Yüzük kesme

Zor bi durum ne desen sıkıntılı yani gelirlerse kapıları kitle bence kusura bakmayın hastalık var odalara sokamıyorum dersin zaten görüşmediğin insanlar alınsalarda dert değil yani
Yok kesınlıkle ıstemıyorum. Sorunlu insanlar zaten hepsı

Ozaman mecbur kardeşine ya onlar gelmesin geliceklersede izin veremem kusura bakma dersin başka çare yok
İstemedigimç biliyo zaten. Yarım agızla söylıycem dıyo. Ama onlar yarım agız söylesen de cagırmasanda kosup gelırler. Cok istiyorsa kafe tutacak. Söylıycem. Herkesı de cagirabilir

ben olsam su korona durumunda terasımda da olsa asla evımde ustelık sevmedıgım kısılerı agırlamam korana olmasaydı da bu sekılde sevmedıgım akrabalarıma evımı acmam sevmedıgım guvenmedıgım kımseye evımı acmam

kardesınız herhangı acık alanda yapabılır

esım razı gelmıyor kusura bakma dersınız zorla evınızde yapamaz sonucta sızın evınız bence net olun kırılmak ıcın bahane aramasın kardesınız boyle bır teklıfle gelmesı absurt sız konusmuyorsunuz gorusmuyorsunuz o akrabalarla esınızın de ıcıne sınmıyor o akrabaların hırsızlık gıbı durumlarına da tanık olmussunuz tutup tabıkı evınızı acmak ıstemezsınız haklı olarak

bırde akrabaları cagırıcam haberın olsun dıyor hıc hos degıl resmen evrıvakı

Terasta olacak kimse girmez odana girmez dıyor ama girerler emınım
tum odaları kapamak cozum degıl kı
kımın tasıyıcı oldugunu bılemezsınız kalabalık gelecekler mutfak tuvalet kullanılacak sosyal mesafe ımkansız
muzık sesınden herkes kulak kulaga agız agıza konusacak
bu kadar korona partısıne heveslı olmasın kardesınız en azından buna esım alet olmak ıstemıyor dersınız esınızı öne sürün
sevmedıgım bır durumda karsı taraf kırılmasın dıye ben eşimi ortaya atıyorum o ıstemez hoslanmaz dıye , nıyeyse ınsanlar soz konusu erkek olunca bır duruluyorlar cunku

Dün eşimle konustuk.Kesinlikle istemiyoruz. Hem ceza riski var, korona olmak ıstemıyorum bı yandan. Hem de o insanları degıl evıme sokmak, semtimde dahi istemiyorum

Buna kendinizi mecbur hissedip strese girmeniz bile çok gereksiz. Pandemi olmasa bile sevmediğim bir akrabanin evime gelecek olması düşüncesi bile direk hayır deme nedenim olurdu. Ben sevmediğim gorusmedigim akrabaları telefon rehberimden bile siliyorum, evimde ne işleri var?

Engelledım. Görüşmüyorum. Evıme kesinlikle gelmelerini ıstemıyorum. Kardesıme vazgecmıyor onlardan.

Kız kardeşlerimle can ciğer harika bir bağımız vardır, ama şu durumu yaşasak olduğu gibi yüzlerine derdim istemiyorum diye, ki onlara da bana aynı şekilde söylerdi. Ev sizin teras sizin istemiyorsunuz bitti. Nokta.
Nişanını yapacak başka bir yer bulsun. Sizin de çocuklarınız var ya birisi taşıyıcı olup herkese bulaştırırsa o zaman ne olacak. İnsanlar ölüyor her gün bu illet yüzünden sizden birisini bulmayacağı ne malum. Amca amca çocuklarını saymıyorum bile, sevmediğim istemediğim hiçbir insan kapımın eşiğinden içeri giremez. Siz de izin vermeyin.

