Yüzük kesme

Valla doğru diyosun
Burda çabaladığı kadar kardeşine çabalasaydı inan vazgeçerdi belki kardeşi

Bilmem kaç sayfa olmuş hala odayı kilitleyin mi ne yapayım

Ortalıkta salgın hastalık var baş baş bağırıyorlar aman dikkat diye kimsenin umrunda degil

Eşin şimdi sıkıntı yapmıyor, korkutucu derecede sessiz. Bu sessizlik pek hayra alamet değildir, çiftesi pek olur derler o cinsten. Sen de adam sessiz diye bütün marifeti döktürmeye başladın ama yanlış yapıyorsun diyoruz kaç konudur.

Hayır onun derdi beni yordu neyseki C Calcifer sus kız sen dedi de başka konulara odaklandım

niye bir dahakini bekliyorsunuz? neden konuyu siz açmıyorsunuz? neden millet nişan burada iyi olur diyince itiraz etmediniz??

konu sahibi sizinle açık konuşacağım,çok ciddi yaptırımlar geliyor ev toplanmalarına karşı,ihbar edilirseniz,bayağı yüksek bir meblağ ödüyorsunuz + böyle çok afedersiniz bizler e....k gibi çalışırken,izin bile alamazken,insanların bu kadar rahat olup hala kalabalık kutlamalar yapıyor olması çok ağrıma gidiyor ve gerçekten sabrımın son sınırlarındayım böyle insanlara patlamamak için..

HAYIR diyeceksiniz,bitti. kişi başı ceza ödeniyor bu arada haberiniz olsun,yanlış hatırlamıyorsam kişi başı 3 bin tl den başlıyor.

keyfiniz bilir,daha da yorum yapmayacağım konuya

ağzına sağlık.benim gibi kronik hastalar eve mahkum sizin gibi sağlıkçılar canhıraş çalışıyor kendi ailelerini ihmal ederek hayatını riske atarak .ama insanlarımız hala toplanma peşinde ev gezmesi peşinde nişan söz peşinde pesss.konu sahibi de atanırsa öğretmen olacak bu arada.sözün bittiği yer.

Zaten kardesım dıyor kı. Evlenınce hepsını engellıycem dıyor. Şuan mecburiyetten görüşüyor. O cocuguna hırsızlık yapan akrabayı falan kardesım evıne sokmaz. Bende sokmak ıstemıyorum
Kendi evine sokmaya tenezzül etmediği insanları sırf erkek tarafına hava atmak için doldurmaya çalışan kardeşe bırakın evimde yüzük takmayı, evime misafir diye bile almam. Onun hayatı evliliği kıymetlide sizinki çöp mü? Kendini sizden üstün ve ayrıcalıklı gören ve sizin durumunuzu önemsemeyen insandan kardeş falan olmaz. Kardeşliğin aynı ana babadan doğmak olmadığını yaşayarak öğrenmiş biriyim. Bence siz bırakın kardeşinize evinizde söz nişan yapmayı, akraba olarak bile ilişkinize mesafe koyun yoksa ilerde çok üzülürsünüz. Kız kardeşiniz resmen kendi eşinin ailesine hava atmak için sizin huzurunuzu harcıyor. Böyle kardeşlik olmaz. Kızın sizin aile huzurunu ve milletin sağlığını hiçe sayma nedeni zaten karakterindeki bencilliği belli ediyor; tüm bu tantananın nedeni kaynanaya, arkadaşlarına başkasının evi ile hava atmak için. Bence aklınızı başınıza alıp, o kendini ve yerini bilmeyen kardeşinize haddini bildirin.

Sende çareler tükendi konu sahibinden bahaneler tükenmedi. Hamilesin boşu boşuna yorma kendini

Konu başlığı söz kesme kardeş diye açılır. KV de bunaltı diye bitirilir iyiki konu açmıyorsun KV ile ilgili kedicik..

Konu başlığı söz kesme kardeş diye açılır. KV de bunaltı diye bitirilir iyiki konu açmıyorsun KV ile ilgili kedicik..
Konuyu kv ye ya da erkek aılesıne baglamayın o zaman

bu derece rahat insanlar,çalışmak zorunda kalıp korkarak yollarda sürüklenenlerin hakkını nasıl taşıyacaklar merak ediyorum.

Yarım agızla cagırcam dıyor. Kimsesiz gıbı olmayayım kalabalık olsun dıyor. Ama inanın hırsızlık falan neler neler var.

Kimsesizlikle ne ilgisi var ?
Bir yaşındaki bebek bile artık bunun farkında; salgın dönemindeyiz ve aile içi yapılıyor nikahta nişanda.

Zor bi durum ne desen sıkıntılı yani gelirlerse kapıları kitle bence kusura bakmayın hastalık var odalara sokamıyorum dersin zaten görüşmediğin insanlar alınsalarda dert değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…