Yüzük kesme

Karısı istemez Ki haklı da.
Tabıkı. Onların evıne de hırsız falan girdi. Bu yengemlerden şüphelenıyor. Ayrıca yengem kanlı çarşaf göstereceksin demiş gelinimiz bu yüzden kesinlikle istemez onları

Tabıkı. Onların evıne de hırsız falan girdi. Bu yengemlerden şüphelenıyor. Ayrıca yengem kanlı çarşaf göstereceksin demiş gelinimiz bu yüzden kesinlikle istemez onları
Yengene neymiş kanlı çarşaftan? Bu ne münasebetsizlik? Artık kaynana bile sormuyor. Yenge kim?

Bu koronada ne gelin çıkarması artık, salondan yollayıverin tertemiz.

Evden gelini çıkartırken kuşak baglanıyo, kapı tutuluyor. Konvoy yapılıyor dügün salonuna kadar. Keske dırek salona gelseler
Aman ya ne.cok adet usul var

Insanı uormaktan masraftan başka bir şey değil

Düğüne bir sene var şimdiden nasıl okucak diyen topyekûn dert ediyoruz

Konvoy olmasın kapı tutulmasın verilecek 100 200 tl için salonda takin kuşağını oksun bitsin

Sende kurtul bizde

Yengene neymiş kanlı çarşaftan? Bu ne münasebetsizlik? Artık kaynana bile sormuyor. Yenge kim?

Ben mesela davul tutmadım, hoca getirmedim. Kapı tutturmadım.Amcamlar kendini yırttı. Nasıl insan bunlar davul tutmamış falan dedi. Ki o zaman cezası vardı. Kardeşim konvoy falan ister. O biraz kalabalık olsun, şaşalı olsun istıyor

Bende adet sevmiyorum ve sacma gelıyor. Ama bunları akrabalar anlamaz. Yıllarca arkasından konusurlar

Kusura bakmayacak artık, virüs var.

YYuhh daha neler kanmi kaldı çarşaf mi kaldı bu devirde bu yengeler haddini bilsinler bence

Ama kedi bak yenge konusu cok fazla var konumu açsan ne
Tabıkı. Onların evıne de hırsız falan girdi. Bu yengemlerden şüphelenıyor. Ayrıca yengem kanlı çarşaf göstereceksin demiş gelinimiz bu yüzden kesinlikle istemez onla

damat ne iş yapıyor en çok onu merak ettim?

YYuhh daha neler kanmi kaldı çarşaf mi kaldı bu devirde bu yengeler haddini bilsinler bence

Ama kedi bak yenge konusu cok fazla var konumu açsan ne
Yok konu açmam da. Yengemi nerde görcem ben bidaha. Yengem amcam herşeyi kendinde hak görüyor. Çünkü onlar hep bizi ezdi. Babama senin çocuklarından bir bk olmaz, senin karın şaşkın falan derlerdi. Babam eve gelip sebepsiz yere bize kızardı. Ben bildim bileli bizi aşağılık görüyorlar. Hep eleştirirler, menfaat beklerler. Görüşmüyorum ve kafam çok rahat. Nikahta babamı üzerime kışkırtmaya çalıştı amcam. Başka şeylerde var. Bende nikah sonrası el öpmeye falan gitmedim. Şimdi bana küsmüş. Umrumda degil

Söylemeyeyim söylemeyeyim dedim ama kız kardeşinizin gözünü resmen gelinlik bürümüş.
Sizin fikriniz, eşinizin isteği, pandemi, aile arasındaki sorunların hiçbiri umurunda değil.
Hayattaki tek amaç ve beklentisi düğün ve insanlara evlenebildigini kanitlamak, gösteriş. Bu amaç uğruna her şeyi yok saymaya hazır.
Daha önce annenizin eviyle ilgili de bir konu açmıştınız, kız kardeşiniz evlendikten sonra annenizin eşyalarını satıp annenizi köye postalama peşindeydi.
Zor bir insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…