Yüzük kesme

Sacmalama. Neden görsünler isteyeyim. Böyle dusuncem olsa yap derdim, o Nalet akrabalar görsün evımı derdım. Ben ki evlendıgımden beri ev görmeye aıleler dısında kımseyi çağırmadım, sosyal medyada görmemiş gıbı paylasmadım. Gercekten kötü kalplısınız. Daha fazla yazmayacagım. Benım derdim ne sizin derdiniz ne. Eşle eşyayla hava atacak insan degılım. Kardeşimle kesın konuscam. Nısan baska yerde yapıldığında da yazarım buraya. Baska da bırsey yazmıyorum. Şimdi konuyu gidip kv ye falan baglarsınız ne malum

Farkında mısın istediğin kadar nick değiştir herkes seni "amaaaan bu üye o mu" diye biliyor. Madem bu kadar istemiyorsun kapıyı mı kilitleyeyim diye konu açmazsın. Yengen burada yapsan aslında dediğinde ne münasebet diye ortaya tepkini koyacaktın. Kardeşin annenden utanacak sana emrivaki yapacak, annene de mi saygın yok? Ağzının payını vermiyor musun kardeşinin noluyorsun kendine gel diye? Şuan bile bahane arıyorsun konusu açılınca söyleyeceğim diye defalarca konusu açılmış bunun 1 kez konuşulmamış. Sence bu normal mi biz burada kaç kişi normal bulmuyoruz da?

Kardesiniz ne dese madem onun dediği olucaktı

neden konu açtın o zaman bunca insan zaman ayırıp yorum yazdı

Sizin aileyi anlaşılan kardeş yönetiyor parmağında oynatıyor vay be

Düzelt....ahhh klavye
ayar oluyorum şöyle konu açıp insanlar fikir verdiğinde ama şöyle ama böyle ama cart ama curt ...

Bende annesine üzülüyorum eski.konularini bilmiyorum

Bu arkadaş belliki pasif sesini çıkaramıyor anne evi küçük olabilir esyalarinduzgun olmaya bilir kardeşi hava peşinde ya ablasının evinde olsun istiyo olabilir ki ne olursa olsun anne evi anne.evidir çadır dahi olsa o ev
Kardeşin hüküm veriyor bunlar uyguluyor anne sessiz iki kıza da laf geçiremiyor

Bide sırf kalabalık olsun o şımarık kardeşim dediği olsun diye babanın yeni eşiyle yüzyüze getirecekler ya gerçekten çok üzücü

Biri hava pesinde biri amca kızı pesinde

Anne ya yazık ya

ayar oluyorum şöyle konu açıp insanlar fikir verdiğinde ama şöyle ama böyle ama cart ama curt ...
Ama öyle ama böyle diyor

Benim dikkatimi çeken kardeşimin dediği olucak demesi madem onun dediği olucaksa bunu niye dert ediyor diyecek ki şimdi amca kızı

Kesinlikle zavallı kadın hayatın sillesini yemiş, kocadan az çekmemiş. Şimdi de bu evlatlar.. Kadına soran yok sen ne düşünüyorsun ne yapıyorsun diye çocukların hepsi evlendikten sonraki hayatını bile tasarlamışlar dedenin yanına gitsin mi kalsın mı bilmem ne. Ayrıca konu sahibi de kardeşinden aşağı kalır değil. Düğün üstü bana hiçbir şey yapmadılar bir televizyon almadılar diye anne baba adını davetiyeye yazdırmak bile istemiyordu. Kınamak için demiyorum ama normal şeyler değil bunlar... Ve bütün bunların yanında derdimiz eli uzun amca kızı ben buna inanamıyorum.

Zaten kardesım dıyor kı. Evlenınce hepsını engellıycem dıyor. Şuan mecburiyetten görüşüyor. O cocuguna hırsızlık yapan akrabayı falan kardesım evıne sokmaz. Bende sokmak ıstemıyorum
Kardeşiniz iğrenç bir insan, enpati yoksunu. Tüm yorumları okudum bu arada. Kendisi evlendikten sonra görüşümeyeceği, evine sokmayacağı insanları sizin evinize sokmak istiyor. Böyle kardeşe, onu sokakta görsem selam vermem.

Hâlâ o akrabaları istemıyorum diyorsunuz.

"Hayır, benim terasımda yüzük takamazsın/söz kesemezsin. Ben hiç kimsenin evime, terasıma gelmesini istemiyorum". Bitti.

Kardeşinize o akrabaları istemediğinizi söylerseniz onları çağırmayacağını söyleyip yine çağırır. Çağırması için açık kapı bırakırsınız. Bizim evimizde yapmanı istemiyoruz demeniz yeterli.

Bakalım deyip açtıracakta. Son çare tüm kapıları kilitlesem ve sadece wc acık kalsa. Amcam ve yengem aşırı fena bi insan. Onların falan hıc gelmesini evımı görmesini istemiyorum
Demezler mi kapıları niye kilitlemiş diye. Hoş sizin aranızda öyle bir ilişkiniz varsa tabi bilemem kimse kimseye darılmazsa .

Güncelleme. Bugün kız kardeşimle konuştum. Cafe tutmasını, o insanları evde kesinlikle istemediğimi ve kalabalığın cezası oldugunu söyledim. O da ya evde yapacak ya Cafe tutacak. Tanışmayı, gelin çıkarmayı falan erkek kardeşimin evinde yaparım diyor. Bu evi adam edersek burada yaparım dedim.Ben dedim boyarız evi falan. Ev çok kötü degil. İş yerindeki arkadaşları gelecek. Onlardan utanıyorum diyor.

Erkek kardeşinin haberi var mı bundan? En son ihaleyi sana yıkıyordu.

Belle kurdele falan takılıyor ya onu kastediyor herhalde.
Yok onu demiyorum. Erkek kardeş çok akıllı. Tanışma yüzük müzüğü kendi evinde yaptıracak, düğünü kediye ittirecek. Kedinin işi ne, ilgilensin gereksiz akrabalarla.

Yok onu demiyorum. Erkek kardeş çok akıllı. Tanışma yüzük müzüğü kendi evinde yaptıracak, düğünü kediye ittirecek. Kedinin işi ne, ilgilensin gereksiz akrabalarla.
Zamanı gelince kedi onunla da ilgili konu açar. 50-60 sayfadan sonra ikna olur bir şekilde.

Yok dügün salonu tutarlar zaten. Ben net amca kızı falan ıstemıyorum. Kardesım bende ıstemıyorum cagırmıycam dıyor.Ama cagırırım dıyor. Babamın haberı olup gelecegını söyledım. Gelmez, babam benı aramayın dıyor dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…