- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yok kesınlıkle ıstemıyorum. Sorunlu insanlar zaten hepsıZor bi durum ne desen sıkıntılı yani gelirlerse kapıları kitle bence kusura bakmayın hastalık var odalara sokamıyorum dersin zaten görüşmediğin insanlar alınsalarda dert değil yani
Ozaman mecbur kardeşine ya onlar gelmesin geliceklersede izin veremem kusura bakma dersin başka çare yokYok kesınlıkle ıstemıyorum. Sorunlu insanlar zaten hepsı
İstemedigimç biliyo zaten. Yarım agızla söylıycem dıyo. Ama onlar yarım agız söylesen de cagırmasanda kosup gelırler. Cok istiyorsa kafe tutacak. Söylıycem. Herkesı de cagirabilirOzaman mecbur kardeşine ya onlar gelmesin geliceklersede izin veremem kusura bakma dersin başka çare yok
ben olsam su korona durumunda terasımda da olsa asla evımde ustelık sevmedıgım kısılerı agırlamam korana olmasaydı da bu sekılde sevmedıgım akrabalarıma evımı acmam sevmedıgım guvenmedıgım kımseye evımı acmamDün kardeşim bize geldi.1 2 ay sonra isteme ve yüzük kesmeyi bizim terasta yapmak istiyor. Ama şöyle bir problem var. Babam gelmeyecek zaten. Benim baba tarafı problemli.Amca kızları hem dedikoducu hem tuhaf. Ben hiçbiriyle görüşmüyorum. Kardeşim onların geleceğini söyledi. Onlar aşırı meraklı ve onlarda hırsızlık olayları oldu. Evime sokmak istemiyorum. Şimdi tüm odaları kilitlesem illaki bakmak isteyecekler. Kardeşime onları çagırma diyorum, bi Maca kızları gelecek. Amcaları yarım agızla çağıracağım gelmez diyorlar. Sırf meraktan gelirler eminim. Her odayı yalan edecekler. Çocukları surdan sustan anlamıyor. Bi de bize sormadan evdeki eşya ve yiyecek götürme huyları var. Nikah sonrası hiçbiriyle konusmadım, görüşmedim. Bu yüzük kesme terasta olsun tamam ama onların gelmesini istemiyorum. Her odayı kilitlesem mi. Kardeşime korona var 9 dan sonra yasak diyorum. Sadece yüzük kesilecek diyor. Eşim cezası var falan diyor. Ama heves ediyor oda. Hayır deyince trip atıyor.
tum odaları kapamak cozum degıl kıTerasta olacak kimse girmez odana girmez dıyor ama girerler emınım
Dün eşimle konustuk.Kesinlikle istemiyoruz. Hem ceza riski var, korona olmak ıstemıyorum bı yandan. Hem de o insanları degıl evıme sokmak, semtimde dahi istemiyorumtum odaları kapamak cozum degıl kı
kımın tasıyıcı oldugunu bılemezsınız kalabalık gelecekler mutfak tuvalet kullanılacak sosyal mesafe ımkansız
muzık sesınden herkes kulak kulaga agız agıza konusacak
bu kadar korona partısıne heveslı olmasın kardesınız en azından buna esım alet olmak ıstemıyor dersınız esınızı öne sürün
sevmedıgım bır durumda karsı taraf kırılmasın dıye ben eşimi ortaya atıyorum o ıstemez hoslanmaz dıye , nıyeyse ınsanlar soz konusu erkek olunca bır duruluyorlar cunku
Engelledım. Görüşmüyorum. Evıme kesinlikle gelmelerini ıstemıyorum. Kardesıme vazgecmıyor onlardan.Buna kendinizi mecbur hissedip strese girmeniz bile çok gereksiz. Pandemi olmasa bile sevmediğim bir akrabanin evime gelecek olması düşüncesi bile direk hayır deme nedenim olurdu. Ben sevmediğim gorusmedigim akrabaları telefon rehberimden bile siliyorum, evimde ne işleri var?
teras da olmayacak bu olay. ve düzgün dille bunu kardeşine söyleyeceksin. eğer trip atıyorsa buna evlenmesin bile şu an.Dün kardeşim bize geldi.1 2 ay sonra isteme ve yüzük kesmeyi bizim terasta yapmak istiyor. Ama şöyle bir problem var. Babam gelmeyecek zaten. Benim baba tarafı problemli.Amca kızları hem dedikoducu hem tuhaf. Ben hiçbiriyle görüşmüyorum. Kardeşim onların geleceğini söyledi. Onlar aşırı meraklı ve onlarda hırsızlık olayları oldu. Evime sokmak istemiyorum. Şimdi tüm odaları kilitlesem illaki bakmak isteyecekler. Kardeşime onları çagırma diyorum, bi Maca kızları gelecek. Amcaları yarım agızla çağıracağım gelmez diyorlar. Sırf meraktan gelirler eminim. Her odayı yalan edecekler. Çocukları surdan sustan anlamıyor. Bi de bize sormadan evdeki eşya ve yiyecek götürme huyları var. Nikah sonrası hiçbiriyle konusmadım, görüşmedim. Bu yüzük kesme terasta olsun tamam ama onların gelmesini istemiyorum. Her odayı kilitlesem mi. Kardeşime korona var 9 dan sonra yasak diyorum. Sadece yüzük kesilecek diyor. Eşim cezası var falan diyor. Ama heves ediyor oda. Hayır deyince trip atıyor.
