çileden çıkmak mı? :44:
sen soru sormuyorsun, yargılıyorsun önce direk...
şu halim dediğin durum hamilesin (Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah) başka bir durum yok ki her yorumunda bunu vurguluyorsun.
konu dışına fazla çıktık...
neyse ne uzatmaya gerek yok tartışmayalım.
Neyse önce aldatılmamı kullanırdım simdi de hamileliğimi kullanır oldum :) Demek ki ben yazdıklarımı ve karşı tarafı daha fazla önemsiyorum.
Aslında cok fazla dolduğum icin sana patladım.
Yargılamıyorum, sorguluyorum.net.
Bence de tartışmayalım cünkü sonu yok. Birazdan kibci basları da gelir, sen iticin sen iğrencsin sen bilmemnesin deyince benim de karnım sinirden geriliyor ve taş gibi oluyor.
Elmayra, arkadaş öfkeyle bazı şeyler yazmış olabilir ama durumu ortada belli ki canı fena sıkkın...
farkettin mi ? bilmiyorum ama çıkışların yersiz çoğu yorumda...
insanların genel durumunu göze almalısın, bir kaç arkadaş daha eleştirmişti yorumlarına istinaden.
yanlış anlama tanımam kimseyi yorumlarından yola çıkarak söylüyorum iyi biri gibisin.
lakin bu tarz üslubun seni daha başka gösteriyor, bence gerek yok...
Cardialdgia, konuya yorum yapmayıp yorumlardan birine çıkış yapmanız bence çok tezat.
Bu da hoş değil ona bakılırsa
Ancak hoş bulmadığımız herşeyi eleştirecek olursa konu amacından sapar
Ben yorumumu yapıp geçmiştim, tüm yorumların analizini yapmaya ne vaktim var ne de niyetim ancak birine yanlışsın derken önce kendimize bakmamız gerekir diye düşünüyorum.
Bu da Kadınlar Kulübünde yeni moda.
Soru soramayacak mıyım ben? Anlamadığım konularda anlamaya çalışamayacak mıyım?
Bu ne rahatlık ya, ben burda kimsenin yorumunu sorgulamıyorken herken benim yorumlarımı, üslubumu, cizdiğim imajı sorgulama hakkını nerden buluyor kendinde?
İyi biriyim ya da kötü biriyim bu beni bağlar, ailemi, sevdiklerimi arkadaşlarımı. Olduğumdan farklı görünmek gibi bir çabam yok.
Küfür, hakaret, yerme olmadığı müddetçe istediğimi sorarım.
Sizce gerek yok, bence var.
Şu halimle çileden çıkarıyorsunuz beni ya. Bıktım artı gerçekten. Biri iticisin der, öteki orjinal olmaya çalışma der, öteki sorgulama der.... Bana bunu yazarken yazma özgürlüğümü kısıtlamaya çalıştığınızın farkında değil misiniz?
Sorusu olan?
iticisin, şöylesin böylesin demedim sana demeye de kimsenin hakkı yok...
senin hayatın seni ilgilendirir, yaşadıkların da kimseyi değil.
bana patlaman doğru değil ki nacizane fikrimi söyledim, ben ne kadar olumlu yaklaştıysam sen bir o kadar kırıcı oldun...
önemli değil, Allah gönlüne göre versin...
evet tartışmaya gerek yok sonu da yok...
Cardialdgia, konuya yorum yapmayıp yorumlardan birine çıkış yapmanız bence çok tezat.
Bu da hoş değil ona bakılırsa
Ancak hoş bulmadığımız herşeyi eleştirecek olursa konu amacından sapar
Ben yorumumu yapıp geçmiştim, tüm yorumların analizini yapmaya ne vaktim var ne de niyetim ancak birine yanlışsın derken önce kendimize bakmamız gerekir diye düşünüyorum.
Elmişim tamam boşver sen.. herkes istediğini senin gibi güzel anlatamadığından oluyor herhalde
ben hemen hemen her yorumunu beğeniyorum valla istemeyen okumaz
dediğin gibi küfür hakaret etmiyorsun.. en önemlisi sen kendini biliyorsun
hamilesin..boşver..
Cekirge, Elmayra ile gerekeni konuştuk sanırım ikimizin arasında o...
yinede yorumun için teşekkürler...
Neyse önce aldatılmamı kullanırdım simdi de hamileliğimi kullanır oldum :) Demek ki ben yazdıklarımı ve karşı tarafı daha fazla önemsiyorum.
Aslında cok fazla dolduğum icin sana patladım.
