- 6 Kasım 2014
- 132
- 22
- 33
- 35
- Konu Sahibi dertligelin2014
-
ayyy gece gece sesli kahkaha attım yemin ederimfadime ne ya sanki bebek hayata banko 42 yaşında 3 çocuklu olarak gelicek, fadime mi kaldı ayol dünya üzerinde, oldu olacak kezban koysun, hiç çocuğunu düşünmüyor kocan da
Boşuna dememişler okumak cahilliği alır ...... neyse devamını getirmemeyeyimolmaz olaydı.. her fırsatta annesi bununla övünür. ben savcı ettim der.
nil zaten koymayacağız. beğendiğimiz ismin yanına fadime koyacakmışızÇocuk büyüyünce degistirmek için ugrascak büyük ihtimal sizede tepkili olucak ismi Fadime olursa. Bence Nil'de koymayın esinizle ortak bi isimde anlasın derim
offff. duygularıma tercüman olmuşsunuz resmen...
çok haklısınız.. aynen katılıyorum.. bu yüzden diyorum ya kadının amacı bizi ayırmak. bunca yıldır oğluna her istediğini yaptırmış, şimdi de beni sindirmeye çalışıyor. ayrılsak da umurunda değil, oğlu savcı yaa bakire kız bile bulurmuş öyle diyor.
çocuğunu sütten kesen kadın demek.Ohaaa ya savcı bide... Azcık ileri görüşlü olur insan ...
ALLAHIM sen aklıma sahip cık!!!
İsim ya bu .... Fadimenin anlamı ne merak ettim
Yerinde olsaydım konuşarak ikna etmeye çalışırdım baktım olmuyor ben gerekirse bebeğimi tek başıma büyütürüm annen sana birini bulsun çocuk yapın adını da ne isterseniz koyun benim bebeğime benim istemediğim ismi veremezsin der çeker kapıyı çıkardım. Tekrar söylüyorum önemli olan isim değil bu aileye daha fazla taviz verme.
Anlamını biliyor mu ki eşin belki vazgeçer anlamı bile kötü olur mu bir isminçocuğunu sütten kesen kadın demek.
eşime karşı sessiz değilim ama annesine hiç karşılık vermedim. bir yüz göz olursak bir daha toparlayamayız çünkü. ve eşim annesine çok düşkün. annesiyle aram bozulursa eşimle de bozulur.Sessiz sakin bir yapınız mı var?Yani insanları kırmamak için susan biri misini?Eğer öyle iseniz kayınvalidenize karşı öyle olmamalısınız.Çünkü kayınvalideniz siz susmaya ve içinize atmaya devam ettikçe "Oh oh ben bu kıza dişimi geçirir, her istediğimi yaptırırım" der.İsim konusunda mesela geri adım niye siz atıyorsunuz ki?Nil kıymak istiyorsanız bitmiştir."Fadime değil Nil olacak çünkü ben öyle istiyorum konu kapanmıştır" deseniz , ne olur?
Allahsen o bosluı doldur cokmu argo..Boşuna dememişler okumak cahilliği alır ...... neyse devamını getirmemeyeyim
bu gidişle öyle olacak zaten..Katılıyorum..! Kesinlikle bir şekilde rest çekmeniz ve tavrınızı ciddi bir şekilde göstermeniz lazım.!
Ha diyelim ki olmadı, gidip sizden habersiz koydular nüfusa ismini..
Doğumdan 1-2 ay sonra gider, "ben bebeğin annesiyim ama bu isim benim rızam dışında ve zorla konulmuştur" diyerek adını değiştirebilirsin.. Önemli olan annenin sözüdür.!
Kaynanan da istediği kadar Fadime deyip dursun..! kimliği de göstermezsin.! Öyle kaynanaya böyle muamele.!
Okumak cahilliği alır eşeklik baki kalırAllahsen o bosluı doldur cokmu argo..
Kafadan atayımömı ben
Okumak cahilliği alır geriye mallıgı kalır mı??? Ne kız
o değil, ben boşanma davası açacağım bu gidişleSavci bi adam bole bi konuda annesinin onayindaysa hala kendinize yazık etmissiniz diorumcidden cok üzüldüm. ..eger bunun icin yapilan tartisma uzerine esiniz bosanmaya kadar götürecekse bu isi emin olun ben olsam böle adami kapimda köpek yapmam..
anlamı önemli değilmiş, annesinin adını koymak istiyormuş.Anlamını biliyor mu ki eşin belki vazgeçer anlamı bile kötü olur mu bir ismin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?