Yüzsüzlüğün bu kadarı!

Ohaaa ya savcı bide... Azcık ileri görüşlü olur insan ...
ALLAHIM sen aklıma sahip cık!!!
İsim ya bu .... Fadimenin anlamı ne merak ettim

Sessiz sakin bir yapınız mı var?Yani insanları kırmamak için susan biri misiniz?Eğer öyle iseniz kayınvalidenize karşı öyle olmamalısınız.Çünkü kayınvalideniz siz susmaya ve içinize atmaya devam ettikçe "Oh oh ben bu kıza dişimi geçirir, her istediğimi yaptırırım" der.İsim konusunda mesela geri adım niye siz atıyorsunuz ki?Nil koymak istiyorsanız bitmiştir."Fadime değil Nil olacak çünkü ben öyle istiyorum konu kapanmıştır" deseniz , ne olur?

E bu çocuk 2030'larda genç olacak, sınıfında Ilgınsu, Berensu, Selinsu'lar varken sizinkinin adı Fadime olacak. Fadime'nin yanına 10 isim de koysanız sırıtır. İlk konunuza da yazmıştım, bu duruma sizin pasifliğiniz sebep oluyor, o çocuğa da şimdiden yazık.

Yukarıda bir arkadaş mahkeme kararı demiş, bu da mantıklı.Dişinizi göstermelisiniz daha yolun başındayken.Kayınvalideniz çok çirkef bir kadın.

Katılıyorum..! Kesinlikle bir şekilde rest çekmeniz ve tavrınızı ciddi bir şekilde göstermeniz lazım.!
Ha diyelim ki olmadı, gidip sizden habersiz koydular nüfusa ismini..
Doğumdan 1-2 ay sonra gider, "ben bebeğin annesiyim ama bu isim benim rızam dışında ve zorla konulmuştur" diyerek adını değiştirebilirsin.. Önemli olan annenin sözüdür.!
Kaynanan da istediği kadar Fadime deyip dursun..! kimliği de göstermezsin.! Öyle kaynanaya böyle muamele.!

eşime karşı sessiz değilim ama annesine hiç karşılık vermedim. bir yüz göz olursak bir daha toparlayamayız çünkü. ve eşim annesine çok düşkün. annesiyle aram bozulursa eşimle de bozulur.

Savci bi adam bole bi konuda annesinin onayindaysa hala kendinize yazık etmissiniz diorum cidden cok üzüldüm. ..eger bunun icin yapilan tartisma uzerine esiniz bosanmaya kadar götürecekse bu isi emin olun ben olsam böle adami kapimda köpek yapmam..

bu gidişle öyle olacak zaten..

o değil, ben boşanma davası açacağım bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…