anlayamadım arkadasım sorunu... ?
yanı ne alaka onu anlamadım...
cnm konu anne ve baba olunca cok hassas oluyorum elımde degıl... allah kımse yı ne annesız nede babasız bıraksın... ozellıkle evlatlarımızı ...ıkısıde kotu ama anne daha zordur allahım dusunemıyorum bıle..
konumu ınan hıc umrumda degıl suan... ınan...
banada annemın su olayını hatırlattın. bı bayram sabahı.. kucuktuk...tabı paramız cok yok bayramlık alamadı annem ama eskı kıyafetlerınden bıze kıyafet dıkmıstı hıc unutmam...canım annem..ne yapsam hakkını odeyemem onun..
umarım evlatlarımızda bızım kıymetımızı bılerler...amın...
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginize..Gerçekten duygulandırdınız..
Şükür şimdi memnunum hayatımdan. Belki o da pişmandır eskiden yaptıkları için, ama az çektirmedi.
Dolabı açsak, hemen mutfağa koşardı, ters ters bakardı. Birşey alamadan geri kapatırdık dolabı.
Okuldan gelince, babamızın eve dönmesini beklerdik yemek için. Of anlatsam neler neler.
Ve en kötüsü bir defa babama bu konuyu anlatmak istedik ve babam da üvey anne ile büyümüş.
"yemeğiniz önünüze geliyor, aç mı kalıyorsunuz, şükredin halinize, biz hem aç kalır, hem dayak yerdik" demişti. bir daha da derdimizi açmadık hiç zaten.
Geçenlerde bu kadın oğlunu anlatıyor aile içi bir ortamda, eşim de var. "Maşallah iştahı çok açık, bir kangal sucuğu yarım ekmeğe doldurup, tek defada yer vallahi" diye övünerek.. Ablamla ben birbirimize bakıyoruz, gözlerimiz doluyor..
Ablamın ayakkabısı delinmişti lisede, ki ablam çok başarılı bir öğrenciydi. Doktor şu anda zaten. Diyeceksiniz ki başarı ile ayakkabının alakası ne? Delik ayakkabı ile yolladı ablamı kadın okula 1 sene, aldırtmadı ayakkabı. Ütüsüz falan gitmeye alışkındık zaten, hatta okulda dalga geçerlerdi bu yüzden bizimle. Ama şimdi düşünüyorum da, canım ablam o ayakkabı ile ne rezil olmuştur. Ve varlıklı bir adamdı babam, karısının yeğenlerine her bayram tepeden ayağa kıyafet düzer, yollardı.
Yeter okutma bunları derdi her karne günü, gece konuşurdu babamla, işlerdi ince ince biz duyardık. Yeter, çalışsınlar bir işe girip diye ağlardı.
Şişirdim içinizi.. Afedersiniz. Allahım şu anda üvey anne elinde eza cefa gören hangi kardeşim varsa hepsinin yardımcısı olsun inşallah.
calıstıgınızdan bahsettınız az once
sız calısırken cocugunuza kım bakıyor dıye sordum
ne gıbı bır alaka beklıyorsunuz bılmıyorm ama basıt bır soru sadece
cnm çok ama çok üzüldüm yemin ederim gözlerim doldu..size iyi bir anne olsaydı hayır duanizı alsaydı..ne kadar önemli yetim duası çiğ süt emmiş demmeki neyse sende ablanda hayatınızı kurtarmışzınız bu cefaya rağmen tebirik ediyorum ikinizide maaşlaah
evet calısıyorum ve annem bakıyor ... ama ben senı anladım sızın forumu takıp ettım dıye sordun bunu bana. sadece bende sızınle aynı donem hamıleydım ve bebegımı kaybettım sadece ara ara bakarım sıze.. benımde cocugum dogsaydı sızınkılerle aynı yasta olacaktı hepsı bu...
umarım bı artnıyet aramadın formumunuza bakmalarından... ıcımı sızınkılere bakarak rahatlattım ozur dılerım.....
