Yüzük kesme

Tabiki hayır. Eşim zaten o amca kızını kesınlıkle ıstemıyor. Sonra eşim zaten dıkkat edıyor virus var dıye. Bak bu semt sıkayet eder dıyor. Kız kardesımın korona falan umrunda degıl. Bekle vakalar sussun dıyorum. 2 3 saatlık dıyor. Ama konusu acilsin konuscam. Kafe tutsun

O kardeşin çok bilmesin, kendi evinde yapsın. Abisinden istesin o küçük hanım da, sıkıyorsa.

Benim de öyle oldu valla.Burada gidişat gerçekten çok tuhaf..
Konu açılmasını beklemem yerinde olsam. Gider konuyu kendim açarım canım arkadaşım.

Eşimin erkek kardesı evlense gelse nısan yapsa tabıkı yapsın hayır demem . Ayrıca kac ay öncesinden eşimin kardesıne dedım ki. Bak cicim aylarımız bitti, gelip bizde kalabilirsin, nargile falan ıcer sınız dedim. Eşime de kac kez söyledim. Isınma tek odada var. Kardeşi ben ve eşimle sıkılır rahat edemez.eşim yaz gelsin terasta nargile yaparız, hem bızde kalır dedı. Kız kardesım 1gece kaldı bende. Annem hiç kalmadı. Eş ailesiyle tek problemim sürekli Mıc Mıc istemeleri, evımde esyaya falan herseye karısıp müdahale etmeleri. Bu yüzden uzak duruyorum. İlk baslarda yakındık ve bunalttılar beni. Ayrıca bir kez onlara gidiyorsam 1 kez eşimin aılesıne gıdıyorum.

Eşinin ailesiyle görüşmemek için 40 takla atarken kızkardeşinin nişanını evinde yaparsan herkesi eşini de dahil kendine küstürürsün. Evliliğin çok uzun ömürlü olmaz.
Ben eş aılesı ile gorusuyorum.Eşit sekılde gıdıyorum 2 tarafada. Ayrıca bu kadar baskı yaparlarsa bende de istek kalmaz. En son gıttıgımizde eşime ısrarla yatan maaşı soruyorlar. Eski kullanılmış koltugu illa goturun dıyorlar. Böyle baskı yaptıkca gidesim gelmiyor. Ama gıtmek zorundayım işte

Eşin de söylemeyiversin canım. İnsana maaşı mı sorulur . Ne ayıp.

Eşinin ailesiyle görüşmemek için 40 takla atarken kızkardeşinin nişanını evinde yaparsan herkesi eşini de dahil kendine küstürürsün. Evliliğin çok uzun ömürlü olmaz.
Ayrıca neden nişanlıyken problem yoktu da evlenınce problem basladı. Nısanlıyken karışmazlardı. Şimdi gezmeyin bizle evde oturun. Gezdiklerıne say. Yatan maas me kadar. Ayın kacında yatıyor. Yok evınıze şunu şöyle yapın. Fikir sormak yok. Misafir gelınce illa bızı de evden alın. İzin günümde anneme gıdelım hadi diyen eş. Ayrıca ben anneme 1 kez kahvaltıya gıttım. Onlara defalarca kez gıttık. Sabah 7 de kalkıp kahvaltıya gıdıyoruz. Erken kalkıyorlar dıye eşim beklemesinler diyor. 3 te falan kalkıyoruz. Ee bende bunalıyorum. Rahat edemiyorum. Bunlar 4 ayda üst üste olunca ben de daraldım bunaldım kısacası.

Eşin de söylemeyiversin canım. İnsana maaşı mı sorulur . Ne ayıp.
Soruyor işte. Bana da soruyor. Eşimin agzında bakla ıslanmaz. Her haltı anlatır. Utanmasa seks zamanlarını da anlatacak. Yani herşeyi sorması beni darlandırıyor. Yer minderi alın,Eskı tv yı götürün dıger odaya koyun. Ya ben dıger odamı doldurmak ıstemıyorum. O odaya koltuk ve tv geldı mı dolacak iyice.

Beni 4 ayda o kadar bunalttı ki böyle yemin ederim ayaklarım geri geri gidiyor. Yemin ediyorum giderdik yahu kalkamıyoruz o koltuktan. O evden cıkamıyoruz.illa ki onlarla oturalım. Kahvaltıya gitsek tüm gün birlikteyiz. Ki benım anneme gıtsek eşim 2 saat sonr kalkar. Ama onlarda hayatta kalkmaz. Bi kalkalım dıyeyım hepsı üstüme gelır. Nereye yeni geldiniz dıye.

Ozaman oraya çocuk odası al koy

Beni 4 ayda o kadar bunalttı ki böyle yemin ederim ayaklarım geri geri gidiyor. Yemin ediyorum giderdik yahu kalkamıyoruz o koltuktan. O evden cıkamıyoruz.illa ki onlarla oturalım. Kahvaltıya gitsek tüm gün birlikteyiz. Ki benım anneme gıtsek eşim 2 saat sonr kalkar. Ama onlarda hayatta kalkmaz. Bi kalkalım dıyeyım hepsı üstüme gelir, nereye yenı geldiniz der. Ama 5 saat gecmiştir.

Kardeşin, amca ve kızlarını çağıracağım dediğinde burada olmaz niye diyemiyorsun ki?

Bir daha konuyu açılana kadar kur dur kafanda sürekli şimdi.

Hem bu kadar takıntılı olup hem de fikirlerini olduğu gibi söylememekte garip. Direkt söyleyebilmen lazım aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…