Yüzük kesme

Kardeşime ben daha önce tepki gösterdim de trip attı, sonra tamam kafe tutcam dedi.Ama dün yarın agızla cagırcam gelmezler dıyor. Zaten akrabalar 1tl takmazlar. Bi amca kızı var, o biraz sıkıntılı o gelir diyor. E onu da ben istemiyorum. Kardeşime diycem sadece arkadaş çevresini cagırırsan gel yap. Ama amcaları ıstemıyorum dıycem. Yarım agızda cagırma. Benım ıstemedıgımi söyle dıycem. Son karar. Zaten bunu kabul etmez.

Ama bu tarz insanlar olunca mecbur kilitlemek zorundayım. Evet erkek tarafı yanlıs dusunur. En ıyısı bı kafe kiralayıp herkesı cagırsın

Eşimle konustum. O da cezası var dıyor. Yapmasını o da istemıyor. Bu dönemde yapılmaz dıyor

Son söze ek olarak bunları gördükçe eşinin ailesinen değerini daha iyi anlaman lazım.
Sana değer verene sen de değer ver, hem eşin de adil bir insan olduğunu görmüş olur.

Son söze ek olarak bunları gördükçe eşinin ailesinen değerini daha iyi anlaman lazım.
Sana değer verene sen de değer ver, hem eşin de adil bir insan olduğunu görmüş olur.
Eşimin ailesine deger veriyorum. Gidip geliyoruz. Saygısızlık falan kesinlikle yapmıyorum. Sadece onlar mıç mıç olmak istiyor, karışma huyları falan var. Bu yüzden mesafeliyim. İnanın başta her çagırdıklarında gittim. Ama işte haftada 3 4 kez görüşmekten bunaldım.

Sizin amca tarafı cono aşiretine mi mensup? Çalma çırpma ?
geleceklerse madem evinizde “yüzük kesmeyiverin”
Yüzük kesmek de neyse sırf başlığı merak edip noluyor diye girdim.
Ben de sandım ki, parmağı şişti de kuyumcuya kestireyim mi diye soruyor.

Sizin amca tarafı cono aşiretine mi mensup? Çalma çırpma ?
geleceklerse madem evinizde “yüzük kesmeyiverin”
Yüzük kesmek de neyse sırf başlığı merak edip noluyor diye girdim.
Bizim evde isteme ve yüzük kesmeyi düşünüyor. Amcam ve kızları aşırı fena. Baba tarafından bi onlar fena aslında. Onları istemıyorum. Diger halam ve amcam gelsın tabıkı. Bu amcamın kızının çocugu kız kardesıme anlatmış. Biz gözlük çaldık falan anlatmış. Annesı satıcıyı oyalamış, çocuk gözlüğü almış. Zaten bunu duydum temkinliyim bayaa.

Ulan be sizin amca kızları benim kaynanamın evine yollasak?

Annen peki söz kesmede bulunmayacak mı ?
Annem tabiki gelecek. Babama haber vermeyecek. Ama amcam babamı çagırır. Bende babamı zaten evımde ıstemıyorum. Bi de yeni evlendıgı kadınlar gelir. Ortalık karısır. Aslında kardesım onları cagırmakla hata yapıyor. Kafede de yapsa amcam babamı gel kızının başında dur dıye cagırır. Evlendıgı kadın babamı tek bırakmaz gelır. Kardeşim rezıl olur ıyıce. O kadın aşırı kavgacı, cok degısık. Bunları söylıycem ona. Amcamı falan cagırmasın

Az yesinler kafede yapsınlar. Geride birşey gördüm damat bey de senin evde yapalım demiş. O kim oluyor da fikir veriyor dün bir bugün iki.

Az yesinler kafede yapsınlar. Geride birşey gördüm damat bey de senin evde yapalım demiş. O kim oluyor da fikir veriyor dün bir bugün iki.
Damat kardesıme demıs ki. Kızın evınde yapmayalım. Akrabalar ögrenecek evı. Zor duruma sokmayalım demıs

Sizin bu bildiklerinizi ongorunuzu kardeşiniz bilmiyor mu tahmin etmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…