- 10 Ekim 2018
- 1.068
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
Ben bunu düşünerek yaptığı şeyi söyledim ben birkaç kişiye ve söyleyerek iyi yapmışım çünkü başkalarına da dağıtıyormuş ekmek arası yapıyormuş.Dikkat edilmesi gereken insan tipi baya bencil. Ouf iş ortamında böyle birinin olması da can sıkıcı oluyor istemsiz soğuk hava esiyor. Daha çok dikkat etmeyi gerekitiriyor. Bu kişi burdan başlayan konuyu başka konularla birleştirip huzursuzluk çıkarmaz umarım.
Kendi yetmiyor gibi bir de millete vermek nedir? Amacı ne ya?Ben bunu düşünerek yaptığı şeyi söyledim ben birkaç kişiye ve söyleyerek iyi yapmışım çünkü başkalarına da dağıtıyormuş ekmek arası yapıyormuş.
Allah allah Çok değişik biriBen bunu düşünerek yaptığı şeyi söyledim ben birkaç kişiye ve söyleyerek iyi yapmışım çünkü başkalarına da dağıtıyormuş ekmek arası yapıyormuş.
İnanın bende anlayamıyorum mahcup olacağına surat yapıyor şuan ama ben muhatap olmuyorum.Kendi yetmiyor gibi bir de millete vermek nedir? Amacı ne ya?
Bir şey dedi mi peki karşı taraf? Millet arsız valla şaşırarak okuyorum.Arada sırada olur ya, mesela bir keresinde iş arkadaşımın poğaçası aşırı sertleşmişti. Ben de yemeğimden böldüm verdim.
Sonra bu kişi alıştı, her yemeğime sulandı.Yarın da şunu pişir demeye başladı. Neymiş çocuğu varmış, o yapamıyormuş. Bekarlar da sizi doyurmak için var zaten.
Bir daha vermedim, yemeği az koydum.
Yok, vermedikçe ciğerci kedisi gibi baktı ancak :)Bir şey dedi mi peki karşı taraf? Millet arsız valla şaşırarak okuyorum.
Ben olsam kim yedi diye olay çıkarırdım.İyi yapmissin konu sahibi. Okurken sinir basti. Benim de işim nöbetli ama hamileyken gündüzde çalışıyordum. İş yerinin buzdolabina peynir zeytin aldim koydum. Poşetledim, poşete ismimi yazdim. 3-4 gun izin yapip geldigimde dolapta ruhu bile yoktu
5 farkli ekip var herkes nobet usulu farkli zamanlarda calisiyor. Bulmam mumkun degil. Hadi cani cekti acikti aldi. İnsan azcik hamile arkadasina birakmaz mi yaw bi geldim finitto hersey.Ben olsam kim yedi diye olay çıkarırdım.
Yabancılarda kesin kurallar var, rafları bile ayırıyorlar dolapta. Ne güzel şey ya.
Evet yaa. 10 gündür gitmediğim iş yerime gittim bugün, buzdolabını açtım 10 gün önce aldığım meze koyduğum yerde duruyordu ki isim de yazmamıştım üzerine. İnsanlar çöpe atılacak şeyi bile ellemiyorlar. Biri ortak yenilmesi için bir şey alırsa herkese ikram ediyor kalanı ortak alana koyup üzerine “herkes için” diye not düşüyorlar.Ben olsam kim yedi diye olay çıkarırdım.
Yabancılarda kesin kurallar var, rafları bile ayırıyorlar dolapta. Ne güzel şey ya.
Bedava mezarcı mı ne denir bunlaraBen bunu düşünerek yaptığı şeyi söyledim ben birkaç kişiye ve söyleyerek iyi yapmışım çünkü başkalarına da dağıtıyormuş ekmek arası yapıyormuş.
Haram kavramını anlatmak için çok saçma bir yöntem seçmişsiniz. İkram edilen bir şeyi almak neden haram olsun? Çalışan sanki cebinden ödüyormuş gibi yanlış bilgi vermişsiniz. Bu tarz işletmelerde, işletme sahibi ikram edilmesini söylüyor. O zaman komşu ya da akraba bir şey ikram edince de çocuk haram diye yemesin. Böyle bir olayda çocuğunuza kazandıracağınız en önemli kavram, ikram karşısında teşekkür etme kavramı olmalıydı.Ben inanamadım ya Gerçekten var mı böyle insanlar
Bana teklif edilmeyen bir şeye ölsem elimi sürmem hele de habersiz yemek aman Allahim haram kavramını mi bilmiyor acaba yani o yedikleri haram oldu bunu nasıl bilmez
Çocuklarım 12 ve 10 yasindalardi hiç unutmuyorum mahalleye bir market açıldı ama kuruyemis marketi gibi düşünün ve her gittiğimizde tezgahtar işte şunun tadına bakın bunun bakın diyor ama ben asla bakmam bir gün kizlarim mutfakta konuşuyor biri diyor ki ordan alışveriş yaparken baktın mı tadına diğeri dedi ki asla bakmam annem dedi ya tadına bakın diyen oranın sahibi değil satıcısı haram olurmus sen baktın mı yoksa dedi o da kardeşine bakmadım bende bakmam dedi o an ne kadar mutlu olmuştum haram bilincini vermişim şükürler olsun Allahim diye
Bir anne baba evladına bunu nasil vermez bunu vermediyse hiç bir şey vermesin zaten ne beklenir o evlattan
Çok pırıl pırılmış beyni. Hiç kullanmadı sanırımböyle bir ev arkadaşım olmuştu onu hatırladım okuyunca. Ben çaya şeker atmıyorum diye toz şekere para vermezdi, sonra eve yatılı misafir çağırırdı hep beraber ağırlardıkakşamları biz çay demlerdik o da içerdi. Ben bir kere de sen demle biz hazır içelim demiştim. Ben içmem ki, siz zaten yapıp içiyorsunuz diye içiyorum demişti. Akla zarar insanlar, bize uzak olsunlar…
Kütük KayseriÇok pırıl pırılmış beyni. Hiç kullanmadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?