evet calısıyorum ve annem bakıyor ... ama ben senı anladım sızın forumu takıp ettım dıye sordun bunu bana. sadece bende sızınle aynı donem hamıleydım ve bebegımı kaybettım sadece ara ara bakarım sıze.. benımde cocugum dogsaydı sızınkılerle aynı yasta olacaktı hepsı bu...
umarım bı artnıyet aramadın formumunuza bakmalarından... ıcımı sızınkılere bakarak rahatlattım ozur dılerım.....
saol canım herkese allah uzun omurler versın.. oooo bende anlatsam hıkayemı... neyse uzmeyelım gecmısı acıpta bosver... ama ınsan gercekten acılarla buyuyor onu anladım ben hayatta...Siz de kadir kıymet bilen tok gönüllü çocuklarmışsınız demek, anlatış şeklinden o gün de bu durumu anlayışla karşılamış olduğun belli.. Allah annene çok uzun ömürler versin canım.
ipektuncer benimde gözlerim doldu içteniçe öfkelendim.
ama şuan mutluymuşsunya ona sevindim inş. hep mutlu olursun. herkez hakkettiğini bulur
konu sahbinden özür konusu dağıldı ama bişey daha sorcam merakımı affet baban yaşıyormu şuan davranışları nasıl yaptıklarının farkındamı(eğer özele girdiysem affet ve cevaplama canım)
...... ıkıncı kez gıttı
evet yaşayan bilir canım gerçekten o acıyı Allah düşmanıma bile cvermesin benimde 1 aylık bebeğim vefat etti geçen yıl seni çok iyi anlıyorumsaol canım herkese allah uzun omurler versın.. oooo bende anlatsam hıkayemı... neyse uzmeyelım gecmısı acıpta bosver... ama ınsan gercekten acılarla buyuyor onu anladım ben hayatta...
ama en kotusude evlat acısı allah dusmanıma vermesın...
Babam yaşıyor canım.
Ben evlenirken "sana ev alalım" diye kandırarak elimdeki tüm birikimimi aldığı ve o parayla karısına ev aldığı için şu anda konuşmuyoruz..
Küsen de ben değilim, kendisi..
İlk başlarda memnundu halindne, çocukken göstermediği alakayı gösteriyordu. Çok memnundu, çünkü piyangodan ev sahibi olmuştu sayemde..
Ne zamanki paramı istedim ve hatta avukata başvuracağımı söyledim, o günden beri benimle konuşmuyor.
Konuşmasın zaten, o yaşamıyor ki benim için.
evet yaşayan bilir canım gerçekten o acıyı Allah düşmanıma bile cvermesin benimde 1 aylık bebeğim vefat etti geçen yıl seni çok iyi anlıyorum
evet yaşayan bilir canım gerçekten o acıyı Allah düşmanıma bile cvermesin benimde 1 aylık bebeğim vefat etti geçen yıl seni çok iyi anlıyorum
Babam yaşıyor canım.
Ben evlenirken "sana ev alalım" diye kandırarak elimdeki tüm birikimimi aldığı ve o parayla karısına ev aldığı için şu anda konuşmuyoruz..
Küsen de ben değilim, kendisi..
İlk başlarda memnundu halindne, çocukken göstermediği alakayı gösteriyordu. Çok memnundu, çünkü piyangodan ev sahibi olmuştu sayemde..
Ne zamanki paramı istedim ve hatta avukata başvuracağımı söyledim, o günden beri benimle konuşmuyor.
Konuşmasın zaten, o yaşamıyor ki benim için.
evet öylebenımde 5 aylıktı... neyse allah gerıde kalanlara saglık sıhhat versın... ne dıyelım...
Sana da nora'ya da Allah sabırlar versin inşallah, yaşamayan asla bilemez, ama tarifsiz bir acı olduğunu biraz olsun hissedebiliyorum..
Amin sağol canımSana da nora'ya da Allah sabırlar versin inşallah, yaşamayan asla bilemez, ama tarifsiz bir acı olduğunu biraz olsun hissedebiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?