Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır sorun o değil bence.Şimdi derdi var,soru soruyor,ne diyorsunuz diyor ve
İstediği yorumu alamayınca kızıyor
O zaman konuyu açarken benim istediğim yorumları yapın diye uyarsaydiniz keske
Size normal normal diyorlar ki güvenilmez, okumuşsun,mesleğin var,ne gerek var bu adama,ne yaptığı belli değil.
Cevap olarak kıskanç,size ne,siz cevap vermeyin demek ne mantık.
O zaman bende diyorum ki eski seks arkadaşıyla,beğeni attığı kızla ve sizle o avukat beye mutluluklar ki zaten siz buradan beslenip adama yanasmaya dünden hazırsınız![]()
işi direkt insan olan (doktor avukat öğretmen gibi) mesleklerin gözü olur aslında, şöyle bir bakınca okur insanı hareketinden konuşmasından . birde konuyu 3. dereceden denklem gibi yazmış sanırım arkadaşlar o yüzden avukat halinle sen anlamadıysan biz ne yapalım demek istedilerHayır sorun o değil bence.
İnsanlar buraya farklı bir bakış açısı almak için konu açıyor zaten ama bazen öyle acımasızca eleştiriler oluyor ki,alttan alttan bir aşağlama,hakir görme oluyor bariz bir şekilde.
Konuyu eleştirmek başka konu sahibinin kişiliğini,karakterini eleştirmek başka mesela.
Konunun avukatlıkla ne alakası var yani?
Ben daha hiç bir konuda sen öğretmensin bu yaptığın iş mi diye eleştirilen birini görmedim.
Tamam da bazen o acımasız eleştiriler oluyor.Hayır sorun o değil bence.
İnsanlar buraya farklı bir bakış açısı almak için konu açıyor zaten ama bazen öyle acımasızca eleştiriler oluyor ki,alttan alttan bir aşağlama,hakir görme oluyor bariz bir şekilde.
Konuyu eleştirmek başka konu sahibinin kişiliğini,karakterini eleştirmek başka mesela.
Konunun avukatlıkla ne alakası var yani?
Ben daha hiç bir konuda sen öğretmensin bu yaptığın iş mi diye eleştirilen birini görmedim.
İlk atarlandığı mesajı bende gördüm çok bir şey yok aslında evet.Tamam da bazen o acımasız eleştiriler oluyor.
Bu konuda konu sahibine ne demişler de celallenmis ben anlamadım.
Ne aşağılama ve ne hakir görme.
Konu sahibi fütursuzca yazmaya başlayınca okuyan cevabını vermiş.
Kişiliğine bişey dememişler.
Konu sahibi en baştan avukatim demiş insanlarda diyor ki o kadar okumuşsun,üniversite yada çevrende onca erkek var neden bu adam.
Cevaplarindan dolayı avukat olduğunu düşünmemiş olabilirler.
Konu sahibi direk önyargılı girmiş zaten konuya.
bazen bizde konu açan öğretmenlere sen öğretmen olduğuna emin misin bu nasıl yazış şekli bu nasıl anlatım diyoruz yaİlk atarlandığı mesajı bende gördüm çok bir şey yok aslında evet.
Ama avukatlık konusundaki mesajlar pekte sizin dediğiniz tarzda gelmedi bana açıkcası.
Sen avukat olduğuna emin misin falan tarzı mesajlar var.
Hoş değil.
Burada doktordan dip no istiyorlar bana artık normal geliyor.İlk atarlandığı mesajı bende gördüm çok bir şey yok aslında evet.
Ama avukatlık konusundaki mesajlar pekte sizin dediğiniz tarzda gelmedi bana açıkcası.
Sen avukat olduğuna emin misin falan tarzı mesajlar var.
Hoş değil.
mesela ben diyetisyenim, yanlış ya da karisik yazsam kimse bana nasil diyetisyensin sen diyemez, nasil yazi bu der mesela ama bir avukat bir öğretmen efendime soyleyim bir yazar olunca, insan ister istemez beklentisini yukseltiyor sanirim yazim kurallarinda.Bu arada neden herkes kadının avukat olmasına takılmış ya?
İnsanları mesleğine göre mi sınıflandırıcaz?
Doktorlarda herkese sigara içmeyin diyip sigara içiyor mesela.
İnsanın mesleğini başka özeli başka demek ki dimi?![]()
Kesinlikle tek taraflı değil.Burada doktordan dip no istiyorlar bana artık normal geliyor.
Yazımı yüzünden,üslubu yüzünden biseyden demişlerdir avukat değilsin diye.
Ki konu sahibinin dedikleri daha anormal sonuçta.
Gereksiz büyümüş ama bence konu sahibinden kaynaklı diye düşünüyorum.
Olay yazım kuralları değil ki.mesela ben diyetisyenim, yanlış ya da karisik yazsam kimse bana nasil diyetisyensin sen diyemez, nasil yazi bu der mesela ama bir avukat bir öğretmen efendime soyleyim bir yazar olunca, insan ister istemez beklentisini yukseltiyor sanirim yazim kurallarinda.
hmm yok ben gercekten konuyu bile anlayamadim o yuzden yorum yapamadim:) evet çoğu zaman konu cok farkli yerlere evriliyor haklisiniz.Olay yazım kuralları değil ki.
İlişkisi üzerinden sen nasıl avukat olduna bağlamışlar.
Ayrıca konumuz bu değil ki,kadın ne anlatıyor millet neyin peşinde.
Kimse kimseyi kıskanmaz,sanal ortam burası ne alaka yani?bazen bizde konu açan öğretmenlere sen öğretmen olduğuna emin misin bu nasıl yazış şekli bu nasıl anlatım diyoruz ya
o anlamda dediler
konu sahibi de kıskanıldığını sandı
ben kimsenin 4 senede koca kitapları yutmak zorunda kalıp hakettiği değeri göremeyen anormal stresli ortamı olan bir avukatı kıskanacağı sanmam
dünya merkez bankası müdürüyüm deseydi belki
evet öylesi de var ama hepsi öyle değilKimse kimseyi kıskanmaz,sanal ortam burası ne alaka yani?
Böyle sert eleştirildiği için kendince böyle savundu bence.
Ama bazen çok sert,alakasız yorumlar görüyorum burda.
Birileri konu açsada eleştirsek diye bekliyolar sanki.
Sosyal medya kullanan Bekar erkeklerin çoğu bunu yapıyor ki. Takıldığı kadınları takipten çıkarmıyor. Taş atıp kolumu yoruluyor. Arada bir hikayesini izliyor, beğeni atıyor. Kendini unutturmuyor. Belki bir ara bir daha takılırız diye hazırda tutuyor.Takıldığı kadınları hayatında tutması kafamı karıştırdı ve bana yaptığı saçma açıklama.
Aptal yerine koymak mı yüzsüzlüge vurmak mı artık adı her neyse ikisi de kötü benim açımdan
İnek ahıra bağlanır salarsın ipini otlamaya giderSizin fikriniz umrumda değil desem. En aşağıda komplexme nefret kusanları başlığımda istemediğimi belirtmiştim. Bu zorlama neden? Nefretinizi içinizde tutacak kadar da kı geliştiremediniz kendinizi “okumuş kadın”
İnsanları bi salın artık. Size mi soracagım deneyim kazanırken,ben burda dertleşiyorum iyi niyetli kadınlarla. Siz çekilin.