Yargılamıyorum, sorguluyorum.net.
Bence de tartışmayalım cünkü sonu yok. Birazdan kibci basları da gelir, sen iticin sen iğrencsin sen bilmemnesin deyince benim de karnım sinirden geriliyor ve taş gibi oluyor.
araya neden birileri girdi ki ?
Elmayra kendi hakkın da konuşabiliyor değil mi?
Eşimden utanıyorum.çok rahat ve gamsız.halbuki ailesinin en gamlı insanıymış meğerse,babam bana bilgisayar aldı,şu an başka şehirde çalışıyor bir süreliğine.diyorki sende iki bil.var birini götüreyim.onun da telefonu var halbuki.ben babama ne derim babam benim o bil.sevdiğimi bildiğimi ve alacak durumumuz şu an için olmadığını bildiği için aldı.evlilik iki kişilik fakat burda başka bişey var.bilmem anladınızmı.arada şaka yolla da olsa der mesela şöyle zengin olsaydın keşke diye.ama ciddiyet var içinde.bir de bebeğim olunca işi bıraktım.kayınvalidem çalışmamı istiyor eşim de.halbuki ben çalışmasam şu an geçirebiliyoruz.ne kadar menfaatçiler.yeni gelindim yeni işimde mutlu olamadım istifa ettim de eşimin annesi ne dedi biliyormusunuz evde tembellik ediyorsun haa dedi,inanabiliyormusnuz.lohusayım eşim işten çıkarıldı.lohusalık bitti bana ne dediler biliyormusunuz ne zaman işe başlayacaksın.sen önce oğlun için dua et iş bulsun.adam patlar evde değilim.taktılar benim çalışmama.yeni kaynanalar çok fena.çalışan gelin istiyorlar.hem de herşey eski usul devam etsin istiyorlar.
ALlah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.
Konu sahibi de kendi konuşabiliyor
Bilgisayarın birini tabiki veririm beni tanımadığınızdan önyargınız.o yeni geleni istiyor.babamın bana hediye ettiğini.evlilikte ayrı gayrı olmaz.ben hiç böyle yapmadım.burada tuhaf birşey göremiyorum.tuhaf olan zorla beni çalıştırmak istemeleri.eşimin yüzsüzlüğü bil. Alıp götürmek istemesinde.ayrıca ben anne olarak yeni lohusalıktan çıkmıştım.bebeğimi emziriyorum o dönem.sade anne sütü istiyor.şimdi erkek mi iş aramalı kadınımı.üstelik eşimin iş durumunu hiç sormadan benim ne zaman çalışacağımı sormaları abes sizin deyiminizle.anne olarak bir sor bakalım bizim oğlan iş buldu mü Noldu gibisinden değil mi.ama hayır o beni soruyor.dünyanın çivisi çıkmış.bende biraz hassaslık var o ayrı.
Eşimden utanıyorum.çok rahat ve gamsız.halbuki ailesinin en gamlı insanıymış meğerse,babam bana bilgisayar aldı,şu an başka şehirde çalışıyor bir süreliğine.diyorki sende iki bil.var birini götüreyim.onun da telefonu var halbuki.ben babama ne derim babam benim o bil.sevdiğimi bildiğimi ve alacak durumumuz şu an için olmadığını bildiği için aldı.evlilik iki kişilik fakat burda başka bişey var.bilmem anladınızmı.arada şaka yolla da olsa der mesela şöyle zengin olsaydın keşke diye.ama ciddiyet var içinde.bir de bebeğim olunca işi bıraktım.kayınvalidem çalışmamı istiyor eşim de.halbuki ben çalışmasam şu an geçirebiliyoruz.ne kadar menfaatçiler.yeni gelindim yeni işimde mutlu olamadım istifa ettim de eşimin annesi ne dedi biliyormusunuz evde tembellik ediyorsun haa dedi,inanabiliyormusnuz.lohusayım eşim işten çıkarıldı.lohusalık bitti bana ne dediler biliyormusunuz ne zaman işe başlayacaksın.sen önce oğlun için dua et iş bulsun.adam patlar evde değilim.taktılar benim çalışmama.yeni kaynanalar çok fena.çalışan gelin istiyorlar.hem de herşey eski usul devam etsin istiyorlar.
tabi ki konuşabilir, ben bana o an doğru gelmeyen birşeyi dile getirdim ve Elmayra ile konuştuk bitti..
konu amacını aştı...
laf dalaşına girmek istemiyorum, biz arkadaşla aramız da hallettik , iki kişinin mevzusuydu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?