- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Hayır da sorun yapmaz herhalde. Ama gelın cıkarmada o akrabalar eve dolusur. İstemez kardeşimErkek kardeşine sormuş mu?
Karısı istemezHayır da sorun yapmaz herhalde. Ama gelın cıkarmada o akrabalar eve dolusur. İstemez kardeşim
Gelin çıkarma ne demek madem salon olucak herkes oraya gelmiyecek miHayır da sorun yapmaz herhalde. Ama gelın cıkarmada o akrabalar eve dolusur. İstemez kardeşim
Evden gelini çıkartırken kuşak baglanıyo, kapı tutuluyor. Konvoy yapılıyor dügün salonuna kadar. Keske dırek salona gelselerGelin çıkarma ne demek madem salon olucak herkes oraya gelmiyecek mi
yüzük kesme gelin çıkarma kaynana doğrama.Gelin çıkarma ne demek madem salon olucak herkes oraya gelmiyecek mi
Tabıkı. Onların evıne de hırsız falan girdi. Bu yengemlerden şüphelenıyor. Ayrıca yengem kanlı çarşaf göstereceksin demiş gelinimiz bu yüzden kesinlikle istemez onlarıKarısı istemezKi haklı da.
Yengene neymiş kanlı çarşaftan? Bu ne münasebetsizlik? Artık kaynana bile sormuyor. Yenge kim?Tabıkı. Onların evıne de hırsız falan girdi. Bu yengemlerden şüphelenıyor. Ayrıca yengem kanlı çarşaf göstereceksin demiş gelinimiz bu yüzden kesinlikle istemez onları
Aman ya ne.cok adet usul varEvden gelini çıkartırken kuşak baglanıyo, kapı tutuluyor. Konvoy yapılıyor dügün salonuna kadar. Keske dırek salona gelseler
Ben mesela davul tutmadım, hoca getirmedim. Kapı tutturmadım.Amcamlar kendini yırttı. Nasıl insan bunlar davul tutmamış falan dedi. Ki o zaman cezası vardı. Kardeşim konvoy falan ister. O biraz kalabalık olsun, şaşalı olsun istıyorYengene neymiş kanlı çarşaftan? Bu ne münasebetsizlik? Artık kaynana bile sormuyor. Yenge kim?
Bu koronada ne gelin çıkarması artık, salondan yollayıverin tertemiz.
Bende adet sevmiyorum ve sacma gelıyor. Ama bunları akrabalar anlamaz. Yıllarca arkasından konusurlarAman ya ne.cok adet usul var
Insanı uormaktan masraftan başka bir şey değil
Düğüne bir sene var şimdiden nasıl okucak diyen topyekûn dert ediyoruz
Konvoy olmasın kapı tutulmasın verilecek 100 200 tl için salonda takin kuşağını oksun bitsin
Sende kurtul bizde
Kusura bakmayacak artık, virüs var.Ben mesela davul tutmadım, hoca getirmedim. Kapı tutturmadım.Amcamlar kendini yırttı. Nasıl insan bunlar davul tutmamış falan dedi. Ki o zaman cezası vardı. Kardeşim konvoy falan ister. O biraz kalabalık olsun, şaşalı olsun istıyor
YYuhh daha neler kanmi kaldı çarşaf mi kaldı bu devirde bu yengeler haddini bilsinler benceYengene neymiş kanlı çarşaftan? Bu ne münasebetsizlik? Artık kaynana bile sormuyor. Yenge kim?
Bu koronada ne gelin çıkarması artık, salondan yollayıverin tertemiz.
Tabıkı. Onların evıne de hırsız falan girdi. Bu yengemlerden şüphelenıyor. Ayrıca yengem kanlı çarşaf göstereceksin demiş gelinimiz bu yüzden kesinlikle istemez onla
Hahhahhayüzük kesme gelin çıkarma kaynana doğrama.
damat ne iş yapıyor en çok onu merak ettim?Ben mesela davul tutmadım, hoca getirmedim. Kapı tutturmadım.Amcamlar kendini yırttı. Nasıl insan bunlar davul tutmamış falan dedi. Ki o zaman cezası vardı. Kardeşim konvoy falan ister. O biraz kalabalık olsun, şaşalı olsun istıyor
Yok konu açmam da. Yengemi nerde görcem ben bidaha. Yengem amcam herşeyi kendinde hak görüyor. Çünkü onlar hep bizi ezdi. Babama senin çocuklarından bir bk olmaz, senin karın şaşkın falan derlerdi. Babam eve gelip sebepsiz yere bize kızardı. Ben bildim bileli bizi aşağılık görüyorlar. Hep eleştirirler, menfaat beklerler. Görüşmüyorum ve kafam çok rahat. Nikahta babamı üzerime kışkırtmaya çalıştı amcam. Başka şeylerde var. Bende nikah sonrası el öpmeye falan gitmedim. Şimdi bana küsmüş. Umrumda degilYYuhh daha neler kanmi kaldı çarşaf mi kaldı bu devirde bu yengeler haddini bilsinler bence
Ama kedi bak yenge konusu cok fazla var konumu açsan ne
Dedım de bır kez oluyor diyorKusura bakmayacak artık, virüs var.
Soyleyin ölüm de bir kez oluyor.Dedım de bır kez oluyor diyor
Virüs de bir kez gelip çoğu insanı aldı götürdü.Dedım de bır kez oluyor diyor
ha ha ha çok doğruVirüs de bir kez gelip çoğu insanı aldı götürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?