- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Sen mi çok hassasın yoksa benim mi ayarlarım anormal dedim yazını okuduktan sonra.
1.) Evinizde 2 pc varsa eğer birini baban aldıysa muhtemelen evde olan diğerini kastediyor eşin. Ben bunda bir tuhaflık göremedim. Babanın aldığını kullanırken diğerinin turşusunu mu kurdun acaba?
2.) Ben de eşime diyorum bazen: şöyle zengin olsaydın da ben çalışmasaydım yatlarda tatil yapsaydım diye tamamen geyik amaçlı. O da bana diyor: sen zengin olsaydın.ben diyorum ki: ben zengin olsaydım cemiyetten biriyle evlenirdim senle neden evleneyim diyorum.. tamamen geyik yapıyoruz. Burada da bir tuhaflık göremedim.
3.) İş konusunda herkesin geçim eşikleri farklıdır. Biri karnı doyduğu zaman kadının çalışması gereksiz der. Birinin evine 10 bin tl para girer yine de çıtası yüksektir. Eşinin senin çalışmanı isteme konusunda da radikal bir sorun göremedim. Uç noktalarda sana bunu kompleks yaptırmıyorsa eğer. Ve sen de bir mesleğin varsa ve sağlığın yerindeyse neden çalışmayasın ki??
Kesinlikle çalışsam bana faydası var,kendi ailem de öyle diyor.ama onlar onun için demiyorlar.çok benciller,eve para gelsin öyle beleşe ekmek su yok yani anlatabildimmi.hayat zorlaştı bunu ben de görebiliyorum fakat söylenenler ve söylem şekli terbiyesizlik.nerde eski insanlar.
Bu da Kadınlar Kulübünde yeni moda.
Soru soramayacak mıyım ben? Anlamadığım konularda anlamaya çalışamayacak mıyım?
Bu ne rahatlık ya, ben burda kimsenin yorumunu sorgulamıyorken herken benim yorumlarımı, üslubumu, cizdiğim imajı sorgulama hakkını nerden buluyor kendinde?
İyi biriyim ya da kötü biriyim bu beni bağlar, ailemi, sevdiklerimi arkadaşlarımı. Olduğumdan farklı görünmek gibi bir çabam yok.
Küfür, hakaret, yerme olmadığı müddetçe istediğimi sorarım.
Sizce gerek yok, bence var.
Şu halimle çileden çıkarıyorsunuz beni ya. Bıktım artı gerçekten. Biri iticisin der, öteki orjinal olmaya çalışma der, öteki sorgulama der.... Bana bunu yazarken yazma özgürlüğümü kısıtlamaya çalıştığınızın farkında değil misiniz?
Sorusu olan?
kendini ne kadarda iyi tanıyorsun ama bu karşı tarafı değil sadece kendini önemsediğin anlamına geliyor kendini bir vurgulamasan olmuyor demii...Neyse önce aldatılmamı kullanırdım simdi de hamileliğimi kullanır oldum :) Demek ki ben yazdıklarımı ve karşı tarafı daha fazla önemsiyorum.
Aslında cok fazla dolduğum icin sana patladım.
Yargılamıyorum, sorguluyorum.net.
Bence de tartışmayalım cünkü sonu yok. Birazdan kibci basları da gelir, sen iticin sen iğrencsin sen bilmemnesin deyince benim de karnım sinirden geriliyor ve taş gibi oluyor.
cezalar değiştiğinden beri bir rahatladın eski haline döndün bakıyorumayrıca ikide birde durumunu öne sürüp durma madem rahatsız oluyorsun kaldıramıyorsun ona göre yorumlar yap az çok şimdiye kadar anlaman gerekiyordu insanların neye tepki gösterdiğini bayağı bir eskisin malum..
kendini ne kadarda iyi tanıyorsun ama bu karşı tarafı değil sadece kendini önemsediğin anlamına geliyor kendini bir vurgulamasan olmuyor demii...
