Kesin olarak bitti yüzüğü attım çok acı çekiyorum
üç gündür yazmamak için kendimi zotutuyorum
mucizevi bir şekilde direniyorumsakın yazmaaa
Olmaz tamamen uzak durmam lazımAlttan alttan laf sok :)
mucizevi bir şekilde direniyorum
şimdilik basarili
Nefret ediyorum o ne olduggiu belli olmayan kızdan da aileden debu evdeki kız yuzunden mi bitti
Bu konuda yazan herkes sonuna kadar hakliydinizO tuhaf aileye bulaşma lütfen canım senin iyiliğin için. Sözlün iyi birisi olabilir ama aile de çok önemli.
Başka etkenler yüzünden bitti canım ama tabi onun da katkisi varMeryem, ayrıldın mi bitti mi? Dur baştan okuyayım.
sen konuşunca kız bu sefer dahada yapışmasın eve sana inada.Kızı uyaran olmamış
Hep abiyi uyardı aile
Ben kızı kendine getirecek biraz haddi aştığını dusundurtecek bir şeyler ima etmek istiyorum
Yani Ne bileyim abisine mesaj atmak istiyorum Bi sekilde tepki göstermek istiyorum
susmak rahatsız ediyor
durum çok anormal geliyor bana
Başka etkenler yüzünden bitti canım ama tabi onun da katkisi var
Amin canım sana ve bütün kadınlara da öyleHayırlısı olsun senin için umarım. Allah gönlüne göre versin
Bitti zaten çoktan ama kızı uyardım diye değil (ole bişey yapmadim) kızı adam yerine koymadim onunla konuşmadım selamıni almadım diye kötü gelin oldumsen konuşunca kız bu sefer dahada yapışmasın eve sana inada.
Amin inşallah tatlımAmin canım sana ve bütün kadınlara da öyle
hakkında hayırlısı olsun.boşver kötü olan zaman gelir belli olur.Bitti zaten çoktan ama kızı uyardım diye değil (ole bişey yapmadim) kızı adam yerine koymadim onunla konuşmadım selamıni almadım diye kötü gelin oldum
Sağol canımhakkında hayırlısı olsun.boşver kötü olan zaman gelir belli olur.
rahatsız olmak falan sözde canım ne rahatsız olmasi kullanmak hoşlanan gidiyor kız da kullanılmaktan hoşlanıyor bana .... yemesi düşüyorAaaaa sen o kıza slm vermedin diye kötü gelin oldun ozaman ondan rahatsız olmuyorlarmış neden Tantana yapıyorlardı yatacak yer yok diyeCanım kurtulmuşsun Allah korumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?