Kesinlikle istemedigımı zaten söyliycem. Yok yarım agızla cagırcakmısta. İstemiyorum onları. Bi de bizim semttekıler kesın sıkayet eder, ceza yeriz dıycem.teras da olmayacak bu olay. ve düzgün dille bunu kardeşine söyleyeceksin. eğer trip atıyorsa buna evlenmesin bile şu an.
biz kronik hastalar çocuk sınava girecek acaba virüs getirir mi bize diye dokuz doğuruyoruz millet yasak olmasına rağmen evlerde toplanma peşinde pes ki pes.bu kadar düşüncesiz insanlar olduğu sürece bu virüs bitmez bir arpa boyu yol katedemeyizteras da olmayacak bu olay. ve düzgün dille bunu kardeşine söyleyeceksin. eğer trip atıyorsa buna evlenmesin bile şu an.
Kesinlikle istemedigımı zaten söyliycem. Yok yarım agızla cagırcakmısta. İstemiyorum onları. Bi de bizim semttekıler kesın sıkayet eder, ceza yeriz dıycem.
acaba değerli eşyaları bir odaya toplayıp o odayı mı kitleseniz. tüm kapıları kitlerseniz açtırabilirler zorla ama bir kapıyı kitlersiniz. kilidi bozuk depo olarak kullanıyoruz vs bir şey uydurursunuz.Bakalım deyip açtıracakta. Son çare tüm kapıları kilitlesem ve sadece wc acık kalsa. Amcam ve yengem aşırı fena bi insan. Onların falan hıc gelmesini evımı görmesini istemiyorum
Söyledım. Yazın yap dedım. İllaki hemen yapacakmıs. Cocuk eve rahat gırıp cıkmak ıstıyormuş. Şimdi o gün erkek kardesım falanda vardı. Herkes burda yap dedı. Tanısmayı da erkek kardesımde yapacak. Ama erkek kardesımın evıne ç milleti toplayamaz. Onların altınları falan ortada. Kaybolursa kötü olur. Mayısta yapmayı dusunuyor açıkcası. Vakalar yuksek dıyorum. 2 saate bıtecek dıyor. Ama kesın net konuscam. Kimseyi evımde ıstemıyorum. Ceza yemekte ıstemıyorum. Korona da olmak ıstemıyorum. Bu zamana kadar dıkkat ettım. Şükür yakalanmadan. Bu yuzden hasta olmak istemiyorum. Net konuscam onunlaşimdi sen "ben evimde kalabalık istemiyorum terasta olmaz bu iş " deseydin bu kadar uzamazdı
sen "amca kızlarını istemiyorum" dediğin için "onları yarım ağız çağıracağım" vs diyor
hadi onlar gelmedi, erkek tarafı gelecek
bilmediğin, tanımadığın bir kocaman grup, evde ne işi var
zaten virüs aldı başını gidiyor
siz İzmir de değil miydiniz
az daha beklesin açık havada yapsın baharda
virüs olmasa idi teras işi olabilirdi bana kalırsa da, virüs var
ha evime gelip bakacaklar vs diye dertlendiğim kişiler varsa daha da hevesle yapardım o sözü, kilitler kapıları açmazdım, merak etsinler dursunlar
ama virüs var, toplu etkinlik yapılmamalı
bir yılı aşkın süredir evdeyiz insanlar birer birer ölüyor ama hala kalabalık ile söz yapayım kimsesiz gibi görünmeyeyim diyenler var
Onlar varya kendini yırtar gene actırır. Yaa hepsının 3 er cocugu var. Bak erkek kardesım bıle yamyam dıyor cocuklarına.annesi bırsey demiyor. Ee annesının zaten hırsızlık yaptıgını biliyorum. Bagımı koparmısken kesınlıkle ıstemıyorum. Stres yasamak ıstemıyorum. Hava atcaksa insanlara parasıyla tutsun bi yer.acaba değerli eşyaları bir odaya toplayıp o odayı mı kitleseniz. tüm kapıları kitlerseniz açtırabilirler zorla ama bir kapıyı kitlersiniz. kilidi bozuk depo olarak kullanıyoruz vs bir şey uydurursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?