Neden bu erkekler ailelerine karşı bu kadar pasif bu kadar ezik olur anlamıyorumBundan önce fikrimi söylemiştim gene söylüyorum. Ailelerde önemli en başından beri sözlündü sanırım ailesi bana tuhaf geldi...
Nişanlına gelince odasına bile sahip çıkamıyor. Belki çok iyi birisi ama pasif olduğu kesin, hakkını arıyamıyor. Hep derler evlenirken ailelerin uyumu da önemli diye bencede öyle. Çok tuhaf yani annesi, nişanlısı, ablası bir yerde baba bir yerde, abi ve sevgilisi bir yerde. Bu nasıl aile yapısı. Sana ayrıl diyemem ama ben böyle bir ailenin içine girmek istemezdim. Hakkında hayırlısı olsun...
Neden bu erkekler ailelerine karşı bu kadar pasif bu kadar ezik olur anlamıyorum
Ailesinin farkında ama hala savunabiliyor
Ana kuzularindan evlilikten erkekten her şeyden nefret ediyorum
Evet doğru bu ikinciBilsem... Ama şunu bil başta nasılsa öyle devam ediyor bu. İyi düşün öyle karar ver. Sen sanırım daha öncenden de ayrılmıştın değil mi nişanlından? (yanlış hatırlıyorsam kusura bakma) Bunun için bir daha ayrılırsam başkaları ne der diye düşünüyorsan öyle düşünme lütfen. Hayatını başkaları ne der diye yaşama...
Evet doğru bu ikinci
teşekkür ederim tavsiyeler için :)
otekı actıgı konudan dolayı canım sanırsamKiz meryem sen yine niye banlandin ki????
otekı actıgı konudan dolayı canım sanırsam
evet benımde dıkkatımi cektı konuları hep saptırılmıs ve kapanmıs bazılarının yazısı yorumu alaycılıgı ınsanı çıleden cıkarabılıyor bu konuda bıle neler yazmıslar kıza dogal olarak ınsan cevap vermeden duramıyor yazık vallaAynen oyleymis. Simdi okudum. Bu kizin üstüne niye bu kadar geliyorlar anlamiyorum.
Konusu hep saptiriliyor olan da ona oluyor..
Dicek çok şey var da ...Aynen oyleymis. Simdi okudum. Bu kizin üstüne niye bu kadar geliyorlar anlamiyorum.
Konusu hep saptiriliyor olan da ona oluyor..
Evet canım yeni geldim :)Sen gene mi ceza aldın güzelim ?
Evet canım yeni geldim :)
Ay aklıma geldikçe delleniyorum halaUslu dursana sende burada ki herkesi kafana takma :)
Ay aklıma geldikçe delleniyorum hala
konu açık olsa bi hafta daha yerim
sanırım bi süre akillanmicam:)
Bir daha konu açmam zaten :):)Konunun kapatılmasını iste sende kuzucum boşuna sinirleirn bozuluyor çünkü
Kesin olarak bitti yüzüğü attım çok acı çekiyorumBu arada yalan olmasın bitti dedim arkadaşlar ama bitmedi
Kız evinde
Evet gitmeden önce de sözlum yanağını ayırmış annesinden
Aklıma gelenler bu kadar
Aslında ayrıntılı anlatacağım ama bitkinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?