- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sacmalama. Neden görsünler isteyeyim. Böyle dusuncem olsa yap derdim, o Nalet akrabalar görsün evımı derdım. Ben ki evlendıgımden beri ev görmeye aıleler dısında kımseyi çağırmadım, sosyal medyada görmemiş gıbı paylasmadım. Gercekten kötü kalplısınız. Daha fazla yazmayacagım. Benım derdim ne sizin derdiniz ne. Eşle eşyayla hava atacak insan degılım. Kardeşimle kesın konuscam. Nısan baska yerde yapıldığında da yazarım buraya. Baska da bırsey yazmıyorum. Şimdi konuyu gidip kv ye falan baglarsınız ne malumYok söylemez. Hep "söylicem, yapıcam, of pof" Hep bir bahane, net olmak kararlı olmak yok. Ben içten içe sözün onda yapılmasını istediğini düşünüyorum. Millet onun evini eşyalarını görsün diye düşünüyor bile olabilir bu bahaneyle sadece hırsızlıktan korkuyor. Zira evlenince adımı değiştirip onları komple sileceğim diyordu adını değiştirmek için mahkeme açığının dakikasında WhatsApp durumunda paylaşıp onların görmesini istedi falan filan.
Farkında mısın istediğin kadar nick değiştir herkes seni "amaaaan bu üye o mu" diye biliyor. Madem bu kadar istemiyorsun kapıyı mı kilitleyeyim diye konu açmazsın. Yengen burada yapsan aslında dediğinde ne münasebet diye ortaya tepkini koyacaktın. Kardeşin annenden utanacak sana emrivaki yapacak, annene de mi saygın yok? Ağzının payını vermiyor musun kardeşinin noluyorsun kendine gel diye? Şuan bile bahane arıyorsun konusu açılınca söyleyeceğim diye defalarca konusu açılmış bunun 1 kez konuşulmamış. Sence bu normal mi biz burada kaç kişi normal bulmuyoruz da?Sacmalama. Neden görsünler isteyeyim. Böyle dusuncem olsa yap derdim, o Nalet akrabalar görsün evımı derdım. Ben ki evlendıgımden beri ev görmeye aıleler dısında kımseyi çağırmadım, sosyal medyada görmemiş gıbı paylasmadım. Gercekten kötü kalplısınız. Daha fazla yazmayacagım. Benım derdim ne sizin derdiniz ne. Eşle eşyayla hava atacak insan degılım. Kardeşimle kesın konuscam. Nısan baska yerde yapıldığında da yazarım buraya. Baska da bırsey yazmıyorum. Şimdi konuyu gidip kv ye falan baglarsınız ne malum
ayar oluyorum şöyle konu açıp insanlar fikir verdiğinde ama şöyle ama böyle ama cart ama curt ...Kardesiniz ne dese madem onun dediği olucaktı
neden konu açtın o zaman bunca insan zaman ayırıp yorum yazdı
Sizin aileyi anlaşılan kardeş yönetiyor parmağında oynatıyor vay be
Düzelt....ahhh klavye
Farkında mısın istediğin kadar nick değiştir herkes seni "amaaaan bu üye o mu" diye biliyor. Madem bu kadar istemiyorsun kapıyı mı kilitleyeyim diye konu açmazsın. Yengen burada yapsan aslında dediğinde ne münasebet diye ortaya tepkini koyacaktın. Kardeşin annenden utanacak sana emrivaki yapacak, annene de mi saygın yok? Ağzının payını vermiyor musun kardeşinin noluyorsun kendine gel diye? Şuan bile bahane arıyorsun konusu açılınca söyleyeceğim diye defalarca konusu açılmış bunun 1 kez konuşulmamış. Sence bu normal mi biz burada kaç kişi normal bulmuyoruz da?
Ama öyle ama böyle diyorayar oluyorum şöyle konu açıp insanlar fikir verdiğinde ama şöyle ama böyle ama cart ama curt ...
