- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kardeşime ben daha önce tepki gösterdim de trip attı, sonra tamam kafe tutcam dedi.Ama dün yarın agızla cagırcam gelmezler dıyor. Zaten akrabalar 1tl takmazlar. Bi amca kızı var, o biraz sıkıntılı o gelir diyor. E onu da ben istemiyorum. Kardeşime diycem sadece arkadaş çevresini cagırırsan gel yap. Ama amcaları ıstemıyorum dıycem. Yarım agızda cagırma. Benım ıstemedıgımi söyle dıycem. Son karar. Zaten bunu kabul etmez.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
sizi sakinleştirmek için gelmezler zaten diyor, ama aslında gelmelerini istiyor.
yanlış anlamayın ama kardeşiniz akrabaların pek ala gelmesini istiyor, çünkü ne kadar çok insan o kadar takı demek.
sizi ''yarım ağız çağırıcam gelmezler zaten'' diye bildiğin geçiştirip oyalıyor,KENDİ nişanını bile SİZİN evinizde yapmaya çalışıyor ki bayağı da emrivaki yapıyor.
kardeşiniz çok kurnaz geldi bana yanlış anlamayın ama
etkinlik yapacak olan insan masrafını da gözden çıkarır kusura bakmasın. gitsin açık alanda veya başka uygun bir yer kiralasın. kimseye bel bağlayarak evlenilmez,organizasyon yapılmaz.
masrafa girmemek için size emrivaki yapıyor resmen.
bir şey daha eklemek istiyorum yine çok özür dileyerek söylüyorum ama, eşinizin ailesine verdiğiniz tepkileri kendi ailenize de verebilseniz keşke.
Ama bu tarz insanlar olunca mecbur kilitlemek zorundayım. Evet erkek tarafı yanlıs dusunur. En ıyısı bı kafe kiralayıp herkesı cagırsınOdalari kilitlemek cok ayip bir kere erkek tarafi ne dusunur hakkinizda bunu dusunen yok. Ayrica evime zaten bu virus doneminde kabul etmezdim cafeler gayet uyguna kiralanior kucuk bir organizasyon yapsin kardesin trip atmaya hakki yok orasi sizin eviniz
Eşimle konustum. O da cezası var dıyor. Yapmasını o da istemıyor. Bu dönemde yapılmaz dıyorbu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
sizi sakinleştirmek için gelmezler zaten diyor, ama aslında gelmelerini istiyor.
yanlış anlamayın ama kardeşiniz akrabaların pek ala gelmesini istiyor, çünkü ne kadar çok insan o kadar takı demek.
sizi ''yarım ağız çağırıcam gelmezler zaten'' diye bildiğin geçiştirip oyalıyor,KENDİ nişanını bile SİZİN evinizde yapmaya çalışıyor ki bayağı da emrivaki yapıyor.
etkinlik yapacak olan insan masrafını da gözden çıkarır kusura bakmasın. gitsin açık alanda veya başka uygun bir yer kiralasın. kimseye bel bağlayarak evlenilmez,organizasyon yapılmaz.
bir şey daha eklemek istiyorum yine çok özür dileyerek söylüyorum ama, eşinizin ailesine verdiğiniz tepkileri kendi ailenize de verebilseniz keşke.
Son söze ek olarak bunları gördükçe eşinin ailesinen değerini daha iyi anlaman lazım.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Eşimin ailesine deger veriyorum. Gidip geliyoruz. Saygısızlık falan kesinlikle yapmıyorum. Sadece onlar mıç mıç olmak istiyor, karışma huyları falan var. Bu yüzden mesafeliyim. İnanın başta her çagırdıklarında gittim. Ama işte haftada 3 4 kez görüşmekten bunaldım.Son söze ek olarak bunları gördükçe eşinin ailesinen değerini daha iyi anlaman lazım.
Sana değer verene sen de değer ver, hem eşin de adil bir insan olduğunu görmüş olur.
Küssün küssün kaynanaya kocaya küsemeyecek nasılsa. :))Çok kırılıyor, inanın trıbe gırıyor. Benı anlamıyor. Benım derdım o insanları ıstemıyorum. Zaten kurtuldum kafam rahat
Ben de sandım ki, parmağı şişti de kuyumcuya kestireyim mi diye soruyor.Sizin amca tarafı cono aşiretine mi mensup? Çalma çırpma ?
geleceklerse madem evinizde “yüzük kesmeyiverin”
Yüzük kesmek de neyse sırf başlığı merak edip noluyor diye girdim.
