Yüzüğümü bulamıyorum :(

mylittlepeony

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
406
520
33
Merhaba arkadaşlar,
Ben bugün yüzüğümü kaybettim, aradım aradım ama bulamadım :( Eşime de söylemedim henüz. Belki bulurum diye bir süre daha beklemeyi düşünüyorum. Ama kendimi çok kötü hissediyorum. Evde olduğunu tahmin ediyorum. Gün içinde neler yaptığımı düşünüyorum. Evin altını üstüne getirdim. Fakat bulamadım. Ne yapsam bilemiyorum :(

Eğer dışarı çıkmadıysan evdedir.
Banyoya bak mutfağa bak elini yıkarken yemek yaparken çıkarmış olabilirsin.

Halıya düşmüş olabilir kaldır çevir hepsini. Birde yatağın altına komodin arkasına bak.

Merhaba arkadaşlar,
Ben bugün yüzüğümü kaybettim, aradım aradım ama bulamadım :KK43: Eşime de söylemedim henüz. Belki bulurum diye bir süre daha beklemeyi düşünüyorum. Ama kendimi çok kötü hissediyorum. Evde olduğunu tahmin ediyorum. Gün içinde neler yaptığımı düşünüyorum. Evin altını üstüne getirdim. Fakat bulamadım. Ne yapsam bilemiyorum :KK43:
mutfaktadır :) yada banyoda. eşine de söyle. bu ayıp birşey degil. hatta birlikte arayın. değişik bir göz hep daha iyidir.
ve muhtemelen gözünğün önündeki şeyi göremiyorsun suan.

Kızlar ilk kez kaybediyorum, onun için kendimi çok huzursuz hissettim. Eşime nasıl söylerim bilmiyorum. Böyle manevi kıymeti olan birşeye karşı benim dikkatsiz davrandığımı düşünürse ben çok üzülürüm. İnşaAllah bulurum. Gün içinde bir süre evden çıktım ama nedense evde kaybetmişim gibi geliyor. Evde daha çok zaman geçirdim çünkü.

Bugün kaybettiğine emin misin
Bugün evine biri geldi mi!?
Ya da dün biri geldi mi

mutfaktadır :) yada banyoda. eşine de söyle. bu ayıp birşey degil. hatta birlikte arayın. değişik bir göz hep daha iyidir.
ve muhtemelen gözünğün önündeki şeyi göremiyorsun suan.
Evet doğru söylüyorsunuz, biraz da telaş yaptığım için iyice aklım karıştı. Bugün için bıraktım aramayı. Yarın sakin sakin arayacağım inşaAllah bulurum. Rabbim zorda kalan herkesin yardımcısı olsun :KK15:

Yüzüğü inşallah bulur ve parmağınıza göre küçültürsünüz.
Evcil hayvanınız var mı,kedi vs?

Çok sağolun kızlar, inşaAllah bulurum Bulursam da yine buradan yazarım. Sizinle paylaşmak ta iyi geldi. Çok teşekkür ederim :)

Merhaba arkadaşlar,
Ben bugün yüzüğümü kaybettim, aradım aradım ama bulamadım :KK43: Eşime de söylemedim henüz. Belki bulurum diye bir süre daha beklemeyi düşünüyorum. Ama kendimi çok kötü hissediyorum. Evde olduğunu tahmin ediyorum. Gün içinde neler yaptığımı düşünüyorum. Evin altını üstüne getirdim. Fakat bulamadım. Ne yapsam bilemiyorum :KK43:
Genelde banyo yada mutfak dolaplarinda cikiyo oralara iyice baktiniz mi

Önce sakin ol kaybedilen şeyi bulma konusunda en önemli şey bu. Bir kere anahtar kaybettim her yeri didik didik ettim ama en az 4 kez aradığım çekmecemde buldum sakince baktığım zaman.. İnsan bakıyor görmüyor bazen. zamanda geriye git en son takma anını,parmağında en son hissettiğin ve çıkardığın ana odaklan ama oturarak derin derin nefes alarak

Yuzuge cok fazla anlam yuklemeyin. Cok uzuluyorsaniz resmi varsa eger kapalicarsida bir atolyeye yaptirirsiniz. Iscilikten dolayi aldiginiz fiyattan biraz daha pahali olabilir.

Back
X