Kesinlikle zavallı kadın hayatın sillesini yemiş, kocadan az çekmemiş. Şimdi de bu evlatlar.. Kadına soran yok sen ne düşünüyorsun ne yapıyorsun diye çocukların hepsi evlendikten sonraki hayatını bile tasarlamışlar dedenin yanına gitsin mi kalsın mı bilmem ne. Ayrıca konu sahibi de kardeşinden aşağı kalır değil. Düğün üstü bana hiçbir şey yapmadılar bir televizyon almadılar diye anne baba adını davetiyeye yazdırmak bile istemiyordu. Kınamak için demiyorum ama normal şeyler değil bunlar... Ve bütün bunların yanında derdimiz eli uzun amca kızı ben buna inanamıyorum.Bende annesine üzülüyorum eski.konularini bilmiyorum
Bu arkadaş belliki pasif sesini çıkaramıyor anne evi küçük olabilir esyalarinduzgun olmaya bilir kardeşi hava peşinde ya ablasının evinde olsun istiyo olabilir ki ne olursa olsun anne evi anne.evidir çadır dahi olsa o ev
Kardeşin hüküm veriyor bunlar uyguluyor anne sessiz iki kıza da laf geçiremiyor
Bide sırf kalabalık olsun o şımarık kardeşim dediği olsun diye babanın yeni eşiyle yüzyüze getirecekler ya gerçekten çok üzücü
Biri hava pesinde biri amca kızı pesinde
Anne ya yazık ya
Kardeşiniz iğrenç bir insan, enpati yoksunu. Tüm yorumları okudum bu arada. Kendisi evlendikten sonra görüşümeyeceği, evine sokmayacağı insanları sizin evinize sokmak istiyor. Böyle kardeşe, onu sokakta görsem selam vermem.Zaten kardesım dıyor kı. Evlenınce hepsını engellıycem dıyor. Şuan mecburiyetten görüşüyor. O cocuguna hırsızlık yapan akrabayı falan kardesım evıne sokmaz. Bende sokmak ıstemıyorum
Hâlâ o akrabaları istemıyorum diyorsunuz.Ben kesın kardeşimle konusacagım.O akrabaları ıstemıyorum zaten. Kardeşimin derdi hava atmak ıste. Cok önem veriyor böyle seylere.Ben mesela kendı sözümde bunları cagırmadım. Ama kadın geldı ve yok halam ıcın geldım. Karşı taraf gelsın gıdecegım dedı. Ve gıtmedı. Şimdi kardeşimin ki için ben akraba istemiyorum demıstım. O da ben gelırım ki banane dedı. İstemedigimi söyliycem zaten
Demezler mi kapıları niye kilitlemiş diye. Hoş sizin aranızda öyle bir ilişkiniz varsa tabi bilemem kimse kimseye darılmazsa .Bakalım deyip açtıracakta. Son çare tüm kapıları kilitlesem ve sadece wc acık kalsa. Amcam ve yengem aşırı fena bi insan. Onların falan hıc gelmesini evımı görmesini istemiyorum
Erkek kardeşinin haberi var mı bundan? En son ihaleyi sana yıkıyordu.Güncelleme. Bugün kız kardeşimle konuştum. Cafe tutmasını, o insanları evde kesinlikle istemediğimi ve kalabalığın cezası oldugunu söyledim. O da ya evde yapacak ya Cafe tutacak. Tanışmayı, gelin çıkarmayı falan erkek kardeşimin evinde yaparım diyor. Bu evi adam edersek burada yaparım dedim.Ben dedim boyarız evi falan. Ev çok kötü degil. İş yerindeki arkadaşları gelecek. Onlardan utanıyorum diyor.
Tanısmayı kabul ettı erkek kardesım. Ama kesınlıkle akraba ıstemıyorErkek kardeşinin haberi var mı bundan? En son ihaleyi sana yıkıyordu.
Aman ne kadar güzel. Gelin çıkarma?Tanısmayı kabul ettı erkek kardesım. Ama kesınlıkle akraba ıstemıyor
Bele kurdele falan takılıyor ya onu kastediyor herhalde.Aman ne kadar güzel. Gelin çıkarma?
Yok onu demiyorum. Erkek kardeş çok akıllı. Tanışma yüzük müzüğü kendi evinde yaptıracak, düğünü kediye ittirecek.Belle kurdele falan takılıyor ya onu kastediyor herhalde.
Yanı yine o meşhur amca kızı gelicekYok onu demiyorum. Erkek kardeş çok akıllı. Tanışma yüzük müzüğü kendi evinde yaptıracak, düğünü kediye ittirecek.
Zamanı gelince kedi onunla da ilgili konu açar. 50-60 sayfadan sonra ikna olur bir şekilde.Yok onu demiyorum. Erkek kardeş çok akıllı. Tanışma yüzük müzüğü kendi evinde yaptıracak, düğünü kediye ittirecek.Kedinin işi ne, ilgilensin gereksiz akrabalarla.
Onu da erkek kardesımde yaparım dıyor. Evler cok yakın annemle.Ben yapma falan dedım de. 1 sene var ona dedi.Aman ne kadar güzel. Gelin çıkarma?
Erkek kardeşine sormuş mu?Onu da erkek kardesımde yaparım dıyor. Evler cok yakın annemle.Ben yapma falan dedım de. 1 sene var ona dedi.
Yok dügün salonu tutarlar zaten. Ben net amca kızı falan ıstemıyorum. Kardesım bende ıstemıyorum cagırmıycam dıyor.Ama cagırırım dıyor. Babamın haberı olup gelecegını söyledım. Gelmez, babam benı aramayın dıyor dedı.Yok onu demiyorum. Erkek kardeş çok akıllı. Tanışma yüzük müzüğü kendi evinde yaptıracak, düğünü kediye ittirecek.Kedinin işi ne, ilgilensin gereksiz akrabalarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?