- 27 Mart 2019
- 30.574
- 113.661
- 598
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Soruna cevap gelmedi ceyceyha ha ha çok doğru
O arkadaşlarını çok önemsiyor. Annemin evi 1.ci kat. Kötü degil. Eski bina sadece. Bu eve çagıramam arkadaşlarımı diyor. İş yerındekıler gelecekmiş, rezıl olurum dıyor. Eşim diyor ki bak ablan o evde yaptı herseyı, abin o evde yaptı. Sende orda yap dıyor. Yok illa başka yer olmalı dıyor. Bak dedım erkek tarafı hıc mı gelmeyecek anneme. Bunun bayramı var seyranı var. Hayır gelmez annem tek taşıyacak diyor. Ki ona dedim bak en melek insan bile başına kalkıyor evlenince, insanlara koz verme. Kuyrugunu hep dik tut diyorum. Ama o herşeyi saklamayı tercih ediyor.Söylemeyeyim söylemeyeyim dedim ama kız kardeşinizin gözünü resmen gelinlik bürümüş.
Sizin fikriniz, eşinizin isteği, pandemi, aile arasındaki sorunların hiçbiri umurunda değil.
Hayattaki tek amaç ve beklentisi düğün. Düğün uğruna her şeyi yok sayıyor.
Zor bir insan Allah eşine sabır versin.
Kaç yaşında bu kardeş Allah aşkına.O arkadaşlarını çok önemsiyor. Annemin evi 1.ci kat. Kötü degil. Eski bina sadece. Bu eve çagıramam arkadaşlarımı diyor. İş yerındekıler gelecekmiş, rezıl olurum dıyor. Eşim diyor ki bak ablan o evde yaptı herseyı, abin o evde yaptı. Sende orda yap dıyor. Yok illa başka yer olmalı dıyor. Bak dedım erkek tarafı hıc mı gelmeyecek anneme. Bunun bayramı var seyranı var. Hayır gelmez annem tek taşıyacak diyor. Ki ona dedim bak en melek insan bile başına kalkıyor evlenince, insanlara koz verme. Kuyrugunu hep dik tut diyorum. Ama o herşeyi saklamayı tercih ediyor.
Enisten kiziyor kabul etmiyor diyin tek tarafli verebileceginiz bi karar degil sonuctaDün kardeşim bize geldi.1 2 ay sonra isteme ve yüzük kesmeyi bizim terasta yapmak istiyor. Ama şöyle bir problem var. Babam gelmeyecek zaten. Benim baba tarafı problemli.Amca kızları hem dedikoducu hem tuhaf. Ben hiçbiriyle görüşmüyorum. Kardeşim onların geleceğini söyledi. Onlar aşırı meraklı ve onlarda hırsızlık olayları oldu. Evime sokmak istemiyorum. Şimdi tüm odaları kilitlesem illaki bakmak isteyecekler. Kardeşime onları çagırma diyorum, bi Maca kızları gelecek. Amcaları yarım agızla çağıracağım gelmez diyorlar. Sırf meraktan gelirler eminim. Her odayı yalan edecekler. Çocukları surdan sustan anlamıyor. Bi de bize sormadan evdeki eşya ve yiyecek götürme huyları var. Nikah sonrası hiçbiriyle konusmadım, görüşmedim. Bu yüzük kesme terasta olsun tamam ama onların gelmesini istemiyorum. Her odayı kilitlesem mi. Kardeşime korona var 9 dan sonra yasak diyorum. Sadece yüzük kesilecek diyor. Eşim cezası var falan diyor. Ama heves ediyor oda. Hayır deyince trip atıyor.
damadın sağlam işi olmalı bu tantanalara para yetiştirebilmek için.Soruna cevap gelmedi ceycey
Daha fazla şey yazmayacağım. Ben zaten evimde olmamasını söyledim. Israr da etmez artık. Kendisi bilir ister evinde yapsın ister başka yerde. Şimdi burada herşeyi dalgaya almaya çalışan, çok eski konuları birleştiren bir tayfa var. Şimdi benim normal olmadığımı söylerler. Ki böyle insanların içinde büyüyüp ruh saglıgımı korudugum için şükür ediyorum. Daha fazla şey yazmayacağım. Ne zaman konu açsam dalga geçmeye, kv ye kocaya baglayan bir grup var. Ben susuyorum. Eglenmelerine baksınlarSöylemeyeyim söylemeyeyim dedim ama kız kardeşinizin gözünü resmen gelinlik bürümüş.
