Yüzük kesme

Ben utanmıyorum. Kardeşim utanıyor. Annemın kulagı az duyuyor. Temizlettık falan ama çok anlamıyor. Bi de babam bayaa çöktürdü kadını. Yaşından büyük duruyor.
Çok üzüldüm anneniz adına. Erkek arkadaşı ve onun annesi annenizle tanışmak istemedi mi? Ilerde ne olacak peki hiç mi göstermeyecek annenizi? Anneniz bu duruma üzülmüyor mu?
Böyle kardeş için covid olmayı göze almazdım gerçekten

Annem tabıkı üzülüyor napsın. Şuan birbirlerini hıc gormedıler. Cocugun annesı kac kez bıze gelmek istedi, annemle tanışmak istedi. Kardeşim hep bahane buldu

Ben utanmıyorum. Kardeşim utanıyor. Annemın kulagı az duyuyor. Temizlettık falan ama çok anlamıyor. Bi de babam bayaa çöktürdü kadını. Yaşından büyük duruyor.

Annesinden utanan kardeşin için hickimseyle kötü olma. Senin yerinde olsam git nerede yapıyorsan yap derdim. Bu nasıl evlat böyle annen için üzüldüm.

Annesinden utanan kardeşin için hickimseyle kötü olma. Senin yerinde olsam git nerede yapıyorsan yap derdim. Bu nasıl evlat böyle annen için üzüldüm.
Anneme kıyamıyorum. Acaba kulagı ıcın cihaz falan taktırsak rahat duyar mı

Ben açıkcası evımı görsünler bilsinler ıstemıyorum bı yandan.Babam da evı ögrenecek. Belkı içip içip buraya gelır sonra
Açıkça böyle yazdığın gibi söylesen ne diyor. Görüşmediğim insanları evime almam, ama senin özel gününde misafirlerine karışmak istemem desen. Bence mantıklı olan açık havada yapılması. Çay bahçesi gibi olan yerler daha uygundur fiyatı belki. Eşim de kesinlikle kabul etmiyor falan desen
Görüşmedigin sevmedigin insanları evine alma kesinlikle

50 tane muhteşem sebep var kabul etmemek için

pandemide evime milleti toplayamam (terasta olsa bile içeri girecekler, tuvaleti kullanacaklar)
şikayet ederlerse büyük ceza var, göze alamam
eşim istemiyor
ben istemiyorum
kuzenlerimle görüşmek istemiyorum
evimde hırsız istemiyorum
babamın adresimi öğrenmesini istemiyorum

Yani şunları sıraladığınızda karşı taraf hala "yapıcam da yapıcam" diyorsa karşılıklı küsün gitsin.

O Kişiler değil herkes girer o nedenle Olmaz

Diyor ki ben amcamlara yarım agızla söyliycem gelmezler dıyor. Ama bı amca kızı var o gelecegım dıyor. Onunda eşi uzun işte. Bi de babama evı soyleyebılır. Kardeşim söylemez dıyor. Ama babamla arası iyi kesın söyler . Kardeşime amcalar ve kızlarını istemedıgımı söylıycem

O dıyor ki kımse söylemez evını. Bırsey olmaz acık alan dıyor. Ama eşim bu semttekıler sıkayet eder dıyor.

Kardeşinizde bi tuhaf.Sizn istemediğinizi bile bile hem evinizde yapıyor hem de o hırsızları çağırıyor.Allah akıl fikir versin.Annenlerin evine ne oldu onu anlamadım.Sizde yapmak için diretiyor
Annemın evını begenmıyor, utanıyor ordan

Şu gelipte bütün evin odalarını gezenlere sinir oluyorum bizim burda sünnet yatağı diye bir adet var o yatağı, görmeye gelen evin her köşesini geziyor ev işte ne görüceksin yalı sanki, eğer kabul ederseniz kilitleyin kapıları gelen direk terasa çıksın o telaşta açın derseler duymamazlıktan gelin, hatta kalkıp birden müzik açıp oynayın sonuçta kardeşinizin nişanı :)

Ama bu pandemi de sıkayet olur. Kesın ceza yeriz. Göze alamıyorum dıycem

Pandeminin bu denli arttığı şu günlerde bir sürü kişiyi evinize toplayarak risk alacaksınız, söylediğinizden anladığım kadarıyla evinizden bir şeyler eksilebilir, babanız ve akrabalarınız evinizi bilsinler istemiyorsunuz, söz için gelirlerse ileride evinize gelinerek sizi rahatsız etme ihtimali olan kişiler var. (yanlış anladıysam düzeltin lütfen)
Bakın tüm bu risklerin karşısında kardeşiniz sadece yüzüğüm sizin evde takılsın diyor.
Açıkça buraya yazdığınız sebepleri söyleyin. Hala ısrar ederse siz eşinizle oturur konuşursunuz. Yüzüğü sizin evde takmayı kabul etmeyip onun kırılması mi ? Yoksa yarın öbür gün yukarıdaki risklerden biri ya da bir kaçının gerçekleşmesi durumunda sizin kırılmanız mı? Umarım sorunsuz halledersiniz. :)

O dıyor ki kımse söylemez evını. Bırsey olmaz acık alan dıyor. Ama eşim bu semttekıler sıkayet eder dıyor.
Kardeşiniz mantıksız. Siz ona uymak zorunda değilsiniz, o size uyacak. Sizin şartlarınızla küçük bir grup gelirse gelir, gelmezse keyfi bilir, kendine mekan baksın.

Eşim kesınlıkle o eli uzun akrabayı falan ıstemıyor. Ama ben söylersem kırılır sen söyle dıyor. Hem bu dönemde ceza yeriz olmaz dıyor. Bende tüm sebepleri söylıycem kardesıme

Valla bu koronada boyle bır torene ev ıcınde gerek var mı sızce? Ayrıca evınıze gorusmedıgınız ınsanları kabul etmemekte ozgursunuz, degıl kardesım basbakan gelse ıstemedıgım ınsanı evıme sokamaz, tavrınızda net olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…