Bizim evde isteme ve yüzük kesmeyi düşünüyor. Amcam ve kızları aşırı fena. Baba tarafından bi onlar fena aslında. Onları istemıyorum. Diger halam ve amcam gelsın tabıkı. Bu amcamın kızının çocugu kız kardesıme anlatmış. Biz gözlük çaldık falan anlatmış. Annesı satıcıyı oyalamış, çocuk gözlüğü almış. Zaten bunu duydum temkinliyim bayaa.Sizin amca tarafı cono aşiretine mi mensup? Çalma çırpma ?
geleceklerse madem evinizde “yüzük kesmeyiverin”
Yüzük kesmek de neyse sırf başlığı merak edip noluyor diye girdim.
Ulan be sizin amca kızları benim kaynanamın evine yollasak?Bizim evde isteme ve yüzük kesmeyi düşünüyor. Amcam ve kızları aşırı fena. Baba tarafından bi onlar fena aslında. Onları istemıyorum. Diger halam ve amcam gelsın tabıkı. Bu amcamın kızının çocugu kız kardesıme anlatmış. Biz gözlük çaldık falan anlatmış. Annesı satıcıyı oyalamış, çocuk gözlüğü almış. Zaten bunu duydum temkinliyim bayaa.
Aynı şeyi düşündüm desem .dBen de sandım ki, parmağı şişti de kuyumcuya kestireyim mi diye soruyor.
Pek dayancaklarını sanmıyorum. Ben 1 saat zor tahammül ediyorum. Annemin evındeyken onlar gelınce ortadaki herseyı saklardımUlan be sizin amca kızları benim kaynanamın evine yollasak?
Sırf çalsınlar yeter ya .dPek dayancaklarını sanmıyorum. Ben 1 saat zor tahammül ediyorum. Annemin evındeyken onlar gelınce ortadaki herseyı saklardım
Annen peki söz kesmede bulunmayacak mı ?Pek dayancaklarını sanmıyorum. Ben 1 saat zor tahammül ediyorum. Annemin evındeyken onlar gelınce ortadaki herseyı saklardım
Annem tabiki gelecek. Babama haber vermeyecek. Ama amcam babamı çagırır. Bende babamı zaten evımde ıstemıyorum. Bi de yeni evlendıgı kadınlar gelir. Ortalık karısır. Aslında kardesım onları cagırmakla hata yapıyor. Kafede de yapsa amcam babamı gel kızının başında dur dıye cagırır. Evlendıgı kadın babamı tek bırakmaz gelır. Kardeşim rezıl olur ıyıce. O kadın aşırı kavgacı, cok degısık. Bunları söylıycem ona. Amcamı falan cagırmasınAnnen peki söz kesmede bulunmayacak mı ?
Az yesinler kafede yapsınlar. Geride birşey gördüm damat bey de senin evde yapalım demiş. O kim oluyor da fikir veriyor dün bir bugün iki.Annem tabiki gelecek. Babama haber vermeyecek. Ama amcam babamı çagırır. Bende babamı zaten evımde ıstemıyorum. Bi de yeni evlendıgı kadınlar gelir. Ortalık karısır. Aslında kardesım onları cagırmakla hata yapıyor. Kafede de yapsa amcam babamı gel kızının başında dur dıye cagırır. Evlendıgı kadın babamı tek bırakmaz gelır. Kardeşim rezıl olur ıyıce. O kadın aşırı kavgacı, cok degısık. Bunları söylıycem ona. Amcamı falan cagırmasın
Damat kardesıme demıs ki. Kızın evınde yapmayalım. Akrabalar ögrenecek evı. Zor duruma sokmayalım demısAz yesinler kafede yapsınlar. Geride birşey gördüm damat bey de senin evde yapalım demiş. O kim oluyor da fikir veriyor dün bir bugün iki.
Sanada insallah herseye karisan bi kv denk gelirSenin konuları okudukça annenin ve kayınvalidenin şanssız olduklarını düşünmeye başlıyorum.
Sizin bu bildiklerinizi ongorunuzu kardeşiniz bilmiyor mu tahmin etmiyor muAnnem tabiki gelecek. Babama haber vermeyecek. Ama amcam babamı çagırır. Bende babamı zaten evımde ıstemıyorum. Bi de yeni evlendıgı kadınlar gelir. Ortalık karısır. Aslında kardesım onları cagırmakla hata yapıyor. Kafede de yapsa amcam babamı gel kızının başında dur dıye cagırır. Evlendıgı kadın babamı tek bırakmaz gelır. Kardeşim rezıl olur ıyıce. O kadın aşırı kavgacı, cok degısık. Bunları söylıycem ona. Amcamı falan cagırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?