yuzsuzluk otesı

Utanmaz reziller bir de X e çok alışmak yok ben onla evlenmicem Dior ya

hayallerim mahvoldu bitti her şey evlenmeden herseyden soğudum

Canım içine kurt düşsün biraz bu kız evlenmeden gelip evde aile varken o evde yaşıyorsa herşeyi bekle bu kızdan ben olsam Çoktan kıskançlık krizine girerdim tamam sözlüne güvenin tam olabilir ama sonuçta adamın karşında herşeyi yapabilecek bir kız var ne olur ne olmaz Kızın saçını başını yolun diycem oda olmaz ters teper evlenin biran önce nikahı hızlandırın Allah yardımcın olsun

Her şey bitti zaten ne isterseler yapsınlar canım

Utanmaz reziller bir de X e çok alışmak yok ben onla evlenmicem Dior ya

hayallerim mahvoldu bitti her şey evlenmeden herseyden soğudum

Doğru olan tavrı gösterdiğin sebebiyle karşılaştığın muamele ile sen onların gerçek niyetlerini açıkça görmüş oldun . Seni yalanlarla kandırmaya çalışmalarına izin vermedin , ki bence en doğrusunu yaptın . Sana dürüst davranmadılar .
Biraz sabır acın geçecek inşallah merak etme .
Hakkında en hayırlısı olsun .

Çok teşekkür ederim yorumun için
Çok haklısın aynen dedigin gibi oldu ve zoruma gidiyor

Keşke son gelişmeleri tek msjla anlatsanizda bizde burada bulmaca çözmek zorunda kalmasak
Gelişmeler sürekli değiştigi için parça parça
Bu konuyu açtıktan sonra iki kere ayrılik oldu
yaşamadan nasıl yazayım ki
sonuç olarak da kız yüzünden başlayan konu ayrılıkla bitti

Çok teşekkür ederim yorumun için
Çok haklısın aynen dedigin gibi oldu ve zoruma gidiyor
Iyi tarafından bakmaya çalış , böyle davranmasalardı sen hep ikilemde kalacaktın . Farkında olmadan karar vermeni sağladılar . Zoruna gitmesi normal kolay değil ama içinin soğuması için biraz zamana ihtiyacın var .

Gelişmeler sürekli değiştigi için parça parça
Bu konuyu açtıktan sonra iki kere ayrılik oldu
yaşamadan nasıl yazayım ki
sonuç olarak da kız yüzünden başlayan konu ayrılıkla bitti
Bende onu merak ediyorum zaten nasil bittigini
Gec alinmis olsada dogru bir karar aile cok önemlidir evlenince sadece eşlerimizle degil aileylede evleniyoruz çünkü

Bende onu merak ediyorum zaten nasil bittigini
Gec alinmis olsada dogru bir karar aile cok önemlidir evlenince sadece eşlerimizle degil aileylede evleniyoruz çünkü
Kızı görmezden geldiğimi farkedip tepki gösterdiler sözlüm de böyle yapmama kızdı beni kinci olarak gördü ailesi memleketime kadar laf etti ve bütün bunlar olurken bu adam gözü Kapalı ailesini masum gördü yanımda utanmadan kızı nasıl kullandıklarını konuştular o zaman sözlum yoktu ben bunları duyup sözlümle konuşurken anladım ki o ailesinin hatalarını görmüyor ve ailesi de bana tepkili ben de bitirdim yüzügü attım her yerden engelledim ailesi umursamadi o da şehir dışına gitti bu olaydan sonra ailemden utanıyorum

Bence utanacak bir sey yok nisanlilik zaten sizin ve ailelerin birbirini tanimalari için var
Hem böyle pasif bir adam ilerde seni nasıl koruyabilirdi
İnsallah karşiniza daha iyileri çikacak üzülmeyin

Bence utanacak bir sey yok nisanlilik zaten sizin ve ailelerin birbirini tanimalari için var
Hem böyle pasif bir adam ilerde seni nasıl koruyabilirdi
İnsallah karşiniza daha iyileri çikacak üzülmeyin
Teşekkür ederim inşallah öyle olur hepimiz için her şeyin hayırlısı güzeli olur
ama birseyler eksik kaldı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…