçeside orada psikolojik tedavi görecek olmasıymış
duyar duymaz hepimiz ayağa kalktık ta adamın umrunda olmadı
bu da baba yani

ne dicemi bilemedim canım ya
acı üstüne acı yaşamısın

benımde 5 aylıktı... neyse allah gerıde kalanlara saglık sıhhat versın... ne dıyelım...
evet öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…