Yüzsüz damat ve ailesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Neyse önce aldatılmamı kullanırdım simdi de hamileliğimi kullanır oldum :) Demek ki ben yazdıklarımı ve karşı tarafı daha fazla önemsiyorum.

Aslında cok fazla dolduğum icin sana patladım.

Yargılamıyorum, sorguluyorum.net.

Bence de tartışmayalım cünkü sonu yok. Birazdan kibci basları da gelir, sen iticin sen iğrencsin sen bilmemnesin deyince benim de karnım sinirden geriliyor ve taş gibi oluyor.

iticisin, şöylesin böylesin demedim sana demeye de kimsenin hakkı yok...

senin hayatın seni ilgilendirir, yaşadıkların da kimseyi değil.

bana patlaman doğru değil ki nacizane fikrimi söyledim, ben ne kadar olumlu yaklaştıysam sen bir o kadar kırıcı oldun...

önemli değil, Allah gönlüne göre versin...

evet tartışmaya gerek yok sonu da yok...

Son düzenleme:

Cardialdgia, konuya yorum yapmayıp yorumlardan birine çıkış yapmanız bence çok tezat.
Bu da hoş değil ona bakılırsa
Ancak hoş bulmadığımız herşeyi eleştirecek olursa konu amacından sapar
Ben yorumumu yapıp geçmiştim, tüm yorumların analizini yapmaya ne vaktim var ne de niyetim ancak birine yanlışsın derken önce kendimize bakmamız gerekir diye düşünüyorum.

Cekirge, Elmayra ile gerekeni konuştuk sanırım ikimizin arasında o...
yinede yorumun için teşekkürler...

Elmişim tamam boşver sen.. herkes istediğini senin gibi güzel anlatamadığından oluyor herhalde
ben hemen hemen her yorumunu beğeniyorum valla istemeyen okumaz
dediğin gibi küfür hakaret etmiyorsun.. en önemlisi sen kendini biliyorsun
hamilesin..boşver..

İşte söyledim ya sana patladım diye.

Herkes yorum yapıyo, hatta bazıları cileden cıkartıyor ama ben kimseye "su üsluba bak, insanlara özverili ol, onları anla" vs demiyorum. Bana ne ben kendi yorumlarımla ve konularla ilgileniyorum.

Allah hepimizin gönlüne göre versin

Boşver Çek uzatmayalım, bir yorum analizidir gidiyor bakalım ama hayırlısı.

araya neden birileri girdi ki ?

Elmayra kendi hakkın da konuşabiliyor değil mi?

Bilgisayarı verme durumuna birşey diyemeyeceğim ha biri ha diğeri farketmezdi herhalde ama insan babasının aldığını kullanmak isteyebilirBen kayınvalidenize taktım bence güzel bir cevabı hakediyor kim oluyor da bu kadar çalışmanıza karışabiliyor tamam bir anne oğlunu düşünüyor yuvasını düşünüyor falan ama çalışırsınız çalışmazsınız kimseyi ilgilendirmez eşinizle sizin aranızdaki mesele eve yeter yetmez kimsenin haddine değil ki eşiniz çalışmıyorken hala size üstelemesi çok saçma geldi ayrımcılık resmen bence eşinize bu rahatsızlığını anlatın eşiniz sonuçta çekinmeniz gerek yok bilgisayarı vermek istemiyorsanız da söyleyin çalışmayı düşünmediğinizi de herkese söz söyleme hakkı vermeyin hayatınızda eşiniz burada dengeyi sağlamalı gerisi boş

Cekirge, Elmayra ile gerekeni konuştuk sanırım ikimizin arasında o...
yinede yorumun için teşekkürler...

Hayır ikimizin arasında diye bir şey yok
Siz nasıl konu için tek kelime etmezken birinin yorumunu eleştiriyorsanız, başka biri de gelip sizin yorumunuzu eleştirebilir o vakit.
Rica ederim.

ALlah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.

araya neden birileri girdi ki ?

Elmayra kendi hakkın da konuşabiliyor değil mi?

Seviyorlar beni, üzülmemi istemedikleri icin girdiler, kötü niyetten ya da avukatlıktan değil.

O senin babanın hediyesi ise, 2. bilgisayarı tabii ki verebilirsin yani eskisini.
Sorunun kayınvaliden mi eşin mi?
Kayınvalidene ne oluyor da çalış çalışma diyebiliyor onu da anlamadım, ona ne?
Eşine gelince, zaten bebeğin varmış ona bakıyormuşsun hepsine nasıl yetişecekmişsin? Bilgisi ya da öngörüsü var mıymış?

Konu sahibi de kendi konuşabiliyor

tabi ki konuşabilir, ben bana o an doğru gelmeyen birşeyi dile getirdim ve Elmayra ile konuştuk bitti..

konu amacını aştı...

laf dalaşına girmek istemiyorum, biz arkadaşla aramız da hallettik , iki kişinin mevzusuydu bu

Ben iki bilgisayardan birini istiyo sandım
Özellikle yeni olanı, babanın aldığını istiyo gibi bir cümle yoktu çünkü
O zaman haklısınız eşiniz biraz bencil

Daha öncede dedim geçiminizi kayınvalide karşılamıyosa size karışamaz bence de

Özür dilerim ama ben de "yüzsüz damat" olarak tanımlanabilecek bir davranışını görmedim eşinin. Tabii ki belki burada yazmadığın şeylerden dolayı dolmuşsundur belki de ama buraya yazdıkların bence normal şeyler. Evlenmeden önce çalışıyormuşsun, evlenir evlenmez işten ayrılmışsın. İnsanın aklına doğal olarak şu soru geliyor, nasıl olsa kocam çalışıyor diye zordan mı kaçtın? Bence çalışmaya devam etmelisin. Ha bu kayınvalideni ilgilendirmez o ayrı. Evde de iki bilgisayarın varmış. Sonuç olarak karşındaki kocan. Bir tanesini alsa götürse ne olur. Zimmetine geçirmeyecek nihayetinde, aynı evde yaşıyorsunuz. Yazdıklarından sanki kocan sana baksın diye evlenmişsin gibi duruyor. Ama dediğim gibi belki de yazmadığın başka şeyler vardır. Bu kadar kısa bir anlatımdan yargılamak istemem.

bende çalışıyorum nasip olurda bebeğim olursa işten çıkcam.eşim banada laf atıyor çocuğa bakıcı buluruz çalışırsın dedi.rüyanda gör dedim.kaynanamda bana diyorki dua ediyorum senin için iyi bi işin olsun diye dedi.bende dedimki bana dua etme oğluna dua et ben çalışmayı düşünmüyorum ddim.şok oldu.herkese böyle söylüyorum.biliyorum başıma geleceği ..

Yok öyle bir dünya
Ben önüme geleni eleştiririm ama başkasından eleştiriyi kabul etmem diye
Konuya yorum yapmadan Elmayra veya bi başkasına eleştiri de bulunmanız yersizdi ama kabul etme erdemine sahip değilsiniz.
Burayı herkes okuyor, bi laf atıp sonra tepki görünce de bizim ikimizin arasında deyip kaçmakla olmuyor bu işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…