Canim ayni seyleri bende yasadim.esim ve kaynanam gorumcelerim sene de bir kere beni gormelerine ragmen ne zaman caliacaksin diye sorup dururlardi kendilerine giden para azalmistya ondan.kendileri eve oturup benim kocamin paralarini yicekler ben esek calisip eve bakicam hele ki kucuk kizim varken.hep sustum taki oatlayincaya kadar esim de ayniydi cunku gozumun icine bakiyodu ve surekli calismicakmisin diyordu.ve artik evet calisicam ve ilk isim seni bosamak olucak dedim annesi gilinde agzinin payini verdim simdi gik diyomiyorlarcalismiyorum kardesim ben istersem calisirim cokr haklisin seni cok iyi anliyorum.ezmezsen eirsin insanlar eskisi gibi saf ve temiz degil malesefki herseyi para belirler oldu
Isterseniz dikkatli konusun hanımefendi. Biz calisiyoruz diye esek mi oluyoruz. Bende şimdi cisam evde oturanlara bir benzetme yapsam hosunuza gider mi.
Hayir yanlis anlasildim galiba asla oyle bisey demek istemedim lutfen sonucta bende suan calismasamda egitimci univers mezunu calisan bayanim asla oyle demek istemedim demem de
Pardon siz kimsiniz? Bir münasebetimiz ya da münakaşamız olmuş muydu? Ceza sistemi değişmeden bir gün oncede de banliydim dün neysem bugün oyum.
Ben kimsenin işine burnumu sokmuyorum rica ederim siz de oyle yapın.
Kendimi haddinden daha fazla önemsiyordum ama bu durum sizi enterese etmez, yoksa eder mi?
Hoscakalin ve benden uzak durun lütfen. Herkes işine baksın, yorumlarım hoşunuza gıtmıyorsa engelle butonunu kullanmaktan çekinmeyin.
Pardon siz kimsiniz? Bir münasebetimiz ya da münakaşamız olmuş muydu? Ceza sistemi değişmeden bir gün oncede de banliydim dün neysem bugün oyum.
Ben kimsenin işine burnumu sokmuyorum rica ederim siz de oyle yapın.
Kendimi haddinden daha fazla önemsiyordum ama bu durum sizi enterese etmez, yoksa eder mi?
Hoscakalin ve benden uzak durun lütfen. Herkes işine baksın, yorumlarım hoşunuza gıtmıyorsa engelle butonunu kullanmaktan çekinmeyin.
kaçıncı üyelik falan değil canım neden 4 mesajımın olduğunu site sahiplerine sormak lazım geçenki olaydan sonra oldu galiba yoksa iyi tanışıyoruz kendisiylesormadan gecemeyeceğim,
sende yepyeni 4 mesajlık üyesin ama elmeyradan da ceza puanlarından da haberin var,
Kaçıncı üyelik
Eşimden utanıyorum.çok rahat ve gamsız.halbuki ailesinin en gamlı insanıymış meğerse,babam bana bilgisayar aldı,şu an başka şehirde çalışıyor bir süreliğine.diyorki sende iki bil.var birini götüreyim.onun da telefonu var halbuki.ben babama ne derim babam benim o bil.sevdiğimi bildiğimi ve alacak durumumuz şu an için olmadığını bildiği için aldı.evlilik iki kişilik fakat burda başka bişey var.bilmem anladınızmı.arada şaka yolla da olsa der mesela şöyle zengin olsaydın keşke diye.ama ciddiyet var içinde.bir de bebeğim olunca işi bıraktım.kayınvalidem çalışmamı istiyor eşim de.halbuki ben çalışmasam şu an geçirebiliyoruz.ne kadar menfaatçiler.yeni gelindim yeni işimde mutlu olamadım istifa ettim de eşimin annesi ne dedi biliyormusunuz evde tembellik ediyorsun haa dedi,inanabiliyormusnuz.lohusayım eşim işten çıkarıldı.lohusalık bitti bana ne dediler biliyormusunuz ne zaman işe başlayacaksın.sen önce oğlun için dua et iş bulsun.adam patlar evde değilim.taktılar benim çalışmama.yeni kaynanalar çok fena.çalışan gelin istiyorlar.hem de herşey eski usul devam etsin istiyorlar.
özel mesaj atamıyorum canım malum önemli değil öyle zannetmen normalsormadan gecemeyeceğim,
sende yepyeni 4 mesajlık üyesin ama elmeyradan da ceza puanlarından da haberin var,
Kaçıncı üyelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?