Senin aslında bana yaptığınla Çekirgenin sana yaptığı arasında fark yok. Bunu anlatmaya calısıyor o da sana. Olayın özür, beğenmediğimiz bir yorumu eleştirmek.tabi ki konuşabilir, ben bana o an doğru gelmeyen birşeyi dile getirdim ve Elmayra ile konuştuk bitti..
konu amacını aştı...
laf dalaşına girmek istemiyorum, biz arkadaşla aramız da hallettik , iki kişinin mevzusuydu bu
Yok öyle bir dünya
Ben önüme geleni eleştiririm ama başkasından eleştiriyi kabul etmem diye
Konuya yorum yapmadan Elmayra veya bi başkasına eleştiri de bulunmanız yersizdi ama kabul etme erdemine sahip değilsiniz.
Burayı herkes okuyor, bi laf atıp sonra tepki görünce de bizim ikimizin arasında deyip kaçmakla olmuyor bu işler.
Yok öyle bir dünya
Ben önüme geleni eleştiririm ama başkasından eleştiriyi kabul etmem diye
Konuya yorum yapmadan Elmayra veya bi başkasına eleştiri de bulunmanız yersizdi ama kabul etme erdemine sahip değilsiniz.
Burayı herkes okuyor, bi laf atıp sonra tepki görünce de bizim ikimizin arasında deyip kaçmakla olmuyor bu işler.
Senin aslında bana yaptığınla Çekirgenin sana yaptığı arasında fark yok. Bunu anlatmaya calısıyor o da sana. Olayın özür, beğenmediğimiz bir yorumu eleştirmek.
Çek lütfen, benim yüzümden banlanırsnız cok üzülürüm.
Burdaki yüzsüz damat eşiniz mi? Ben de görümcenizin kocasına falan diyorsunuz zannetmiştim.
Herkes rahat galiba.
erdemlik? seviye sınırını koruyalım olur mu?
sadece tartışma çıkmasın ve uzatmayalım diye kestiriyorum bu kaçmak mı oluyor?
eğer kestirebilseydiniz bazı şeyleri bunu anlardınız...
yazmayın daha fazla benle ilgili birşey...
elmayra uzatmayalım, ben sana ilk mesajımda arkadaşla ilgili yazdım zaten başında değil mi?
fark bana göre var sana göre yok...
uzatmayalım demiştik, hala uzuyor...
konu dışı olacak ama yorumlarını çok beğeniyorum elmy.çok gerçekcisin...insanların görmek istemediklerini gösteriyorsun.helal sana
Eşimden utanıyorum.çok rahat ve gamsız.halbuki ailesinin en gamlı insanıymış meğerse,babam bana bilgisayar aldı,şu an başka şehirde çalışıyor bir süreliğine.diyorki sende iki bil.var birini götüreyim.onun da telefonu var halbuki.ben babama ne derim babam benim o bil.sevdiğimi bildiğimi ve alacak durumumuz şu an için olmadığını bildiği için aldı.evlilik iki kişilik fakat burda başka bişey var.bilmem anladınızmı.arada şaka yolla da olsa der mesela şöyle zengin olsaydın keşke diye.ama ciddiyet var içinde.bir de bebeğim olunca işi bıraktım.kayınvalidem çalışmamı istiyor eşim de.halbuki ben çalışmasam şu an geçirebiliyoruz.ne kadar menfaatçiler.yeni gelindim yeni işimde mutlu olamadım istifa ettim de eşimin annesi ne dedi biliyormusunuz evde tembellik ediyorsun haa dedi,inanabiliyormusnuz.lohusayım eşim işten çıkarıldı.lohusalık bitti bana ne dediler biliyormusunuz ne zaman işe başlayacaksın.sen önce oğlun için dua et iş bulsun.adam patlar evde değilim.taktılar benim çalışmama.yeni kaynanalar çok fena.çalışan gelin istiyorlar.hem de herşey eski usul devam etsin istiyorlar.
Eşimden utanıyorum.çok rahat ve gamsız.halbuki ailesinin en gamlı insanıymış meğerse,babam bana bilgisayar aldı,şu an başka şehirde çalışıyor bir süreliğine.diyorki sende iki bil.var birini götüreyim.onun da telefonu var halbuki.ben babama ne derim babam benim o bil.sevdiğimi bildiğimi ve alacak durumumuz şu an için olmadığını bildiği için aldı.evlilik iki kişilik fakat burda başka bişey var.bilmem anladınızmı.arada şaka yolla da olsa der mesela şöyle zengin olsaydın keşke diye.ama ciddiyet var içinde.bir de bebeğim olunca işi bıraktım.kayınvalidem çalışmamı istiyor eşim de.halbuki ben çalışmasam şu an geçirebiliyoruz.ne kadar menfaatçiler.yeni gelindim yeni işimde mutlu olamadım istifa ettim de eşimin annesi ne dedi biliyormusunuz evde tembellik ediyorsun haa dedi,inanabiliyormusnuz.lohusayım eşim işten çıkarıldı.lohusalık bitti bana ne dediler biliyormusunuz ne zaman işe başlayacaksın.sen önce oğlun için dua et iş bulsun.adam patlar evde değilim.taktılar benim çalışmama.yeni kaynanalar çok fena.çalışan gelin istiyorlar.hem de herşey eski usul devam etsin istiyorlar.
Konu şu an sadece babamın bana aldığı 1haftalık bil olmakla kalıyor.hangi birini anlatayım.ayrıca biri bana baksın diye evlenmiş değilim.babam da bakardı şükür hiç çalışmasam.amacım çalışmamam değil.neyse herkese iyi günler :)
Nasıl ki 25 yaşına gelmiş bir erkeğe babam bana bakar cümlesini yakıştıramazsam bir kadına da yakıştırmadım. Biri bana baksın istemiyorum diyip babam bana baksın demek de çelişkidir. Allah gecinden versin ama babalar da sonsuza dek başımızda değildir.
Ben babam bana baksın demedim arkadaşım,öyle bir niyetim olsaydı bakardı şükür diyorum.artı koskoca adam bana bakmak zorunda değil.
Evet öyle dedim zaten konuştu o da.umarım bir daha açılmaz konu,saygımı kaybederim diye korkuyorum.ayrıca bu çalışmama durumu bende inada bindi birazcık kayınvalidemden dolayı.bebeğim olmasaydı böyle olmazdı o ayrı.Anlıyorum. O zaman şu anda çalışmamanızın tek sebebi çocuğa bakma ihtiyacı ki kutsal bir ihtiyaç. Onun dışında da bir bu mevzuyu bir de bilgisayar mevzusunu yazdığınız için herkes onlara yorum yaptı. Başka bir şey varsa bilemeyiz ki biz onu.
Çalışma konusunda ise nişanlıyken bu konuları konuşmadınız mı? Ya da bebek planlarken? Bebek olduktan sonra bakarken çalışmayacağım diye. Olmadı şimdi konuşun. Ben çocuk büyüdükten sonra çalışıcam zaten. Sürekli bu konunun açılmasından rahatsızım. Annene uygun bir dille anlatmalısın diyin. Yani bir şekilde eşiniz annesi ile muhatap olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?