- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Tabiki hayır. Eşim zaten o amca kızını kesınlıkle ıstemıyor. Sonra eşim zaten dıkkat edıyor virus var dıye. Bak bu semt sıkayet eder dıyor. Kız kardesımın korona falan umrunda degıl. Bekle vakalar sussun dıyorum. 2 3 saatlık dıyor. Ama konusu acilsin konuscam. Kafe tutsunCanım eşin sıkıntı yapmaz olabilir mi ya? Hastalık var ve bir bulaşsa sen eve kabul ettin diye bulaşmış olacak,bir şikayet edilseniz ceza size kesilecek eşin sıkıntı yapmayacak mı, evinden bir şey çalınsa eşinin ailesine de eşine de rezil olacaksın. Böyle bir durumu düşmek istiyor musun?
Evet baya çalışıyor olmalı, haftada 3 kez konu açıyor işte.adımı değiştirdim deyince konu sahibini tanıdım.bir ara onlarca konu açmıştı kayınvalidesi hakkında.ders çalışıyordur umarım kpss için
O kardeşin çok bilmesin, kendi evinde yapsın. Abisinden istesin o küçük hanım da, sıkıyorsa.Tamamda kardeşim bidaha söylesin istemedigımı söyliyecegim ona. Arkadaslar ini hep tanıyorum. Zaten ceza yeme riski yüksek hem bu yüzden istemıyorum. Tüm sebeplerini konusu açılsın söylıycem. Dün erkek kardeşim ve eşi de geldı. Onlarda bak burda cok guzel nısan olur dedi. Kardesım iyice heveslendi
Benim de öyle oldu valla.Burada gidişat gerçekten çok tuhaf..Ay herhalde. Biz 2.5 sene önce kendi evimizde 30 kişilik aile arasında bir isteme yaptık. Herkes sordu fincan getirelim mi, kek börek yapalım mı diye. Onu bile istemedim insanlara niye zahmet yaratayım? Evdeki fincanlara ek 2 takım fincan aldım, ikramları da ev yemeklerine yaptırdık bitti gitti. Bu işlere kalkışan kendine güvenir sadece. Bu ailede tartışma sadece adamın ailesi yüzünden çıkıyor, kadının ailesi geliyor gidiyor yatılı kalıyor hatta şimdi davet salonu olarak kullanıyor ve tek sorunumuz eli uzun amca kızı...
Konu açılmasını beklemem yerinde olsam. Gider konuyu kendim açarım canım arkadaşım.Tabiki hayır. Eşim zaten o amca kızını kesınlıkle ıstemıyor. Sonra eşim zaten dıkkat edıyor virus var dıye. Bak bu semt sıkayet eder dıyor. Kız kardesımın korona falan umrunda degıl. Bekle vakalar sussun dıyorum. 2 3 saatlık dıyor. Ama konusu acilsin konuscam. Kafe tutsun
Eşimin erkek kardesı evlense gelse nısan yapsa tabıkı yapsın hayır demem . Ayrıca kac ay öncesinden eşimin kardesıne dedım ki. Bak cicim aylarımız bitti, gelip bizde kalabilirsin, nargile falan ıcer sınız dedim. Eşime de kac kez söyledim. Isınma tek odada var. Kardeşi ben ve eşimle sıkılır rahat edemez.eşim yaz gelsin terasta nargile yaparız, hem bızde kalır dedı. Kız kardesım 1gece kaldı bende. Annem hiç kalmadı. Eş ailesiyle tek problemim sürekli Mıc Mıc istemeleri, evımde esyaya falan herseye karısıp müdahale etmeleri. Bu yüzden uzak duruyorum. İlk baslarda yakındık ve bunalttılar beni. Ayrıca bir kez onlara gidiyorsam 1 kez eşimin aılesıne gıdıyorum.Ay herhalde. Biz 2.5 sene önce kendi evimizde 30 kişilik aile arasında bir isteme yaptık. Herkes sordu fincan getirelim mi, kek börek yapalım mı diye. Onu bile istemedim insanlara niye zahmet yaratayım? Evdeki fincanlara ek 2 takım fincan aldım, ikramları da ev yemeklerine yaptırdık bitti gitti. Bu işlere kalkışan kendine güvenir sadece. Bu ailede tartışma sadece adamın ailesi yüzünden çıkıyor, kadının ailesi geliyor gidiyor yatılı kalıyor hatta şimdi davet salonu olarak kullanıyor ve tek sorunumuz eli uzun amca kızı...
Konustugumuzda kafeden fıyat almasını söylıycemBenim de öyle oldu valla.Burada gidişat gerçekten çok tuhaf..
Konu açılmasını beklemem yerinde olsam. Gider konuyu kendim açarım canım arkadaşım.
Tamamda ben gelmesinler istiyorum. Kardesım yarım agızla cagırcak dıyor. Ben zaten o kalan bagı koparmaya calısıyorum
H A Y I R cok basit bunu demek?Tamamda ben gelmesinler istiyorum. Kardesım yarım agızla cagırcak dıyor. Ben zaten o kalan bagı koparmaya calısıyorum
Ben eş aılesı ile gorusuyorum.Eşit sekılde gıdıyorum 2 tarafada. Ayrıca bu kadar baskı yaparlarsa bende de istek kalmaz. En son gıttıgımizde eşime ısrarla yatan maaşı soruyorlar. Eski kullanılmış koltugu illa goturun dıyorlar. Böyle baskı yaptıkca gidesim gelmiyor. Ama gıtmek zorundayım işteEşinin ailesiyle görüşmemek için 40 takla atarken kızkardeşinin nişanını evinde yaparsan herkesi eşini de dahil kendine küstürürsün. Evliliğin çok uzun ömürlü olmaz.
