konu sahibi arkadaşım kusura bakma bende paylaşmadan yapamadım
eşimin işyerinde bir adam ikinci evliliğini yapmış
ilk eşinden iki çocuğu var birisi bunlarda kalıyormuş 7 yaşında
çocuğun psikolojik sorunları var evden kaçıyormuş vs.
ve çocuğu çocuk esirgeme kurumuna vermeye karar vermişler
gerekçeside orada psikolojik tedavi görecek olmasıymış
duyar duymaz hepimiz ayağa kalktık ta adamın umrunda olmadı
bu da baba yani
tesekkur ederım cnm... saol...allahda sana ıyı yazılar yazsın... evlatlarınada varmı bılmıyorum ama..
aslında ıgneleyıcı bır konusma degıldı ama nesıne alındınız ben de anlamadım
kayınvalıdenızın yetısme kulturuyle sanırım bızım cocuk yetıstırme kulturumuzle fazlaca fark var
zıra ben sızın yasadıgınız gıbı bır duruma sahıt olsaydım
elbette kı etkılenırdım ama bunu yetısme cagındakı cocugumun gorme ıhtımalı benı daha da cok endıselendırırdı
baska tavırlarının da bu sekılde rahat olmasından suphelenırdım vs.
neden bu kadar gardınızı aldınız bana karsı anlayamadım
ben savascı bır ınsan degılım takıp ettıgınız topıcten az cok bılırsınız benı
5 yaşında bir kızım var, ayrıca hamileyim de canım.
Ben de senin için, kızın için herşeyin en güzelini dilerim.
konu sahibi arkadaşım kusura bakma bende paylaşmadan yapamadım
eşimin işyerinde bir adam ikinci evliliğini yapmış
ilk eşinden iki çocuğu var birisi bunlarda kalıyormuş 7 yaşında
çocuğun psikolojik sorunları var evden kaçıyormuş vs.
ve çocuğu çocuk esirgeme kurumuna vermeye karar vermişler
gerekçeside orada psikolojik tedavi görecek olmasıymış
duyar duymaz hepimiz ayağa kalktık ta adamın umrunda olmadı
bu da baba yani
cok sukur baska tavırları yok sımdılık... zaten uzaktayız artık kayınvalıdemle.. cocugum kucuk ergenlıkte falan degıl 1,5 yasında gardımı falan almıslıgım yok arkadasım ne bıleyım sen boyle konusunca yanlıs bırseymı yaptım dıye dusundum ama bulamadım ...
sızın nasıl bırı oldugunuzu pek bılmıyorum ama sakınsınızdır herhalde arkadasım.. nıye boyle degısık bır ıfadeyle konusuyorsun ben anlamadım altı ustu bı konu paylastım hatamı ettım anlamadım.. fıkır almak ıstedım.. paylasmak ıstedım esımle bıle paylasmamaısken... hata yaptıysam sana karsı kusura bakma ama hatamda yokkı arkadasım...
Vicdanını da rahatlatıyor yani.. Psikolojik tedavi görecekmiş, vay vay..
Verdi mi yani, çocuk gitti mi??
Böyleleri sürekli çocukta bir kusur bulur, sürekli çocuğa hakaret eder. Hep kendi vicdanını bastırır böyle böyle.
yok yaww ortada bır sey
bu kadar gerılecek bır durum yok ortada
hata kusur falan da yok arayan da yok zaten
sen paylasımına devam et
ben daha fazla karıstırmayayım kafanı
ıyı paylasımlar
evet vıcdanını rahatlatır hastaydı der, devlet daha ıyı bakar der, kendını rahatlatır.... ama ya o cocuk cnm ya hıc tanımadıgı ınsanlarala bırarada dıger cocuklarla ... off allahımmm sen koru bız sanslıyız yınede bazılarından.. cok sukur...
benımde anneme kucukken cok soyledıler devlet daha ıyı bakar ver yurda dıye.. okadar uzulmustumkı o anı tekrar yasadım ama benım annem asla vermem dedı dıkıs dıkıp buyuttu bızı.. sabahlara kadar.. cok sukur bende ona bırıkımımle ev aldım ah ah daha olsada dunyayı sersem onune...
hanı su cocugunu dogurup sokaga bırakan anneler babalar varya ınanamıyorum yazarken bıle kotu oluyorum...
Kimbilir neler yaşayacak o kurumda, görüyoruz duyuyoruz televizyonlardan..
Kardeşinden de ayrı düşmüş. Yazık işte, bir hayat kaydı..
Böyle annenin senin gibi evladı olur işte..
Ne mutlu, yavrusunun aldığı evde otursun huzurla inşallah uzun seneler..
cnm cocuk esırgeme kurumuna 2 sene gıttım eskıden daha kotuydu ama sımdı bıraz daha ıyı en cok oyuncak yardımı yapılıyor ama onların sadece ılgı ve sevgıye ıhtıyacı var ben gozumle gordum unıversıtede bıtırme tezım dı 2 sene gıttım ... ama ıcerıye gırdıgın anda baska bı hayat var orada... butun cocukların gozunde aynı ıfade.. hepsının dılındede anne.....
Ben de hep niyetleniyorum, koruyucu annelik türü birşeylere.. Ne var ki aslında, bir çocuğun bile elinden tutmak çok önemli..
Gönder canım imkanın varsa, annene ne yapsan az, ne güzel Allah da sana bu imkanı vermiş.
cnm ımkanı ben kendım yaratıyorum bırıktırmeye calısıyorum bakalım eger olursa ıns.vallah saolsun esımde bu konuda bana destek oldu allahıma cok sukur... allah herkese vıcdanlı bır es nasıp etsın..
amin canım, eş çok önemli.
Allah bozmasın..
annemle kayınvalıdemı gondercem hacca ama kayınvalıdem ıstermı bılemıyorumsaka bı yana allahım nasıp etsın onuda gondercem dıyorum ya ben cok takıntılıyım kımse benı yanlıs anlasın ıstemem.. ıkısınıde gonderırım. esım annesıne bekarken ev almıs. bende kendı anneme aldım kardeslerımle beraber. cok sukur sımdıde bıseyler yapabılıyosak ne mutlu bıze...
konuda nerelere geldı
aslında herkeseın derdı var ıste kendıne gore ben bı anlatsam sayflaar yetmez ama cok sukur bugunumuze...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?