Yüzük kesme

Hala konusmadiniz mi? Neyi bekliyorsunuz, aramasini mi mevzunun tekrar açılmasını mi. Yuz yuze diyecek cesaretiniz yoksa mesaj yazin geçin.
Lafı açılsın dıye bekliyorum açıkcası. Ama net istemiyorum. Kırılırsa kırılsın. Kafe tutsun. Eve yakın kafe var kocaman. Evıme tanımadığım bı ton ınsan gelecek. Istemıyorum

Nasıl bir kardeş ki ne sizi düşünüyor ne pandemi yi bu kadar insanın vebsline girerim diyede mi aklına gelmiyor

Hava atmazsa derdi anladığımız kadarıyla hava atılacak bir aileniz yok
Aksine erkek tarafına utanılacak bir durum var
Erkek tarafına koz vermekten öteye gitmiyor bu davranış

O kardeşiniz sizi düşünmeyip amca amca kızlarını daha çok düşünüyor

Daha yüzükte böyle dengesizlik yapan kardeşin düğün ve hazırlıkları sırasında ne yapıcağını düşünemiyorum bile

Son düzenleme:
O amca kızlarını sevmıyor. Gıdıp gelmez bıle. Sadece kalabalık olsun istıyor o. Ben zaten kaç aydır onları ne arıyorum ne soruyorum. Neymiş amcamı cagırsada benım evım dıye gelmezmıs. Benım tanıdığım yüzsüz insanlar gelır. Kardeşim evleneyim hepsını engellıycem diyor zaten..Annem babam ayrı. Babam baskasıyla evli. Annem melek gibi biri. Sesiz kendi halinde. Çagıracagı yengem bayaa fettan. Ki dügün sonrası gelinimize eve gidin kanlı çarşaf göstereceksin demıs biri. Yanı baya ortamda sorun cıkaran insan bunlar. Ben onlarla ugrasmak ıstemıyorum. Görmek muattap olmak ıstemıyorum. Kardesıme sen Cafe tut herkesı cagır,ben o amca kızıyla falan ugramasam diycem. Hayır yazın yap pandemı azalır dıyorum. Neymıs hemen olsunmus, cocuk eve rahat gıremıyormusta. Cok karısık. Babamı cagırmıycak. Babama zaten söylerler. Babam o kadınla kesın gelir. Ee gelırse annemle kesın tastısır ve rezıl olur. Hıc bırını dusunmuyor.Sorunsuz olması ıcın o amcaların gelmemesi lazım. Ama kardesım dıyor ki napayım kimsesiz gıbı mı durayım dıyor.

Kardeşim öyle diyor
Kardeşim öyle istiyor
Kardeşim kalabalık olsun diyor
Hep kardeşiniz bir şey diyor kapilmisiniz kardeşimizin rüzgarına o sizi yöneltiyor bu nasıl kardeş yahu

O öyle diyor da siz neden dur bi sus demiyorsunuz

Ev sizin ev olucak bende böyle böyle diyorum den gerçekten çok ilginç

Bu nasıl amca ki bir türlü vazgeçemiyor

Hadi amcayı geçtik annem babamın eşi gelir oda üzülür diyorsunuz

Kusura bakmayın da annenizi üzecek babanızın eşiyle yüzyüze getirecek kadar neyin hava atmadı bu neyin showu bu

Yazık değilmi annenize üzmeye değer mi

Kardeşiniz bu kadar kör mü

Siz bu kadar sagirmisiniz karşı cikamiyacak kadar süs diyemeyecek haddini bil demiyecem kadar

Bu nedir ya sanki dünyada bir yüzük o yapicak neyin havası bu

Birkez olacak kafasında o

Birkez olacak kafasında o
Kardesiniz ne dese madem onun dediği olucaktı

neden konu açtın o zaman bunca insan zaman ayırıp yorum yazdı

Sizin aileyi anlaşılan kardeş yönetiyor parmağında oynatıyor vay be

Düzelt....ahhh klavye

Son düzenleme:
Isize ne dense madem onun dediği olucaktı

neden konu açtın o zaman bunca insan zaman ayırıp yorum yazdı

Sizin aileyi anlaşılan kardeş yönetiyor parmağında oynatıyor vay be
Bana sadece amca kızı gelecek. Digerlerine yarım agız söylıycem gelmezler dıyor. Bende dıycem yarım agız galan söyleme. Bu evde yapma ugrasamam babamla falan dıycem. Gıt tut Cafe dıycem.

İşte o da bıraz yüksek miktar sanırım. Ondan terasta yapmak ıstıyor. Yapsın ama benım derdım akbabalar
Millet ayakkabı nöbeti tutuyor siz evde söz yapmaktan bahsediyorsunuz versinler parasını tutsunlar salonunu bizim burda belediyenin salonları var pırıl pırıl ve çok ucuz öyle yapın

326 kişi yorum yapmış baştan beri kardeşinin dediği olucaktı madem

Neden dert edip konu açıp onca kişiye cevap verip hem kendini hem millet yordun ki

Heyy allahım yaa
Hayır tabıkı dedıgı olmayacak İstemedigımı söylıycem. Madem akbabalar dan vazgecmıyor. Yaşasında görsün.

Millet ayakkabı nöbeti tutuyor siz evde söz yapmaktan bahsediyorsunuz versinler parasını tutsunlar salonunu bizim burda belediyenin salonları var pırıl pırıl ve çok ucuz öyle yapın
Ya başta bu yüzden bir kez hayır dedım. Kafe tutcam demıstı. Gecen de erkek kardesım falan bak burda yap, siper olur falan dedi. Ordan bıdaha aklına düştü

Hayır tabıkı dedıgı olmayacak İstemedigımı söylıycem. Madem akbabalar dan vazgecmıyor. Yaşasında görsün.
Niyeyse o nişan sizde yapılacak gibi geliyor bana. Sizdik duramıyorsunuz. Net değilsiniz her konuda. Bazen siyah ve beyaz olmalı hayatta. siz grilerde çok yaşıyorsunuz

Niyeyse o nişan sizde yapılacak gibi geliyor bana. Sizdik duramıyorsunuz. Net değilsiniz her konuda. Bazen siyah ve beyaz olmalı hayatta. siz grilerde çok yaşıyorsunuz
Yok netim istemiyorum. O amcamı yengemi ve kızlarını kesınlıkle ıstemıyorum. Ben annemın evındeyken bıze geldiklerinde her yeri kuralar, cebe atardı cocukları. O zaman deli olurdum. Annemın tvsını cocugu boyadı oje ıle, annesı cocuga bırsey demedı.

Okudun mu bana yazdığını illaki o ne derse o olucakmış madem öyle olucak neden dert edip konu açtı anlamadım

Okudun mu bana yazdığını illaki o ne derse o olucakmış madem öyle olucak neden dert edip konu açtı anlamadım
Başta sadece amca kızı hadı gelsın diyordum. Ama düşününce amcam falan gelecek, onlar babamı cagırcak. Kararsız gibiydim ama suan net istemiyorum

Daha iki yorum önce onun dediği illaki olucak diyorsun şimdi çağırmam diyorsun

Bu git geller neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…