Yüzük kesme

Söyledım yasak var 9 da bıtıyor falan dıye. O da işte 2 saat sürecek dedi. Amannn kafe tutmasını net söylıycem. Bi de bu ınsanlar ceza yerse sızın yuzunuzden oldu ödeyin der

İşte eşimde dün hayır diyemedi. Ceza falan dedi. Bak 40 kısıye korona bulasmıs, vakalar fazla dıyor. Ama o illa burada yapmak ıstıyor
Caniniz mi onemli kardesinizin kirilmasi mi? Gecirenler bile tekrae geciriyorm onca insan evinizde herseyi ellicek dokuncak. Maskeleri cikarcak. Hastalik davetiyesi bu

Ya yazmayayım ellerime yazık diyorum da 16 sayfa boyunca "diycem, söylicem" yeter Allah aşkına. Anca burada kendi kendine konuşuyorsun, şunu pat diye söylesen kesin ve kararlı şekilde bu kadar detay düşünmene gerek kalmayacak. Ev senin evin ne münasebet senin evinde davet veriyor kardeşin? Bir de arkadaşları olsa tamam da diyorsun ya sen kardeşinin arkadaşlarından ne kadar eminsin veya karşı tarafın ailesinden? Resmen bunu kabul etmişsin de akrabalarının gelecek olmasını takıyorsun. Kesin ve katı olarak tepkini koyamamanın, hayır diyememenin de sonu psikiyatriye çıkıyor üzgünüm. Sen daha bahaneler bul kendine.

Mesela sevdiğim birinin nişanı sevmediğim birinin konuşmsdığım birinin evindeyse " canım mutlu gününü tebrik ederim ama biz onlarla konuşmadığımızdan evlerine gitmek uygun düşmez" demiyorlar mı ya? Burada bir yüzsüzlük var

Zaten kardesım dıyor kı. Evlenınce hepsını engellıycem dıyor. Şuan mecburiyetten görüşüyor. O cocuguna hırsızlık yapan akrabayı falan kardesım evıne sokmaz. Bende sokmak ıstemıyorum

Onlar aşırı yüzsüz. İnadına gıdelım derler. Gelıp canlı yayın yaparlar sürekli

Ben kafe tutsa orda bile denk gelmek ıstemıyorum. O derece sogudum onlardan
Kafe tutarlarsa kimin geleceğine karışma durumun olamaz. Zaten evinde yapsan da o kızkardeşin senden gizli çağırır. Max. 2 saat de sıkıver dişini, nasılsa kafede bi şeyimi çalarlar derdi de olmaz amaaan.

Kafe tutarlarsa kimin geleceğine karışma durumun olamaz. Zaten evinde yapsan da o kızkardeşin senden gizli çağırır. Max. 2 saat de sıkıver dişini, nasılsa kafede bi şeyimi çalarlar derdi de olmaz amaaan.
Kesinlikle. Kafe tutcam dıyordu basta. Ama para harcamak ıstemıyor.

Sülalece normal değiller..

Bi de o eli uzun olan amca kızımdan vazgecmıyor. O gelir dıyor. Ben zaten özellikle onu ıstemıyorum

Sülalece normal değiller..
Mesela ben olsam abime sizde yapalım mı diyemem. Korona olmasın, düzgün insanlar olsun gelenler, yine de neden abimin eşi ev temizlesin milletin pisliğini kaldırsın benim yüzümden? Ya abime tek bir laf söylerse abim de beni korusun diye tartışırsa diye düşünürüm. Çok tuhaf gerçekten.

Eşim sıkıntı yapmaz. Temızlıgı falan yaparım. Sonucta anne evınde yapsada temızlıge yardıma gıdecegım. Benım sıkıntım tatsızlık cıkmasın. Ben zaten evımı göstermeyecegim dıye seviniyordum. Bu bahane ıle gelmıs olacaklar

adımı değiştirdim deyince konu sahibini tanıdım.bir ara onlarca konu açmıştı kayınvalidesi hakkında.ders çalışıyordur umarım kpss için

Tamamda kardeşim bidaha söylesin istemedigımı söyliyecegim ona. Arkadaslar ini hep tanıyorum. Zaten ceza yeme riski yüksek hem bu yüzden istemıyorum. Tüm sebeplerini konusu açılsın söylıycem. Dün erkek kardeşim ve eşi de geldı. Onlarda bak burda cok guzel nısan olur dedi. Kardesım iyice heveslendi

Canım eşin sıkıntı yapmaz olabilir mi ya? Hastalık var ve bir bulaşsa sen eve kabul ettin diye bulaşmış olacak,bir şikayet edilseniz ceza size kesilecek eşin sıkıntı yapmayacak mı, evinden bir şey çalınsa eşinin ailesine de eşine de rezil olacaksın. Böyle bir durumu düşmek istiyor musun?

Ay herhalde. Biz 2.5 sene önce kendi evimizde 30 kişilik aile arasında bir isteme yaptık. Herkes sordu fincan getirelim mi, kek börek yapalım mı diye. Onu bile istemedim insanlara niye zahmet yaratayım? Evdeki fincanlara ek 2 takım fincan aldım, ikramları da ev yemeklerine yaptırdık bitti gitti. Bu işlere kalkışan kendine güvenir sadece. Bu ailede tartışma sadece adamın ailesi yüzünden çıkıyor, kadının ailesi geliyor gidiyor yatılı kalıyor hatta şimdi davet salonu olarak kullanıyor ve tek sorunumuz eli uzun amca kızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…