Eşin de söylemeyiversin canım. İnsana maaşı mı sorulur . Ne ayıp.Ben eş aılesı ile gorusuyorum.Eşit sekılde gıdıyorum 2 tarafada. Ayrıca bu kadar baskı yaparlarsa bende de istek kalmaz. En son gıttıgımizde eşime ısrarla yatan maaşı soruyorlar. Eski kullanılmış koltugu illa goturun dıyorlar. Böyle baskı yaptıkca gidesim gelmiyor. Ama gıtmek zorundayım işte
Ayrıca neden nişanlıyken problem yoktu da evlenınce problem basladı. Nısanlıyken karışmazlardı. Şimdi gezmeyin bizle evde oturun. Gezdiklerıne say. Yatan maas me kadar. Ayın kacında yatıyor. Yok evınıze şunu şöyle yapın. Fikir sormak yok. Misafir gelınce illa bızı de evden alın. İzin günümde anneme gıdelım hadi diyen eş. Ayrıca ben anneme 1 kez kahvaltıya gıttım. Onlara defalarca kez gıttık. Sabah 7 de kalkıp kahvaltıya gıdıyoruz. Erken kalkıyorlar dıye eşim beklemesinler diyor. 3 te falan kalkıyoruz. Ee bende bunalıyorum. Rahat edemiyorum. Bunlar 4 ayda üst üste olunca ben de daraldım bunaldım kısacası.Eşinin ailesiyle görüşmemek için 40 takla atarken kızkardeşinin nişanını evinde yaparsan herkesi eşini de dahil kendine küstürürsün. Evliliğin çok uzun ömürlü olmaz.
Soruyor işte. Bana da soruyor. Eşimin agzında bakla ıslanmaz. Her haltı anlatır. Utanmasa seks zamanlarını da anlatacak. Yani herşeyi sorması beni darlandırıyor. Yer minderi alın,Eskı tv yı götürün dıger odaya koyun. Ya ben dıger odamı doldurmak ıstemıyorum. O odaya koltuk ve tv geldı mı dolacak iyice.Eşin de söylemeyiversin canım. İnsana maaşı mı sorulur . Ne ayıp.
Beni 4 ayda o kadar bunalttı ki böyle yemin ederim ayaklarım geri geri gidiyor. Yemin ediyorum giderdik yahu kalkamıyoruz o koltuktan. O evden cıkamıyoruz.illa ki onlarla oturalım. Kahvaltıya gitsek tüm gün birlikteyiz. Ki benım anneme gıtsek eşim 2 saat sonr kalkar. Ama onlarda hayatta kalkmaz. Bi kalkalım dıyeyım hepsı üstüme gelır. Nereye yeni geldiniz dıye.Eşinin ailesiyle görüşmemek için 40 takla atarken kızkardeşinin nişanını evinde yaparsan herkesi eşini de dahil kendine küstürürsün. Evliliğin çok uzun ömürlü olmaz.
Ozaman oraya çocuk odası al koySoruyor işte. Bana da soruyor. Eşimin agzında bakla ıslanmaz. Her haltı anlatır. Utanmasa seks zamanlarını da anlatacak. Yani herşeyi sorması beni darlandırıyor. Yer minderi alın,Eskı tv yı götürün dıger odaya koyun. Ya ben dıger odamı doldurmak ıstemıyorum. O odaya koltuk ve tv geldı mı dolacak iyice.
Beni 4 ayda o kadar bunalttı ki böyle yemin ederim ayaklarım geri geri gidiyor. Yemin ediyorum giderdik yahu kalkamıyoruz o koltuktan. O evden cıkamıyoruz.illa ki onlarla oturalım. Kahvaltıya gitsek tüm gün birlikteyiz. Ki benım anneme gıtsek eşim 2 saat sonr kalkar. Ama onlarda hayatta kalkmaz. Bi kalkalım dıyeyım hepsı üstüme gelir, nereye yenı geldiniz der. Ama 5 saat gecmiştir.Eşinin ailesiyle görüşmemek için 40 takla atarken kızkardeşinin nişanını evinde yaparsan herkesi eşini de dahil kendine küstürürsün. Evliliğin çok uzun ömürlü olmaz.
O zaman bızım evden cıkmaz lar. Orası kusların odası. Hem kitaplık masam falan var.Ozaman oraya çocuk odası al koy
Hayatım gelip beşiğe mi yatacaklar genç odası demiyorum bebek odasıO zaman bızım evden cıkmaz lar. Orası kusların odası. Hem kitaplık masam falan var.
Neden alayım ki. Cocuk falan ıstemıyorum uzun süre. Bu sehırde kalırsam hele hıc ıstemıyorum. O derece bunalttılarHayatım gelip beşiğe mi yatacaklar genç odası demiyorum bebek odası
Sen zaten daha 4 aylık evli değil misin ?Neden alayım ki. Cocuk falan ıstemıyorum uzun süre. Bu sehırde kalırsam hele hıc ıstemıyorum. O derece bunalttılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?