Sizin fikriniz, eşinizin isteği, pandemi, aile arasındaki sorunların hiçbiri umurunda değil.
Hayattaki tek amaç ve beklentisi düğün ve insanlara evlenebildigini kanitlamak, gösteriş. Bu amaç uğruna her şeyi yok saymaya hazır.
Daha önce annenizin eviyle ilgili de bir konu açmıştınız, kız kardeşiniz evlendikten sonra annenizin eşyalarını satıp annenizi köye postalama peşindeydi.
Zor bir insan.
23 yasında.Kaç yaşında bu kardeş Allah aşkına.
Lise bitince bu arkadaş fanatikliginin de bitmesi gerekmiyor muydu?
Onu dedim zaten neymiş meslegi demedidamadın sağlam işi olmalı bu tantanalara para yetiştirebilmek için.ondan sormuştum
kendi annesinin evinden utanan gelin de gördü bu gözler bdv de.ömür boyu annemin evi diye sağda solda bulduğu daha güzel evleri mi gösterecek acaba?Onu dedim zaten neymiş meslegi demedi
Ergen kızımız şimdi herkesten saklarım sanıyor ama kaynana yemez bu oyunları.kendi annesinin evinden utanan gelin de gördü bu gözler bdv de.ömür boyu annemin evi diye sağda solda bulduğu daha güzel evleri mi gösterecek acaba?
Degerli seylerinizi yatak odasina koyun orayida kilitleyinBakalım deyip açtıracakta. Son çare tüm kapıları kilitlesem ve sadece wc acık kalsa. Amcam ve yengem aşırı fena bi insan. Onların falan hıc gelmesini evımı görmesini istemiyorum
Ben dün nerdeyse destan destan uzun uzun yazdım ceyceycimkendi annesinin evinden utanan gelin de gördü bu gözler bdv de.ömür boyu annemin evi diye sağda solda bulduğu daha güzel evleri mi gösterecek acaba?
Kaynanası illaki anlar. Ayrıca erkek kardesımde yeni evli. Mutfakta bile....nın mutfagı yazıyor. Hadi onu gectım. Insanların cocugu olacak. Her yerde fotografları var. Kesin kaynanası anlar. Çok yanlıs yapıyorErgen kızımız şimdi herkesten saklarım sanıyor ama kaynana yemez bu oyunları.
Çok hata yapıyor. Insanlar kv si iyi bırıdır basına kalkmazSevindim adınıza zira bu nişan işi öncesi ve sonrasıyla rn çok sizin başınızı ağrıtacaktı
Şu ev konusunda da aslında orda burda yaparak arkadaşlarına daha çok laf veriyor kendi evine çağırmayarak asıl evini onların hayal gücüne bırakıyor sanki insanlar anlamıyacakmı ev kötü diye kendi evinde yapmadığını sizindediğiniz gibi kuyruğu dik tutmalı bir konuda ezildiğini hissederlerse onun üstüne giderler o da bi yerde patlar üstelik nişanlısının tarafına karşıda kötü bir algı herşey olur biter yeri geldiğinde evlerine bile çağıramadı olur
Çok biliyor herşeyi, yaşasın görsün.Kaynanası illaki anlar. Ayrıca erkek kardesımde yeni evli. Mutfakta bile....nın mutfagı yazıyor. Hadi onu gectım. Insanların cocugu olacak. Her yerde fotografları var. Kesin kaynanası anlar. Çok yanlıs yapıyor
Bidaha gelmezler. Neden gelsinler diyor. O evlenıp gıdecegım. Dünürler bidaha görüşmez sanıyorkendi annesinin evinden utanan gelin de gördü bu gözler bdv de.ömür boyu annemin evi diye sağda solda bulduğu daha güzel evleri mi gösterecek acaba?
Onun yerınde olsam annemın evını güzelce boyatıp temızlerım. Eşyalar kötü degil hepsı yeni. Hıcbır akrabaya haber vermem. Aile içi yapar geçerimÇok biliyor herşeyi, yaşasın görsün.
burası avrupa ülkesi mi?eğitimli de olsan eğitimsiz de ailelerle mecbur görüşüyorsun .Bidaha gelmezler. Neden gelsinler diyor. O evlenıp gıdecegım. Dünürler bidaha görüşmez sanıyor
Dötümüz ile gülüyoz bu kadar görmüş geçirmiş kadın olarak şöyaaan.Bidaha gelmezler. Neden gelsinler diyor. O evlenıp gıdecegım. Dünürler bidaha görüşmez sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?