- 6 Nisan 2016
- 1.992
- 6.152
- 63
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Böyle insanları kardeşiniz neden davet etmek istiyor anlamadım doğrusu.Valaha tanısanız huylarını. Agızlarında küfür var. Yemedik a....cık or... Neler neler derler. Ve cekınmezler kimseden.
Amca kızı falan ıstemıyorum gelmesinler dıycem.Kirilan kirilsin, hic kimse benim huzurumdan mutlulugumdan daha onemli degil, eve sokmazdim
Benim de kız kardeşim evlendi toplasan 10 kişi yoktuO da dıyor ki benım cevrem var. Kimsesiz gıbı yapmak istemiyorum dıyor.
Yarım agızla cagırcam dıyor. Kimsesiz gıbı olmayayım kalabalık olsun dıyor. Ama inanın hırsızlık falan neler neler var.Böyle insanları kardeşiniz neden davet etmek istiyor anlamadım doğrusu.
Dün cagırma dedım. Yarın agızla cagırcam dıyor. Amca kızı var bı tane. Bunda hırsızlık falan da oldu hatta. Kadın varya sevgi yolunda cocuguna gözlük falan caldırmıs. Siz olsanız evinize sokar mısınız bunları. Bu kadın kesın gelırmıs.Benim de kız kardeşim evlendi toplasan 10 kişi yoktu
Sağlık daha önemli heleki bu zamanda
Ya erteleyecek vaka sayıları düşene kadar yada iki aile arasinda oluucak
Yada amcalara ses etkiyeceksiniz covitten dolayı cagiramiyoruz kusura bakmayın diyeceksiniz
Sizde kurtulacaksınız
Evet kesın muattap olmak ıstemedıgımi söylıycem. Bı de babam falan evı ögrensın istemiyorum. Babam ıcer ıcer kapıya dayanırOf ne laf anlamazmis kardesin kuzum ya sinir basti tam ihbarlik... hirsizlik huylari var diyorsun ustelik salgin var millet online kiz istiyor seninkinin akli bir karis havada
Kesin dille söylıycem. Baba tarafından bellı insanları cagır, dıgerlerını yarım agızla bıle cagırma ıstemıyorum dıycem. Yaa tedirgin olcam. Belkı bısey goturcekler evden.Kiz kardesim icin bircok seyi yaparim ama benim evime istemedigim, onaylamadigim hic kimseyi sokamaz. Net olun derim, burada sozlenmek istiyorsan davetlilere beraber karar verecegiz diye. Yoksa baska yerde yapsin, istedigini de cagirabilir o zaman.
Ben olsam asla yuvamı böyle bir tehlikeye atmam , birşey olsa evliliğine mal olabilir, ayrıca esin de yanlış anlar , der ki hem ailemi istemiyor hemde kendi akrabalarını eve dolusturdu, her durumda zararlı çıkarsın cnmDün kardeşim bize geldi.1 2 ay sonra isteme ve yüzük kesmeyi bizim terasta yapmak istiyor. Ama şöyle bir problem var. Babam gelmeyecek zaten. Benim baba tarafı problemli.Amca kızları hem dedikoducu hem tuhaf. Ben hiçbiriyle görüşmüyorum. Kardeşim onların geleceğini söyledi. Onlar aşırı meraklı ve onlarda hırsızlık olayları oldu. Evime sokmak istemiyorum. Şimdi tüm odaları kilitlesem illaki bakmak isteyecekler. Kardeşime onları çagırma diyorum, bi Maca kızları gelecek. Amcaları yarım agızla çağıracağım gelmez diyorlar. Sırf meraktan gelirler eminim. Her odayı yalan edecekler. Çocukları surdan sustan anlamıyor. Bi de bize sormadan evdeki eşya ve yiyecek götürme huyları var. Nikah sonrası hiçbiriyle konusmadım, görüşmedim. Bu yüzük kesme terasta olsun tamam ama onların gelmesini istemiyorum. Her odayı kilitlesem mi. Kardeşime korona var 9 dan sonra yasak diyorum. Sadece yüzük kesilecek diyor. Eşim cezası var falan diyor. Ama heves ediyor oda. Hayır deyince trip atıyor.
Sebebiniz geçerli olabilir ama etik olarak doğru değil bence bu fikir.evde yapmamak en iyisi.Bakalım deyip açtıracakta. Son çare tüm kapıları kilitlesem ve sadece wc acık kalsa. Amcam ve yengem aşırı fena bi insan. Onların falan hıc gelmesini evımı görmesini istemiyorum
2 3 saatlık dıyor da 2 3 saatte zaten ne olursa oluyorRahatsız oluyorsanız evinizde yaptırmayın. İkinci olarak bu tür etkinliklere neden sulalecek sıkış tepiş evlere dolunuyor? İki taraftan da sadece çekirdek aile katılımıyla yapılabilir virüs bu şekilde yayılıyor işte. Bence evinizde yaptırmayın yapılıyorsa da çok geniş katılım olmamasi daha iyi hem siz de rahatsız olmazsınız..
İnanmıyorum koca kız, ben asla evimi açmazdımTrip atıyor kırılıyor. O amca kızının eli uzun biraz açıkcası. Evde tablet falan var. Herşeyimiz ortada. Bi de çocukları arsız. Evimi mahvedecekler.
Bi de hırsızlık huyları var bunların. Sadece amca kızı falan cocuguna bıseyler caldırdı. Sonra annesının altınlar calındı falan. Hic ıstemıyorum. Eli uzun gercektenİnanmıyorum koca kız, ben asla evimi açmazdım
İşte eşimde dün hayır diyemedi. Ceza falan dedi. Bak 40 kısıye korona bulasmıs, vakalar fazla dıyor. Ama o illa burada yapmak ıstıyor
Eşim izin vermiyor de kurtul benceDün kardeşim bize geldi.1 2 ay sonra isteme ve yüzük kesmeyi bizim terasta yapmak istiyor. Ama şöyle bir problem var. Babam gelmeyecek zaten. Benim baba tarafı problemli.Amca kızları hem dedikoducu hem tuhaf. Ben hiçbiriyle görüşmüyorum. Kardeşim onların geleceğini söyledi. Onlar aşırı meraklı ve onlarda hırsızlık olayları oldu. Evime sokmak istemiyorum. Şimdi tüm odaları kilitlesem illaki bakmak isteyecekler. Kardeşime onları çagırma diyorum, bi Maca kızları gelecek. Amcaları yarım agızla çağıracağım gelmez diyorlar. Sırf meraktan gelirler eminim. Her odayı yalan edecekler. Çocukları surdan sustan anlamıyor. Bi de bize sormadan evdeki eşya ve yiyecek götürme huyları var. Nikah sonrası hiçbiriyle konusmadım, görüşmedim. Bu yüzük kesme terasta olsun tamam ama onların gelmesini istemiyorum. Her odayı kilitlesem mi. Kardeşime korona var 9 dan sonra yasak diyorum. Sadece yüzük kesilecek diyor. Eşim cezası var falan diyor. Ama heves ediyor oda. Hayır deyince trip atıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?