Kesinlikle kabul etmem ben olsam geçen gün haberlerde görmediniz sanırım cenaze evini şikayet ettiler 30 kişiye 3200 küsür ceza kestiler oda kişi başı 3200 yani öyle bir durum olsa kim ödeyecek? Parasınıda geçin sağlığınızıda mı düşünmüyorsunuz bu zamanda erkek tarafı çekirdek ailesi gelir sizinde o şekilde olur biter gider kardeşiniz illa kalabalık istiyor ise bahçeli Cafe vs kiralayacak

teras da olmayacak bu olay. ve düzgün dille bunu kardeşine söyleyeceksin. eğer trip atıyorsa buna evlenmesin bile şu an.

teras da olmayacak bu olay. ve düzgün dille bunu kardeşine söyleyeceksin. eğer trip atıyorsa buna evlenmesin bile şu an.
Kesinlikle istemedigımı zaten söyliycem. Yok yarım agızla cagırcakmısta. İstemiyorum onları. Bi de bizim semttekıler kesın sıkayet eder, ceza yeriz dıycem.

biz kronik hastalar çocuk sınava girecek acaba virüs getirir mi bize diye dokuz doğuruyoruz millet yasak olmasına rağmen evlerde toplanma peşinde pes ki pes.bu kadar düşüncesiz insanlar olduğu sürece bu virüs bitmez bir arpa boyu yol katedemeyiz

Kesinlikle istemedigımı zaten söyliycem. Yok yarım agızla cagırcakmısta. İstemiyorum onları. Bi de bizim semttekıler kesın sıkayet eder, ceza yeriz dıycem.

şimdi sen "ben evimde kalabalık istemiyorum terasta olmaz bu iş " deseydin bu kadar uzamazdı

sen "amca kızlarını istemiyorum" dediğin için "onları yarım ağız çağıracağım" vs diyor

hadi onlar gelmedi, erkek tarafı gelecek

bilmediğin, tanımadığın bir kocaman grup, evde ne işi var

zaten virüs aldı başını gidiyor

siz İzmir de değil miydiniz

az daha beklesin açık havada yapsın baharda

virüs olmasa idi teras işi olabilirdi bana kalırsa da, virüs var

ha evime gelip bakacaklar vs diye dertlendiğim kişiler varsa daha da hevesle yapardım o sözü, kilitler kapıları açmazdım, merak etsinler dursunlar

ama virüs var, toplu etkinlik yapılmamalı

bir yılı aşkın süredir evdeyiz insanlar birer birer ölüyor ama hala kalabalık ile söz yapayım kimsesiz gibi görünmeyeyim diyenler var

Bakalım deyip açtıracakta. Son çare tüm kapıları kilitlesem ve sadece wc acık kalsa. Amcam ve yengem aşırı fena bi insan. Onların falan hıc gelmesini evımı görmesini istemiyorum
acaba değerli eşyaları bir odaya toplayıp o odayı mı kitleseniz. tüm kapıları kitlerseniz açtırabilirler zorla ama bir kapıyı kitlersiniz. kilidi bozuk depo olarak kullanıyoruz vs bir şey uydurursunuz.

Söyledım. Yazın yap dedım. İllaki hemen yapacakmıs. Cocuk eve rahat gırıp cıkmak ıstıyormuş. Şimdi o gün erkek kardesım falanda vardı. Herkes burda yap dedı. Tanısmayı da erkek kardesımde yapacak. Ama erkek kardesımın evıne ç milleti toplayamaz. Onların altınları falan ortada. Kaybolursa kötü olur. Mayısta yapmayı dusunuyor açıkcası. Vakalar yuksek dıyorum. 2 saate bıtecek dıyor. Ama kesın net konuscam. Kimseyi evımde ıstemıyorum. Ceza yemekte ıstemıyorum. Korona da olmak ıstemıyorum. Bu zamana kadar dıkkat ettım. Şükür yakalanmadan. Bu yuzden hasta olmak istemiyorum. Net konuscam onunla

acaba değerli eşyaları bir odaya toplayıp o odayı mı kitleseniz. tüm kapıları kitlerseniz açtırabilirler zorla ama bir kapıyı kitlersiniz. kilidi bozuk depo olarak kullanıyoruz vs bir şey uydurursunuz.
Onlar varya kendini yırtar gene actırır. Yaa hepsının 3 er cocugu var. Bak erkek kardesım bıle yamyam dıyor cocuklarına.annesi bırsey demiyor. Ee annesının zaten hırsızlık yaptıgını biliyorum. Bagımı koparmısken kesınlıkle ıstemıyorum. Stres yasamak ıstemıyorum. Hava atcaksa insanlara parasıyla tutsun bi yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…