- 6 Kasım 2014
- 132
- 22
- 33
- 35
- Konu Sahibi dertligelin2014
-
inşallah sizin de başınıza gelir, bakalım nasıl baş ediyorsunuz böyle insanlarla?! benim aylardır neler çektiğimi bilmeden konuşuyorsunuz. klavyenin ötesinden başına gelmeden konuşması çok kolay. ne diyeyim, Allah sizin de başınıza versin de görün eziklik mi bu çaresizlik mi yoksa? beni hatırlarsınız başınıza gelince.Ben artık adamı suçlayamıyorum konu sahibi çok ezik
nilden vazgeçtim canım arkadaşım. vazgeçer vazgeçmez fadime çıktı işteBildigin kizinin kaderi senin elinde ya. Fadime ne ya tovbe yarabbim. Nil fadime. :) sakin kabullenme. Nilden de vazgec gerekirse ama fadime koydurtma ya.
ben edebiyat mezunuyum formasyon aldım. lisede edebiyat öğretmeniyim. ailemin durumu da çok iyi çok şükür. ama eşimin annesinde savcı annesiyim egosu var. o savcı yapmış. biricik oğlu savcıymış. bugün boşansak bakire kız bile varırmış ona. hem de çalışan bakire kız.Sen calismiomusun yada ailenin durumu falan nasil? Bu kadar ezme hakkini nerden aliolar yani ?? Emin ol bu devirde normal deil bu yasananlar..birak savcilari kucumsemiomda amelelerin karisi bile kaynanasinin dedigini yapmiyodur
Hatırlıyorum diğer konunuzda yazdıklarınızdan.Ben de size yazarken düşünüyorum bir yandan.Çünkü yaşarken her şey daha zor, buraya iki satır yazmak akıl vermek kolay.Eşiniz de bitiyor her şey çok zor biri belli,ana kuzusu erkeklerle uğraşmak gerçekten zor.Ama hamile halinizle de ağlamayın bebeğinizi de üzmeyin.eşimle ben karar verebilirim evet. ama eşim annesinin fikrini kendi fikri gibi söylüyor.
her gün ağlıyorum, buna rağmenumursamıyor. fadime istiyorum ben diyor. gebe halimle her gün ağşluyorum..
ne yapayım peki? kavga etsek bile baş edebilieceğim bir insan değil. hasta ruhlu. ben bir şey desem kendini yerden yere atar ağlayarak.
düşürüyordum zaten neredeyse. her gün ağlıyorum zaten.. baya kanamam oldu. günlerce progestan iğnesi vuruldum, yatmak zorunda kaldım. ama beni üzdüğünden olduğunu akıl edemiyorlar.Bir de sunu dene. Isim konusunun konusuldugu bi gun, rahatsizlanmis gibi yap. Karnim da karnim diye bas bas bagir. Sonra da sizin yuzunuzden uzuntuden bebegimi dusurecegim de. Doktordu muayeneydi falan, eve gelince, bu isimden vazgecmiyorsan, benden vazgec. Seninle dogum yapana kadar ASLA konusmayacagim de. Ve dogumdan sonra gidip de nufusta Fadime koyarsan, yemin ediyorum ki senden bosanacagim dersin. Sozunde dur, vazgecene kadar kesinlikle konusma.
Bu kadın bence deli.ben edebiyat mezunuyum formasyon aldım. lisede edebiyat öğretmeniyim. ailemin durumu da çok iyi çok şükür. ama eşimin annesinde savcı annesiyim egosu var. o savcı yapmış. biricik oğlu savcıymış. bugün boşansak bakire kız bile varırmış ona. hem de çalışan bakire kız.
çok teşekkür ederim. haklısınız. olan bebişime oluyor malesefHatırlıyorum diğer konunuzda yazdıklarınızdan.Ben de size yazarken düşünüyorum bir yandan.Çünkü yaşarken her şey daha zor, buraya iki satır yazmak akıl vermek kolay.Eşiniz de bitiyor her şey çok zor biri belli,ana kuzusu erkeklerle uğraşmak gerçekten zor.Ama hamile halinizle de ağlamayın bebeğinizi de üzmeyin.
ben edebiyat mezunuyum formasyon aldım. lisede edebiyat öğretmeniyim. ailemin durumu da çok iyi çok şükür. ama eşimin annesinde savcı annesiyim egosu var. o savcı yapmış. biricik oğlu savcıymış. bugün boşansak bakire kız bile varırmış ona. hem de çalışan bakire kız.
beddua etmiyorum. empati istiyorum. arkadaşın yorumu çok saygısızcaydı.Beddua edilir mi ya ayıp ama.. En fazla kızarsınız yazılanlara.
Yorum yapacaktım bunu görünce bszgeçtim.
İnşaallah eşiniz dize gelir ve istediğiniz isim olur.
Bebegim hamiş hamiş beddua etme..inşallah sizin de başınıza gelir, bakalım nasıl baş ediyorsunuz böyle insanlarla?! benim aylardır neler çektiğimi bilmeden konuşuyorsunuz. klavyenin ötesinden başına gelmeden konuşması çok kolay. ne diyeyim, Allah sizin de başınıza versin de görün eziklik mi bu çaresizlik mi yoksa? beni hatırlarsınız başınıza gelince.
maşallah, takdir edilesi, eli öpülesi kaynanan varmış. kıymetini bil :)Kızlar bu isim konusunda bnde kvdemdsb fikir aldım.. .. Begendigi bir isim vardı ve biliyosun bilhakis sordum .. Tahmin ettîgim gibi begendigi ismi söledi ama peşine ne dedi biliyomusunuz .....
Kızım bn bu ismi begeniyorum ama onun annesi sensin dersmi kahrını sen cekıypsun bnden cok senin annelik hakkın.. Gönlünüz hangi ismi severse onu koyun.. Bnm için önmli olan torumum saglıklı olsun saglıkla dünyaya gelsin bu önmli dedi.. Bn kv demin önerdigi ismi koyucam ... Hosuma gitti.. Ve kvdeminde bu tawrı beni cok mutlu etti.. Hala görüsünce der kızım içinde baska isim varsa onu koy.. Bni zan altında bırakma diye.. Abzürt bi ism olsaydı koymasdım.. Buna kımse karısmazdı eşim kvdem kpdirm su bu o bnm ailem.. Kvdem köyde yetişmiş 65 yasında ılkokul 1. Sınıfı okuyabilmiş, eşim lise mezunı pazarlamacı ama demkki okumakla olmuyomus bu anlayıs işleri..
Bınu anladım bu konu sayesınde birkez daha...
Allah onlardan raI olsun..
evetKayınvalidenizin adı mı fadime ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?