Yüzük kesme

O arkadaşlarını çok önemsiyor. Annemin evi 1.ci kat. Kötü degil. Eski bina sadece. Bu eve çagıramam arkadaşlarımı diyor. İş yerındekıler gelecekmiş, rezıl olurum dıyor. Eşim diyor ki bak ablan o evde yaptı herseyı, abin o evde yaptı. Sende orda yap dıyor. Yok illa başka yer olmalı dıyor. Bak dedım erkek tarafı hıc mı gelmeyecek anneme. Bunun bayramı var seyranı var. Hayır gelmez annem tek taşıyacak diyor. Ki ona dedim bak en melek insan bile başına kalkıyor evlenince, insanlara koz verme. Kuyrugunu hep dik tut diyorum. Ama o herşeyi saklamayı tercih ediyor.

Kaç yaşında bu kardeş Allah aşkına.
Lise bitince bu arkadaş fanatikliginin de bitmesi gerekmiyor muydu?

Enisten kiziyor kabul etmiyor diyin tek tarafli verebileceginiz bi karar degil sonucta

Daha fazla şey yazmayacağım. Ben zaten evimde olmamasını söyledim. Israr da etmez artık. Kendisi bilir ister evinde yapsın ister başka yerde. Şimdi burada herşeyi dalgaya almaya çalışan, çok eski konuları birleştiren bir tayfa var. Şimdi benim normal olmadığımı söylerler. Ki böyle insanların içinde büyüyüp ruh saglıgımı korudugum için şükür ediyorum. Daha fazla şey yazmayacağım. Ne zaman konu açsam dalga geçmeye, kv ye kocaya baglayan bir grup var. Ben susuyorum. Eglenmelerine baksınlar

kendi annesinin evinden utanan gelin de gördü bu gözler bdv de.ömür boyu annemin evi diye sağda solda bulduğu daha güzel evleri mi gösterecek acaba?
Ergen kızımız şimdi herkesten saklarım sanıyor ama kaynana yemez bu oyunları.

Bakalım deyip açtıracakta. Son çare tüm kapıları kilitlesem ve sadece wc acık kalsa. Amcam ve yengem aşırı fena bi insan. Onların falan hıc gelmesini evımı görmesini istemiyorum
Degerli seylerinizi yatak odasina koyun orayida kilitleyin

kendi annesinin evinden utanan gelin de gördü bu gözler bdv de.ömür boyu annemin evi diye sağda solda bulduğu daha güzel evleri mi gösterecek acaba?
Ben dün nerdeyse destan destan uzun uzun yazdım ceyceycim
Anne evi çadırda.olsa toprak evde olsa anne evi
Dizilerde olurya zengin kız fakir oğlan

Kim olursa olsun kurban olsun anama anamın evine birilerine hava aticam diye
ASlimi inkar etmem milletide zora sokmam

Sevindim adınıza zira bu nişan işi öncesi ve sonrasıyla rn çok sizin başınızı ağrıtacaktı
Şu ev konusunda da aslında orda burda yaparak arkadaşlarına daha çok laf veriyor kendi evine çağırmayarak asıl evini onların hayal gücüne bırakıyor sanki insanlar anlamıyacakmı ev kötü diye kendi evinde yapmadığını sizindediğiniz gibi kuyruğu dik tutmalı bir konuda ezildiğini hissederlerse onun üstüne giderler o da bi yerde patlar üstelik nişanlısının tarafına karşıda kötü bir algı herşey olur biter yeri geldiğinde evlerine bile çağıramadı olur

Ergen kızımız şimdi herkesten saklarım sanıyor ama kaynana yemez bu oyunları.
Kaynanası illaki anlar. Ayrıca erkek kardesımde yeni evli. Mutfakta bile....nın mutfagı yazıyor. Hadi onu gectım. Insanların cocugu olacak. Her yerde fotografları var. Kesin kaynanası anlar. Çok yanlıs yapıyor

Çok hata yapıyor. Insanlar kv si iyi bırıdır basına kalkmaz

Kaynanası illaki anlar. Ayrıca erkek kardesımde yeni evli. Mutfakta bile....nın mutfagı yazıyor. Hadi onu gectım. Insanların cocugu olacak. Her yerde fotografları var. Kesin kaynanası anlar. Çok yanlıs yapıyor
Çok biliyor herşeyi, yaşasın görsün.

Bidaha gelmezler. Neden gelsinler diyor. O evlenıp gıdecegım. Dünürler bidaha görüşmez sanıyor

Çok biliyor herşeyi, yaşasın görsün.
Onun yerınde olsam annemın evını güzelce boyatıp temızlerım. Eşyalar kötü degil hepsı yeni. Hıcbır akrabaya haber vermem. Aile içi yapar geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…