yuzsuzluk otesı

Neden bu erkekler ailelerine karşı bu kadar pasif bu kadar ezik olur anlamıyorum
Ailesinin farkında ama hala savunabiliyor
Ana kuzularindan evlilikten erkekten her şeyden nefret ediyorum

Ailesine karşı içimde o kadar şey kaldı ki aslında kimseye haber vermeden bitirmek istiyorum böyle nisan veya söz bozan oldu mu

Kafayı yicem sabahlara kadar uyuyamiyorum uyusam da özellikle şu yapışık kız hep rüyamda

Nasıl ya bir erkek bir kız kardeş ve anne en küçüğü kaç yaşında aynı yatakta yatanların
Yer yatağı da mı yapamıyorlar üçünün aynı yatakta yatması daha garip bence
Tabi hepsi yetişkinse...

Neden bu erkekler ailelerine karşı bu kadar pasif bu kadar ezik olur anlamıyorum
Ailesinin farkında ama hala savunabiliyor
Ana kuzularindan evlilikten erkekten her şeyden nefret ediyorum

Bilsem... Ama şunu bil başta nasılsa öyle devam ediyor bu. İyi düşün öyle karar ver. Sen sanırım daha öncenden de ayrılmıştın değil mi nişanlından? (yanlış hatırlıyorsam kusura bakma) Bunun için bir daha ayrılırsam başkaları ne der diye düşünüyorsan öyle düşünme lütfen. Hayatını başkaları ne der diye yaşama...

Evet doğru bu ikinci
teşekkür ederim tavsiyeler için :)

canım konunda son durum ney bılmıyorum ama allah hakkında hayırlısı neyse onu nasıp etsınn.... sana şunu belırtmek ısyorum aıleyle zıtsınız farklı goruslerınız sozlunle aynı dusunuyor aynı goruste olabılırsınız ama sana sunu soyemek ıstoyorum evlılık 2 kişi arasında olmuyor.... sen ne kadarda bız aıleden uzak oturucaz desende ınan aıle hep ısın ıcınde oluyor yanı nasılkı bızler aılemızden mesafe larak uzak olsakta hep gorusuruz konusuruz... ben mısal hergun annemle tlf en az 4 kere arayıp konusyorum.... esımın annesı hergun arıyor eşimi aynı sekılde hafta 3 den fazla ablaları arıyor yanı aıle ınan nekadar uzak olunursa olunsun hep ıcerde oluyor yanı kopulmaz asla.... demek ıstedıgım aıleyle goruslerınz uymuyor ve buyuzden uzakta otrucaksınız ama nolursa olsun esının aılesı olucak ve asla kopmayacak aıleden ve zaten hangımız kopabılırızkı aılelerımızden oyuzden ıyı dusun taşın hakkında hayırlısı olsun ınsallah

Aynen oyleymis. Simdi okudum. Bu kizin üstüne niye bu kadar geliyorlar anlamiyorum.
Konusu hep saptiriliyor olan da ona oluyor..
evet benımde dıkkatımi cektı konuları hep saptırılmıs ve kapanmıs bazılarının yazısı yorumu alaycılıgı ınsanı çıleden cıkarabılıyor bu konuda bıle neler yazmıslar kıza dogal olarak ınsan cevap vermeden duramıyor yazık valla

Bu arada yalan olmasın bitti dedim arkadaşlar ama bitmedi
Kız evinde
Evet gitmeden önce de sözlum yanağını ayırmış annesinden
Aklıma gelenler bu kadar
Aslında ayrıntılı anlatacağım ama bitkinim

Kesin olarak bitti yüzüğü attım çok acı çekiyorum
üç gündür yazmamak için kendimi zotutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…