- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kayinvalidelerin çoğu zaten karışır, böyle bir temenni gereksiz olmuş. Eskiden karışıyordu ama yaş geçtikçe duruldu.Sanada insallah herseye karisan bi kv denk gelir
İsmini değiştirdin diye seni lanetleyen akrabaların evine mi gelecekler utanmadan?Damat kardesıme demıs ki. Kızın evınde yapmayalım. Akrabalar ögrenecek evı. Zor duruma sokmayalım demıs
Kardeşim amcamlar gelmez diyor. Yarım agızla çagırcam dıyor. Ama eminim sırf meraktan gelırler.Sizin bu bildiklerinizi ongorunuzu kardeşiniz bilmiyor mu tahmin etmiyor mu
Gelir onlar. Kardeşim dıyor ki amcamın elini öpmeye gıtmem ısım nikah sonrası gelmezmiş. Ama yüzsüz bunlar gelir.İsmini değiştirdin diye seni lanetleyen akrabaların evine mi gelecekler utanmadan?
Neden insanlara karşı net olmuyorsun? Kafan rahat eder. Sizi, sizi ve sizi hayatımda istemiyorum. Bitti gitti.Gelir onlar. Kardeşim dıyor ki amcamın elini öpmeye gıtmem ısım nikah sonrası gelmezmiş. Ama yüzsüz bunlar gelir.
Bir amcamın kızı vardı belki yirmi sene görmedim kendisini. Nişan günüm de geldi sırf meraktan cagirmamistik da. Onlar da gelir. Dikkatli olun. Olmazsa bir odanın kapısını kitlenin.Kardeşim amcamlar gelmez diyor. Yarım agızla çagırcam dıyor. Ama eminim sırf meraktan gelırler.
Ben nikahtan beri amcamlarla tek kelime konusmadım ve görüşmedim. Sosyal medyadan engelledim. Kardeşim konusuyor onlarla. Şimdi kardeşim ıcın gelecekler. Yarım agızla da olsa cagırdı mı onlar benim evım falan dinlemez koşa koşa gelır. Orada da der. Yok sen adını degıstırdın,sen şöylesin falanNeden insanlara karşı net olmuyorsun? Kafan rahat eder. Sizi, sizi ve sizi hayatımda istemiyorum. Bitti gitti.
Bizim oralarda hep söz için yüzük kesmeyi kullanırlarYüzük kesme derken parmağa oturmuş yüzüğü kesmekten bahsedildiğini sanan tek ben miyimhangi yörenin söz öbeği bu bilen aydınlatabilir mi?
ben de kanlı bir olay var zannettim ama hayırlı bir olaymışYüzük kesme derken parmağa oturmuş yüzüğü kesmekten bahsedildiğini sanan tek ben miyimhangi yörenin söz öbeği bu bilen aydınlatabilir mi?
İşte, az yesinler kafe tutsunlar. Merak etme, başına sırf müstakbel kayın ailesine güçlü gözükmek için bu kadar gereksiz insanı toplayan kardeşin sana 2 gün küser 3.gün miyavlar. Cidden çekeceğin sıkıntıya değmez.Ben nikahtan beri amcamlarla tek kelime konusmadım ve görüşmedim. Sosyal medyadan engelledim. Kardeşim konusuyor onlarla. Şimdi kardeşim ıcın gelecekler. Yarım agızla da olsa cagırdı mı onlar benim evım falan dinlemez koşa koşa gelır. Orada da der. Yok sen adını degıstırdın,sen şöylesin falan
İşte bana kalsa kilitlerim de diger insanlar aç kapıyı evını görelim dıyecek, mecbur acacagım. Eşimle konustuk. Nikahta amcamlar tatsızlık cıkardı. İyi kötü tanıdı eşim onları. Kesinlikle evde istemıyor. Bende istemiyorum. Kardesıme net olarak amcam ve kızlarını ıstemedıgımi,burada yapacaksa sabahtan gelsin burda gıyınsın diycem. Bizim evden aksam üstü gelırse pesıne takılırlar cunkuBir amcamın kızı vardı belki yirmi sene görmedim kendisini. Nişan günüm de geldi sırf meraktan cagirmamistik da. Onlar da gelir. Dikkatli olun. Olmazsa bir odanın kapısını kitlenin.
Evimi kıskanıyor gibi oluyorum. Yanı böyle dusunuyor bence. Ama cidden yapsın da onları ıstemıyorum. Ben gelinlikle evden cıkarken amca karısı para vermeden cıkmak yok falan dedi. Degısıkler baya. Yanı adet adı altında hep para almaya calıstılar. Eşime verdırtmedım. Az bır miktar verdı eşim. Amcam baya sinirlendi kızdıİşte, az yesinler kafe tutsunlar. Merak etme, başına sırf müstakbel kayın ailesine güçlü gözükmek için bu kadar gereksiz insanı toplayan kardeşin sana 2 gün küser 3.gün miyavlar. Cidden çekeceğin sıkıntıya değmez.
Kıskanıver evini ne olacak? Kocanın ailesinden biri istese de böyle kararsız kalacak mıydın?Evimi kıskanıyor gibi oluyorum. Yanı böyle dusunuyor bence. Ama cidden yapsın da onları ıstemıyorum. Ben gelinlikle evden cıkarken amca karısı para vermeden cıkmak yok falan dedi. Degısıkler baya. Yanı adet adı altında hep para almaya calıstılar. Eşime verdırtmedım. Az bır miktar verdı eşim. Amcam baya sinirlendi kızdı
mevzuya çok sert girdin bu sefer.haklısınKıskanıver evini ne olacak? Kocanın ailesinden biri istese de böyle kararsız kalacak mıydın?
İlk gördüğümde bunu düşündüm ben de ama konu sahibinin kim olduğuna bakınca böyle ciddi şeyleri dert etmeyeceğini de düşünüp şaşırdım. İçeriğe bakınca heh dedim tamam döngü hiç şaşmaz baba sülalesi ve koca sülalesi sonrası kardeşine takmış kafayı. Hayır diyebileceğin şeyi niye dert edersin di mi?Yüzük kesme derken parmağa oturmuş yüzüğü kesmekten bahsedildiğini sanan tek ben miyimhangi yörenin söz öbeği bu bilen aydınlatabilir mi?
Sevmedıgım ınsanı cagırmadıgı sürece yapabilirler tabiki. Sorun koca aılesı ya da kardes degıl. Ben o ınsanlarla muattap olmak ıstemıyorum.Kıskanıver evini ne olacak? Kocanın ailesinden biri istese de böyle kararsız kalacak mıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?